Wyświetlanie 41–60 z 288 wyników

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G COCOA

    SKŁADNIKI
    banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy nasycone: 14 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 47 g
    Błonnik: 6 g
    Białko: 5 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,00 
  • BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    daktyle* 59 %, ORZECHY* 35 % (ORZECHY BRAZYLIJSKIE* 27 %, MIGDAŁY*, pasta MIGDAŁOWA*), kokos*, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1778 kJ/426 kcal
    Tłuszcz: 25 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SEZAM i inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,90 
  • BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY Z KOKOSEM RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    daktyle* 58 %, ORZECHY* 25 % (ORZECHY NERKOWCA*, MIGDAŁY*, pasta MIGDAŁOWA*), kokos* 17 %, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1749 kJ/419 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 39 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,03 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SEZAM i inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,60 
  • BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY Z NASIONAMI CHIA RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    daktyle* (56 %), ORZECHY* 35 % (MIGDAŁY*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE*, PISTACJE* 4 %, ORZECHY PEKAN*, pasta MIGDAŁOWA*), nasiona szałwii hiszpańskej* (Salvia hispanica) 4 %, nasiona SEZAMU*, sok z młodego JĘCZMIENIA w proszku* bezglutenowy 1,5 %, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1745 kJ/419 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 37 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 9,0 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,80 
  • BATON DAKTYLOWY Z JAGODAMI RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    owoce* (66 %)(daktyle*, liofilizowane sproszkowane jagody* (5 %), morwa biała*, liofilizowane sproszkowane maliny*), słonecznik* (19 %), kiełkujące ziarna gryki* (5 %), kiełkujące ziarna quinoa* (5 %), nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica) (2 %), surowy tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło żelaza i manganu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
    Wartość energetyczna: 1535 kJ/368 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 40 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 8,0 g
    Sól: 0,01 g
    Żelazo: 2,17 mg (15,5 %)**
    Mangan: 1,67 mg (83,5 %)**
    ** dziennej referencyjnej wartości spożycia

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i SEZAM. Może zawierać fragmenty pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,80 
  • BATON FRUPP JABŁKO BEZGLUTENOWY 9 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 69 g
    w tym cukry: 51 g
    Błonnik: 28 g
    Białko: 0,7 g
    Sól: 0,02 g

    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,10 
  • BATON FRUPP KIDS JABŁKO – MARKUJA 9 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    jabłka (29 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (6,5 %), zagęszczony sok jabłkowy); fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii)

    OPIS
    Baton FRUPP Kids jabłko – marakuja stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. To produkt BEZ DODATKU CUKRU! Zawiera naturalnie występujące cukry. Ma wysoką zawartość błonnika (27 %)! Nie ma dodatku tłuszczu i soli! Po prostu pyszna, owocowa przekąska dla dzieci!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1397 kJ/332 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 51 g
    Błonnik: 27 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 0,02 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,10 
  • BATON KOKOSOWY Z ŻURAWINĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – BIOPONT

    BATON KOKOSOWY Z ŻURAWINĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – BIOPONT
    SKU: 5998858701390
    Ilość w opakowaniu: 24
    Waga: 0.046 kg
    Cena za kg: 119.57

    3,70 
  • BATON MALINOWY BEZGLUTENOWY, BEZ BARWNIKÓW I KOSERWANTÓW – FRUPP

    SKŁADNIKI
    maliny (32 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 53 g
    w tym cukry: 39 g
    Błonnik: 36 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,02 g

    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,60