Wyświetlanie 1–20 z 32 wyników
-
7,70 zł
OWCZY DESER CZEKOLADOWY BIO 125 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
MLEKO owcze*, woda, surowy cukier trzcinowy*, czekolada w proszku* (4 %) (cukier*, kakao w proszku* (32 %)), kakao*, substancja żelująca: karagen (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 551 kJ/131 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 17,4 g
w tym cukry: 16,7 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN i orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
7,10 zł
OWCZY JOGURT MANGO BIO 125 g – LEEB VITAL
SKŁADNIKI
jogurt z MLEKA owczego*, mango* (12%), cukier*, koncentrat soku cytrynowego*, skrobia*, S.thermophilus, L.bulgaricus, L.bifidus, L.acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 447 kJ / 106 kcal
Tłuszcz: 4,1 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 13 g;
Białko: 3,1 g;
Sól: 0,08 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 stopni C -
12,30 zł
OWCZY JOGURT TYPU GRECKIEGO BIO 250 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO OWCZE*, żywe kultury bakterii jogurtowych (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 535 kJ/129 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 4,6 g
w tym cukry: 4,6 g
Białko: 5,1 g
Sól: 0,1 g
Wapń: 150 mg (19 % dziennej referencyjnej wartości spożycia wapnia (dla osoby dorosłej)ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
17,90 zł
OWCZY KREMOWY JOGURT NATURALNY BIO 400 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane pełnotłuste owcze MLEKO*, pasteryzowane odtłuszczone owcze MLEKO, wyselekcjonowane żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 343 kJ/82 kcal
Tłuszcz: 4,8 g
w tym kwasy nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 4,2 g
w tym cukry: 4,2 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. -
21,60 zł
OWCZY SER GOUDA BIO 200 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
MLEKO owcze* 98,87 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika owczego sera. Delikatny, świeży smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1245 kJ/383 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy nasycone: 21 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
15,70 zł
OWCZY SER TWAROGOWY SOLANKOWY BIO 200 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
MLEKO owcze* 98,76 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Twaróg solankowy – otrzymywany z twarogu śmietankowego produkowanego metodą samoociekową. Twaróg po namoczeniu w roztworze solanki otrzymuje charakterystyczny i niepowtarzalny smak. Zawarte w nim pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest produktem, którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1308 kJ/316 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 17 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
38,30 zł
OWCZY SER YOUNG (KRÓTKO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C. -
27,30 zł
OWCZY SER ŻÓŁTY KASHKAVAL BIO 200 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
MLEKO owcze* 98,95 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bułgarski SER twardy wytworzony z MLEKA owczego z masy parzonej. Charakteryzuje go wyrazisty smak i zwarta konsystencja. Idealny SER kanapkowy, do sałatek oraz zapiekania.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1592 kJ/383 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy nasycone: 19 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 25 g
Sól: 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
13,90 zł
OWCZY SEREK TWAROGOWY BIO 100 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 858 kJ/207 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 11 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
83,10 zł
SER FETA BIO (5 x 200 g) 1 kg (POJEMNIK) – MINOS
SKŁADNIKI
ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 1 g
w tym cukry: 1 g
Białko: 16 g
Sól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C -
20,10 zł
SER FETA BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 180 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 19 g
Węglowodany: 1,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 17 g
Sól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.