Wyświetlanie wszystkich wyników: 33
-
21,30 zł
OWCZY SER GOUDA BIO 200 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
MLEKO owcze* 98,87 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika owczego sera. Delikatny, świeży smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1245 kJ/383 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy nasycone: 21 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
15,50 zł
OWCZY SER TWAROGOWY SOLANKOWY BIO 200 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
MLEKO owcze* 98,76 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Twaróg solankowy – otrzymywany z twarogu śmietankowego produkowanego metodą samoociekową. Twaróg po namoczeniu w roztworze solanki otrzymuje charakterystyczny i niepowtarzalny smak. Zawarte w nim pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest produktem, którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1308 kJ/316 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 17 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
38,40 zł
OWCZY SER YOUNG (KRÓTKO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C. -
27,30 zł
OWCZY SER ŻÓŁTY KASHKAVAL BIO 200 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
MLEKO owcze* 98,95 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bułgarski SER twardy wytworzony z MLEKA owczego z masy parzonej. Charakteryzuje go wyrazisty smak i zwarta konsystencja. Idealny SER kanapkowy, do sałatek oraz zapiekania.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1592 kJ/383 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy nasycone: 19 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 25 g
Sól: 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
13,70 zł
OWCZY SEREK TWAROGOWY BIO 100 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 858 kJ/207 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 11 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
83,10 zł
SER FETA BIO (5 x 200 g) 1 kg (POJEMNIK) – MINOS
SKŁADNIKI
ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 1 g
w tym cukry: 1 g
Białko: 16 g
Sól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C -
19,80 zł
SER FETA BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 180 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 19 g
Węglowodany: 1,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 17 g
Sól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. -
15,70 zł
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* 70 %, pasteryzowane MLEKO kozie* 30 %, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1210 kJ / 289 kcal
Tłuszcz: 24,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 16,5 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych. -
15,00 zł
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SKU: 856299006250
Ilość w opakowaniu: 10
Waga: 0.155 kg
Cena za kg: 98.71 -
19,30 zł
SER FETA BIO 200 g – BIOAGROS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %) , pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 43 %. Wilgotność max. 56 %. SER Feta to prawdziwa duma Grecji! Feta to nie tylko wyjątkowa jakość, ale także bogata historia, która sięga starożytnych czasów. Doskonała w sałatkach, jako dodatek do dań lub do samodzielnego spożycia – odkryj smak tradycji, który nigdy nie wychodzi z mody!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1140 kJ / 279 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: <1.0 g
w tym cukry: <1.0 g
Białko: 16 g
Sól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze od +2°C do +4°C . -
17,30 zł
SER FETA THARROS BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %), pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
SER feta z pasteryzowanego MLEKA owczego i koziego dojrzewający w solance.
SER feta to tradycyjny grecki produkt, a przy tym najpopularniejszy SER pochodzący z tego słonecznego kraju. Połączenie pasteryzowanego MLEKA koziego i owczego tworzy niepowtarzalny smak. To nieodłączny składnik diety śródziemnomorskiej, znany i lubiany na całym świecie. Ten tradycyjny SER znajdzie w kuchni wielość zastosowań. Wyśmienicie sprawdzi się po prostu na kanapkach bądź w tostach, w których smakowicie się topi. Świetnie komponuje się ze smakiem pomidorów, ogórków, papryki, szpinaku i oczywiście oliwy z oliwek. Feta urozmaici też smak pizzy, pierogów, naleśników czy wszelkich zapiekanek. Polecany także jako przekąska czy element deski serów.
Wysoka zawartość białka.
Zawartość laktozy <0,1 g/100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1129 kJ/270 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 16 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C. -
19,70 zł
SER FETA W KOSTKACH W ZALEWIE SOLANKOWEJ BIO 350 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* 70 %, pasteryzowane MLEKO kozie* 30 %, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1210 kJ/289 kcal
Tłuszcz: 24,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 16,5 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych. -
24,70 zł
SER FETA Z TYMIANKIEM W OLIWIE Z OLIWEK BIO 220 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
ser feta (pasteryzowane MLEKO owcze*, pasteryzowane MLEKO kozie*), sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego, oliwa z oliwek extra virgin* 15 %, olej słonecznikowy*, ekstrakt z tymianku* 2 %, tymianek* 0,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
Tłuszcz: 25,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,7 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 17 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych.