Wyświetlanie 1–20 z 32 wyników

  • OWCZY DESER CZEKOLADOWY BIO 125 g – BERGERIE

    OWCZY DESER CZEKOLADOWY BIO 125 g – BERGERIE

    SKŁADNIKI
    MLEKO owcze*, woda, surowy cukier trzcinowy*, czekolada w proszku* (4 %) (cukier*, kakao w proszku* (32 %)), kakao*, substancja żelująca: karagen (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 551 kJ/131 kcal
    Tłuszcz: 5,0 g
    w tym kwasy nasycone: 3,3 g
    Węglowodany: 17,4 g
    w tym cukry: 16,7 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN i orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.

    7,70 
  • OWCZY JOGURT MANGO BIO 125 g – LEEB VITAL

    SKŁADNIKI
    jogurt z MLEKA owczego*, mango* (12%), cukier*, koncentrat soku cytrynowego*, skrobia*, S.thermophilus, L.bulgaricus, L.bifidus, L.acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 447 kJ / 106 kcal
    Tłuszcz: 4,1 g;
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g;
    Węglowodany: 14 g;
    w tym cukry: 13 g;
    Białko: 3,1 g;
    Sól: 0,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 stopni C

    7,10 
  • OWCZY JOGURT TYPU GRECKIEGO BIO 250 g – BERGERIE

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO OWCZE*, żywe kultury bakterii jogurtowych (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 535 kJ/129 kcal
    Tłuszcz: 10 g
    w tym kwasy nasycone: 6,8 g
    Węglowodany: 4,6 g
    w tym cukry: 4,6 g
    Białko: 5,1 g
    Sól: 0,1 g
    Wapń: 150 mg (19 % dziennej referencyjnej wartości spożycia wapnia (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.

    12,30 
  • OWCZY KREMOWY JOGURT NATURALNY BIO 400 g – BERGERIE

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane pełnotłuste owcze MLEKO*, pasteryzowane odtłuszczone owcze MLEKO, wyselekcjonowane żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 343 kJ/82 kcal
    Tłuszcz: 4,8 g
    w tym kwasy nasycone: 3,0 g
    Węglowodany: 4,2 g
    w tym cukry: 4,2 g
    Białko: 5,5 g
    Sól: 0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C.

    17,90 
  • OWCZY SER GOUDA BIO 200 g – MMELLOW

    SKŁADNIKI
    MLEKO owcze* 98,87 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika owczego sera. Delikatny, świeży smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.

    Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
    Wyrafinowany smak
    Kremowa konsystencja
    MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
    Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1245 kJ/383 kcal
    Tłuszcz: 31 g
    w tym kwasy nasycone: 21 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 2,5 g
    Błonnik: <0,5 g
    Białko: 23 g
    Sól: 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. 

    21,60 
  • OWCZY SER TWAROGOWY SOLANKOWY BIO 200 g – MMELLOW

    SKŁADNIKI
    MLEKO owcze* 98,76 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Twaróg solankowy – otrzymywany z twarogu śmietankowego produkowanego metodą samoociekową. Twaróg po namoczeniu w roztworze solanki otrzymuje charakterystyczny i niepowtarzalny smak. Zawarte w nim pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest produktem, którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia.

    Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
    Wyrafinowany smak
    MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
    Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1308 kJ/316 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy nasycone: 15 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: <0,5 g
    Białko: 17 g
    Sól: 3,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. 

    15,70 
  • OWCZY SER YOUNG (KRÓTKO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 24 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C.

    38,30 
  • OWCZY SER ŻÓŁTY KASHKAVAL BIO 200 g – MMELLOW

    SKŁADNIKI
    MLEKO owcze* 98,95 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bułgarski SER twardy wytworzony z MLEKA owczego z masy parzonej. Charakteryzuje go wyrazisty smak i zwarta konsystencja. Idealny SER kanapkowy, do sałatek oraz zapiekania.

    Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
    Wyrafinowany smak
    Kremowa konsystencja
    MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
    Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1592 kJ/383 kcal
    Tłuszcz: 31 g
    w tym kwasy nasycone: 19 g
    Węglowodany: 2,0 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: <0,5 g
    Białko: 25 g
    Sól: 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. 

    27,30 
  • OWCZY SEREK TWAROGOWY BIO 100 g – BERGERIE

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze*, sól, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 858 kJ/207 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 2,5 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.

    13,90 
  • SER FETA BIO (5 x 200 g) 1 kg (POJEMNIK) – MINOS

    SKŁADNIKI
    ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: 1 g
    w tym cukry: 1 g
    Białko: 16 g
    Sól: 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C

    83,10 
  • SER FETA BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 180 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze*, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1302 kJ/314 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy nasycone: 19 g
    Węglowodany: 1,2 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Białko: 17 g
    Sól: 1,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.

    20,10