Wyświetlanie 41–60 z 286 wyników

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G COCOA

    SKŁADNIKI
    banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy nasycone: 14 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 47 g
    Błonnik: 6 g
    Białko: 5 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,00 
  • BATON ANANAS I KOKOS BEZGLUTENOWY 50 g – BATON WARSZAWSKI

    SKŁADNIKI
    wiórki kokosowe 22,5 %, mąka jaglana, rodzynki, ksylitol (substancja słodząca), siemię lniane, olej kokosowy, ananas liofilizowany 6,7 %, słonecznik, daktyle suszone, acerola, sól kłodawska, woda.

    OPIS
    Bezkompromisowa, dietetyczna słodycz. Ma tyle cukru, co jabłko, więc daje energie na długo. To zbilansowany baton, który możesz mieć zawsze przy sobie.
    Zawiera substancję słodzącą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1991 kJ/476 kcal
    Tłuszcz: 32 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,5 g
    Węglowodany: 37,7 g
    w tym cukry: 14,7 g
    Błonnik: 9,3 g
    Białko: 6,8 g
    Sól: 0,08 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać nasiona sezamu.

    UWAGA
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,50 
  • BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    daktyle* 59 %, ORZECHY* 35 % (ORZECHY BRAZYLIJSKIE* 27 %, MIGDAŁY*, pasta MIGDAŁOWA*), kokos*, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1778 kJ/426 kcal
    Tłuszcz: 25 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SEZAM i inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,60 
  • BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY Z KOKOSEM RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    daktyle* 58 %, ORZECHY* 25 % (ORZECHY NERKOWCA*, MIGDAŁY*, pasta MIGDAŁOWA*), kokos* 17 %, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1749 kJ/419 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 39 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,03 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SEZAM i inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,60 
  • BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY Z NASIONAMI CHIA RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    daktyle* (56 %), ORZECHY* 35 % (MIGDAŁY*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE*, PISTACJE* 4 %, ORZECHY PEKAN*, pasta MIGDAŁOWA*), nasiona szałwii hiszpańskej* (Salvia hispanica) 4 %, nasiona SEZAMU*, sok z młodego JĘCZMIENIA w proszku* bezglutenowy 1,5 %, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1745 kJ/419 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 37 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 9,0 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,80 
  • BATON DAKTYLOWY Z JAGODAMI RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    owoce* (66 %)(daktyle*, liofilizowane sproszkowane jagody* (5 %), morwa biała*, liofilizowane sproszkowane maliny*), słonecznik* (19 %), kiełkujące ziarna gryki* (5 %), kiełkujące ziarna quinoa* (5 %), nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica) (2 %), surowy tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło żelaza i manganu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
    Wartość energetyczna: 1535 kJ/368 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 40 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 8,0 g
    Sól: 0,01 g
    Żelazo: 2,17 mg (15,5 %)**
    Mangan: 1,67 mg (83,5 %)**
    ** dziennej referencyjnej wartości spożycia

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i SEZAM. Może zawierać fragmenty pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,80 
  • BATON FRUPP JABŁKO BEZGLUTENOWY 9 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 69 g
    w tym cukry: 51 g
    Błonnik: 28 g
    Białko: 0,7 g
    Sól: 0,02 g

    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,10 
  • BATON FRUPP KIDS JABŁKO – MARKUJA 9 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    jabłka (29 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (6,5 %), zagęszczony sok jabłkowy); fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii)

    OPIS
    Baton FRUPP Kids jabłko – marakuja stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. To produkt BEZ DODATKU CUKRU! Zawiera naturalnie występujące cukry. Ma wysoką zawartość błonnika (27 %)! Nie ma dodatku tłuszczu i soli! Po prostu pyszna, owocowa przekąska dla dzieci!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1397 kJ/332 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 51 g
    Błonnik: 27 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 0,02 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,10 
  • BATON GRYCZANY Z SEZAMEM I GOJI BEZGLUTENOWY 50 g – BATON WARSZAWSKI

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana (16,6 %), słonecznik, siemię lniane, figa suszona (12 %), olej kokosowy, NASIONA SEZAMU (10 %), ksylitol (substancja słodząca), miód, jagody goji (3,6 %), sól kłodawska.

    OPIS
    Baton na bazie mąki gryczanej, SEZAMU, fig i jagód goji.
    Bezkompromisowa słodycz, która daje energie na długo. To zbilansowany baton, który możesz mieć zawsze przy sobie. Produkt świeży! Nie zawiera laktozy. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1909 kJ/456 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 37 g
    w tym cukry: 11 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,30 
  • BATON KOKOSOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – BIOPONT

    SKŁADNIKI
    wiórki kokosowe* (60 %), syrop ryżowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowy i bezlaktozowy przysmak z orzecha kokosowego słodzony ekologicznym syropem ryżowym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2352 kJ /566 kcal
    Tłuszcz: 39 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 34 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 26 g
    Błonnik: 9,8 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 0,16 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,80 
  • BATON KOKOSOWY Z ŻURAWINĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – BIOPONT

    BATON KOKOSOWY Z ŻURAWINĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – BIOPONT
    SKU: 5998858701390
    Ilość w opakowaniu: 24
    Waga: 0.046 kg
    Cena za kg: 119.57

    3,70 
  • BATON MALINOWY BEZGLUTENOWY, BEZ BARWNIKÓW I KOSERWANTÓW – FRUPP

    SKŁADNIKI
    maliny (32 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 53 g
    w tym cukry: 39 g
    Błonnik: 36 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,02 g

    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,60