Wyświetlanie 61–80 z 128 wyników

  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g – BALVITEN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g – BALVITEN
    SKU: 5907653104138
    Ilość w opakowaniu: 8
    Waga: 0.52 kg
    Cena za kg: 28.08

    14,60 
  • Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi 500g – Pięć Przemian

    Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi 500g – Pięć Przemian
    5902837811123

    20,50 
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA OWSIANO – KUKURYDZIANEGO BEZGLUTENOWA BIO 550 g – BIOVEGAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA OWSIANO – KUKURYDZIANEGO BEZGLUTENOWA BIO 550 g – BIOVEGAN
    SKU: 4005394287712
    Ilość w opakowaniu: 6
    Waga: 0.66 kg
    Cena za kg: 27.12

    17,90 
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA PROTEINOWA BEZGLUTENOWA BIO 450 g – POPCROP

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA PROTEINOWA BEZGLUTENOWA BIO 450 g – POPCROP
    SKU: 5907652545116
    Ilość w opakowaniu: 5
    Waga: 0.455 kg
    Cena za kg: 36.04

    15,40 
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z MĄKI OWSIANEJ PEŁNOZIARNISTEJ Z DODATKIEM PŁATKÓW OWSIANYCH I NASION BEZGLUTENOWA BIO 600 g – BAUCK HOF

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z MĄKI OWSIANEJ PEŁNOZIARNISTEJ Z DODATKIEM PŁATKÓW OWSIANYCH I NASION BEZGLUTENOWA BIO 600 g – BAUCK HOF
    SKU: 4015637827339
    Ilość w opakowaniu: 6
    Waga: 0.607 kg
    Cena za kg: 33.11

    20,10 
  • Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa 310g – Pięć Przemian

    Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa 310g – Pięć Przemian
    5902837810874

    18,10 
  • PAPIER DO PIECZENIA KOMPOSTOWALNY NIEBIELONY 24 ARKUSZE – IF YOU CARE

    OPIS
    Papier do pieczenia z niewybielanej pulpy celulozowej, pochodzącej z odpowiedzialnej gospodarki leśnej pokryty powłoką silkonową (z piasku i kwarcu). Kompostowalny w przydomowym kompostowniku. Niebielony (wolny od chloru).
    Przydatny w każdej kuchni, idealny do pieczenia ciast, ciasteczek, pizzy czy warzyw. Dzięki powłoce silikonowej potrawy nie przywierają do papieru.
    Maksymalna temperatura pieczenia to 220°C.
    Do nadruków użyto farby roślinnej.
    Wymiary: 24 arkusze 31,7 cm x 40,6 cm.

    27,50 
  • PASTA KOKOSOWA BEZGLUTENOWA BIO 250 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    SKŁADNIKI
    pasta kokosowa* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Intensywny smak i zapach pasty idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów (ciast, lodów czy musli).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2973 kJ/710 kcal
    Tłuszcz: 71 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 67 g
    Węglowodany: 8,9 g
    w tym cukry: 7,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,08 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    18,40 
  • PASTA KOKOSOWA BIO 200 g – AMAIZIN

    SKŁADNIKI
    kokos* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z odsączonego, czystego miąższu z kokosa. Może być użyta, aby wbogacić smak Twoich ulubionych dań kuchni Azjatyckiej i innych. Idealna do deserów, ciast czy jako napój kokosowy (50 g pasty wymieszać ze 100 ml ciepłej wody).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2866 kJ/685 kcal
    Tłuszcz – 69 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 66 g
    Węglowodany – 21 g
    w tym cukry – 5,8 g
    Białko – 6,6 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. W zależności od temperatury przechowywania może wydzielić się niewielka ilość oleju kokosowego, co nie ma wpływu na jakość produktu.

    12,80 
  • PASTA WANILIOWA BIO 100 g – ROYAL BRAND

    SKŁADNIKI
    cukier inwertowany*, ekstrakt waniliowy* 18 %, woda, wanilia mielona* 2 %, błonnik roślinny: inulina*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pasta waniliowa idealna do wypieków, deserów, sosów i lodów. Ma kremowy, słodki oraz aksamitny smak. Kiedy otworzysz słoiczek poczujesz intensywny aromat, którego nie zapomnisz.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1037 kJ/248 kcal
    Tłuszcz: < 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,5 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 51 g
    Białko: < 0,5 g
    Sól: < 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    47,90 
  • Pasta waniliowa ekologiczna 50 g – Royal Brand

    SKŁADNIKI
    cukier inwertowany*, ekstrakt waniliowy* 18 %, woda, wanilia mielona* 2 %, błonnik roślinny: inulina*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pasta waniliowa idealna do wypieków, deserów, sosów i lodów. Ma kremowy, słodki oraz aksamitny smak. Kiedy otworzysz słoiczek poczujesz intensywny aromat, którego nie zapomnisz.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1037 kJ / 248 kcal
    Tłuszcz: < 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,5 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 51 g
    Białko: < 0,5 g
    Sól: < 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    40,00 
  • PEKTYNA (DO WYROBU PRZETWORÓW) BEZGLUTENOWA 30 g – CELIKO (PRODUKT SEZONOWY)

    SKŁADNIKI
    pektyny

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Owoce dokładnie umyć i osączyć na sicie. W zależności od owocu: wypestkować, usunąć szypułki, gniazda nasienne, obrać ze skórki, a większe owoce rozdrobnić. Przygotowane i odważone owoce wsypać do garnka. Dodać wodę*, 1 opakowanie Pektyny Celiko i sok z cytryny. Wymieszać. Zagotować mieszając.Do gotujących się owoców wsypać cukier. Gotować min. 3 minuty mieszając, aby nie przypalić dżemu.W razie potrzeby zdjąć powstałą pianę, rozlać gorący dżem do wyparzonych słoików i natychmiast je szczelnie zamknąć. Słoiki odwrócić do góry dnem na ok. 10 min.Przygotowane i odważone owoce wsypać do garnka. Dodać wodę*, 1 opakowanie Pektyny Celiko i sok z cytryny. Wymieszać. Zagotować mieszając.Do gotujących się owoców wsypać cukier. Gotować min. 3 minuty mieszając, aby nie przypalić dżemu.W razie potrzeby zdjąć powstałą pianę, rozlać gorący dżem do wyparzonych słoików i natychmiast je szczelnie zamknąć. Słoiki odwrócić do góry dnem na ok. 10 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1327 kJ / 317 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 79,2 g
    w tym cukry: 1,1 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,50