Wyświetlanie wszystkich wyników: 33

  • OWCZY SER GOUDA BIO 200 g – MMELLOW

    SKŁADNIKI
    MLEKO owcze* 98,87 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika owczego sera. Delikatny, świeży smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.

    Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
    Wyrafinowany smak
    Kremowa konsystencja
    MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
    Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1245 kJ/383 kcal
    Tłuszcz: 31 g
    w tym kwasy nasycone: 21 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 2,5 g
    Błonnik: <0,5 g
    Białko: 23 g
    Sól: 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. 

    21,30 
  • OWCZY SER TWAROGOWY SOLANKOWY BIO 200 g – MMELLOW

    SKŁADNIKI
    MLEKO owcze* 98,76 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Twaróg solankowy – otrzymywany z twarogu śmietankowego produkowanego metodą samoociekową. Twaróg po namoczeniu w roztworze solanki otrzymuje charakterystyczny i niepowtarzalny smak. Zawarte w nim pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest produktem, którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia.

    Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
    Wyrafinowany smak
    MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
    Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1308 kJ/316 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy nasycone: 15 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: <0,5 g
    Białko: 17 g
    Sól: 3,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. 

    15,50 
  • OWCZY SER YOUNG (KRÓTKO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 24 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C.

    38,40 
  • OWCZY SER ŻÓŁTY KASHKAVAL BIO 200 g – MMELLOW

    SKŁADNIKI
    MLEKO owcze* 98,95 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bułgarski SER twardy wytworzony z MLEKA owczego z masy parzonej. Charakteryzuje go wyrazisty smak i zwarta konsystencja. Idealny SER kanapkowy, do sałatek oraz zapiekania.

    Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
    Wyrafinowany smak
    Kremowa konsystencja
    MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
    Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1592 kJ/383 kcal
    Tłuszcz: 31 g
    w tym kwasy nasycone: 19 g
    Węglowodany: 2,0 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: <0,5 g
    Białko: 25 g
    Sól: 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. 

    27,30 
  • OWCZY SEREK TWAROGOWY BIO 100 g – BERGERIE

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze*, sól, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 858 kJ/207 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 2,5 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.

    13,70 
  • SER FETA BIO (5 x 200 g) 1 kg (POJEMNIK) – MINOS

    SKŁADNIKI
    ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: 1 g
    w tym cukry: 1 g
    Białko: 16 g
    Sól: 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C

    83,10 
  • SER FETA BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 180 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze*, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1302 kJ/314 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy nasycone: 19 g
    Węglowodany: 1,2 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Białko: 17 g
    Sól: 1,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.

    19,80 
  • SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze* 70 %, pasteryzowane MLEKO kozie* 30 %, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1210 kJ / 289 kcal
    Tłuszcz: 24,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 16,5 g
    Sól: 2,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych.

    15,70 
  • SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS

    SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
    SKU: 856299006250
    Ilość w opakowaniu: 10
    Waga: 0.155 kg
    Cena za kg: 98.71

    15,00 
  • SER FETA BIO 200 g – BIOAGROS

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %) , pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 43 %. Wilgotność max. 56 %. SER Feta to prawdziwa duma Grecji! Feta to nie tylko wyjątkowa jakość, ale także bogata historia, która sięga starożytnych czasów. Doskonała w sałatkach, jako dodatek do dań lub do samodzielnego spożycia – odkryj smak tradycji, który nigdy nie wychodzi z mody!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1140 kJ / 279 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: <1.0 g
    w tym cukry: <1.0 g
    Białko: 16 g
    Sól: 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze od +2°C do +4°C .

    19,30 
  • SER FETA THARROS BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %), pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER feta z pasteryzowanego MLEKA owczego i koziego dojrzewający w solance.
    SER feta to tradycyjny grecki produkt, a przy tym najpopularniejszy SER pochodzący z tego słonecznego kraju. Połączenie pasteryzowanego MLEKA koziego i owczego tworzy niepowtarzalny smak. To nieodłączny składnik diety śródziemnomorskiej, znany i lubiany na całym świecie. Ten tradycyjny SER znajdzie w kuchni wielość zastosowań. Wyśmienicie sprawdzi się po prostu na kanapkach bądź w tostach, w których smakowicie się topi. Świetnie komponuje się ze smakiem pomidorów, ogórków, papryki, szpinaku i oczywiście oliwy z oliwek. Feta urozmaici też smak pizzy, pierogów, naleśników czy wszelkich zapiekanek. Polecany także jako przekąska czy element deski serów.
    Wysoka zawartość białka.
    Zawartość laktozy <0,1 g/100 g produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1129 kJ/270 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: 0,4 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Białko: 16 g
    Sól: 3,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C.

    17,30 
  • SER FETA W KOSTKACH W ZALEWIE SOLANKOWEJ BIO 350 g – KOURELLAS

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze* 70 %, pasteryzowane MLEKO kozie* 30 %, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1210 kJ/289 kcal
    Tłuszcz: 24,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 16,5 g
    Sól: 2,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych.

    19,70 
  • SER FETA Z TYMIANKIEM W OLIWIE Z OLIWEK BIO 220 g – KOURELLAS

    SKŁADNIKI
    ser feta (pasteryzowane MLEKO owcze*, pasteryzowane MLEKO kozie*), sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego, oliwa z oliwek extra virgin* 15 %, olej słonecznikowy*, ekstrakt z tymianku* 2 %, tymianek* 0,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
    Tłuszcz: 25,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,7 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 17 g
    Sól: 2,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych.

    24,70