Wyświetlanie 1–20 z 25 wyników
-
7,70 zł
OWCZY DESER CZEKOLADOWY BIO 125 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
MLEKO owcze*, woda, surowy cukier trzcinowy*, czekolada w proszku* (4 %) (cukier*, kakao w proszku* (32 %)), kakao*, substancja żelująca: karagen (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 551 kJ/131 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 17,4 g
w tym cukry: 16,7 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN i orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
7,10 zł
OWCZY JOGURT MANGO BIO 125 g – LEEB VITAL
SKŁADNIKI
jogurt z MLEKA owczego*, mango* (12%), cukier*, koncentrat soku cytrynowego*, skrobia*, S.thermophilus, L.bulgaricus, L.bifidus, L.acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 447 kJ / 106 kcal
Tłuszcz: 4,1 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 13 g;
Białko: 3,1 g;
Sól: 0,08 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 stopni C -
6,10 zł
OWCZY JOGURT NATURALNY BIO 125 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 361 kJ/87 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 3,8 g
w tym cukry: 3,2 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
12,30 zł
OWCZY JOGURT TYPU GRECKIEGO BIO 250 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO OWCZE*, żywe kultury bakterii jogurtowych (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 535 kJ/129 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 4,6 g
w tym cukry: 4,6 g
Białko: 5,1 g
Sól: 0,1 g
Wapń: 150 mg (19 % dziennej referencyjnej wartości spożycia wapnia (dla osoby dorosłej)ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
17,90 zł
OWCZY KREMOWY JOGURT NATURALNY BIO 400 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane pełnotłuste owcze MLEKO*, pasteryzowane odtłuszczone owcze MLEKO, wyselekcjonowane żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 343 kJ/82 kcal
Tłuszcz: 4,8 g
w tym kwasy nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 4,2 g
w tym cukry: 4,2 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. -
13,90 zł
OWCZY SEREK TWAROGOWY BIO 100 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 858 kJ/207 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 11 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
14,50 zł
OWCZY TWARÓG BIO 200 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 452 kJ/110 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy nasycone: 5,4 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 3,0 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
19,90 zł
SER DO SMAŻENIA I GRILLOWANIA BIO 150 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie* (70 %), MLEKO owcze* (15 %), MLEKO kozie* (15 %), sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1315 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,7 g
Węglowodany: 0,8 g
w tym cukry: 0,8 g
Białko: 18 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych. -
20,10 zł
SER FETA BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 180 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 19 g
Węglowodany: 1,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 17 g
Sól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. -
16,30 zł
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze * 70%, pasteryzowane MLEKO kozie* 30%, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1210 kJ / 289 kcal
Tłuszcz: 24,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 16,5 g
Sól: 2,5 gZALECANE MIEJSCE PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych. -
15,00 zł
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SKU: 856299006250
Ilość w opakowaniu: 10
Waga: 0.155 kg
Cena za kg: 98.71 -
19,50 zł
SER FETA BIO 200 g – BIOAGROS
SKŁADNIKI
MLEKO owcze*, MLEKO kozie* 30 %, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1279 kJ / 309 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 18 g
Sól: 2,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych. -
80,20 zł
SER FETA KOSTKA BIO 900 g – MINOS
SKŁADNIKI
ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1041 kJ/2251 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 17 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C -
17,60 zł
SER FETA THARROS BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %), pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
SER feta z pasteryzowanego MLEKA owczego i koziego dojrzewający w solance.
SER feta to tradycyjny grecki produkt, a przy tym najpopularniejszy SER pochodzący z tego słonecznego kraju. Połączenie pasteryzowanego MLEKA koziego i owczego tworzy niepowtarzalny smak. To nieodłączny składnik diety śródziemnomorskiej, znany i lubiany na całym świecie. Ten tradycyjny SER znajdzie w kuchni wielość zastosowań. Wyśmienicie sprawdzi się po prostu na kanapkach bądź w tostach, w których smakowicie się topi. Świetnie komponuje się ze smakiem pomidorów, ogórków, papryki, szpinaku i oczywiście oliwy z oliwek. Feta urozmaici też smak pizzy, pierogów, naleśników czy wszelkich zapiekanek. Polecany także jako przekąska czy element deski serów.
Wysoka zawartość białka.
Zawartość laktozy <0,1 g/100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1129 kJ/270 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 16 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C.