Wyświetlanie 61–80 z 223 wyników

  • FALAFEL Z CIECIERZYCY Z DYNIĄ I PRZYPRAWAMI ORIENTALNYMI BIO 220 g – LOTUS

    SKŁADNIKI
    ciecierzyca* 47 %, pomidory* 15 %, mąka z ciecierzycy* 15 %, dynia hokkaido* 10 %, cebula* 10 %, sól morska, olej słonecznikowy*, kolendra*, przyprawy* 1 %, pietruszka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
    2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
    3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 909 kJ/217 kcal
    Tłuszcz: 8,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 2,8 g
    Błonnik: 8,5 g
    Białko: 10,0 g
    Sól: 1,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ, SEZAM, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA i GORCZYCĘ

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni

    14,80 
  • FASOLA CANNELLINI W ZALEWIE BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    fasola cannellini*, woda, sól (*certyfikowany składnik odżywczy)

    OPIS
    Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu po odsączeniu
    Wartość energetyczna: 334 kJ / 79 kcal
    Tłuszcz: 0,6 g
    w tym kwasy nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 11 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Błonnik: 4,8 g
    Białko: 5,3 g
    Sól: 0,5 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

    11,80 
  • FASOLA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA BIO 440 g – PRIMAVIKA (PRIMAECO)

    SKŁADNIKI
    woda, fasola* (67 %), koncentrat pomidorowy* (15 %), cebula*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana natywna, bulion wegetariański* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej słonecznikowy*), olej słonecznikowy*, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól), sól morska, subsancja zagęszczająca: guma guar, zioła* (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoików. Można podawać samodzielnie lub z „wkładką” do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość eneregtyczna: 564 kJ / 134 kcal
    Tłuszcz: 0,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 22 g
    w tym cukry: 3,8 g
    Błonnik: 4,7 g
    Białko: 6,7 g
    Sól: 0,62 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SELER.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    13,30 
  • FASOLA Z WEGAŃSKĄ ALTERNATYWĄ KIEŁBASY 300 g – GREEN COURSE

    SKŁADNIKI
    woda, fasola biała 28 %, kiełbaski wegańskie 16 % [woda, olej słonecznikowy, białko grochowe 3,6 %, substancje zagęszczające (karagen, guma konjac), białko ziemniaczane, skrobia, mąka lniana, enzymy, mieszanka przypraw (cebula, gałka muszkatołowa, chili, pieprz, imbir, czosnek), aromaty, pasternak w proszku, cukier, wyciągi z przypraw (zawiera cebulę), stabilizator: metyloceluloza, barwnik: ekstrakt z papryki, sól, syrop glukozowy, aromat dymu, sztuczna błona jadalna, stabilizatory (alginian sodu, chlorek wapnia)], olej słonecznikowy, sól jodowana, skrobia kukurydziana, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, cukier, cebula w proszku, proszek pomidorowy, pietruszka, tymianek, estragon, pieprz, czosnek, barwnik: ekstrakt z papryki, papryka.

    OPIS
    Danie do bezpośredniego spożycia po podgrzaniu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Aby podgrzać danie w kuchence mikrofalowej, użyj talerza i ustaw mikrofalówkę na 3 minuty na 700 W. Nie umieszaj puszki w kuchence mikrofalowej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 441 kJ/106 kcal
    Tłuszcz: 6,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 7,8 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: 3,8 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, nasiona sezamu

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

    10,50 
  • FASOLKA A’LA PO BRETOŃSKU BEZGLUTENOWA 480 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    woda, fasola „Jaś” 47 %, koncentrat pomidorowy 18 %, cebula, teksturowane białko SOJOWE 7 %, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizaty białka roślinnego (zawierają SOJĘ), sól, olej rzepakowy, przyprawy, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, zioła (zawierają SELER), aromat z ekstraktu drożdżowego.

    OPIS
    Jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej teraz dostępne także w wersji 100 % roślinnej. Dzięki nam możesz odkryć na nowo smak tej wyjątkowej potrawy. W dodatku bez godzin spędzonych w kuchni!
    Podstawowym składnikiem tego dania jest oczywiście fasola. Warto wspomnieć, że jest ona znakomitym źródłem pełnowartościowego białka. Oprócz fasoli bazę potrawy stanowią pomidory, które są znakomitym źródłem sodu i potasu. Kiełbasę i boczek zastąpiliśmy autorsko przygotowanym roślinnym białkiem, które wraz z odpowiednio dobranymi przyprawami i pozostałymi składnikami składają się na całość tego wyjątkowego dania. Rozsmakuj się w naszej fasoli a’la po bretońsku, która z pewnością zaskoczy Cię swoim wyrazistym, pysznym smakiem.
    Do Polski danie przywędrowało prosto z Francji po wojnach napoleońskich. Polscy żołnierze zajadając się na froncie właśnie tamtejszą fasolką, postanowili nadać jej typowo polski akcent, dodając kiełbasę i boczek. Później potrawa ta rozpowszechniła się na terenie całego kraju i do dnia dzisiejszego cieszy się nieustanną popularnością i na stałe wpisała się do tradycyjnych dań kuchni polskiej. My proponujemy Wam ten sam, znany smak, ale w wersji całkowicie roślinnej.
    Fasolka a’la po bretońsku to świetny pomysł na pożywny posiłek. Podgrzaną fasolkę a’la po bretońsku podawać możecie samodzielnie lub w towarzystwie świeżego pieczywa, bądź ziemniaczanego puree.
    Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

    Zalety produktu:
    – wysoka zawartość białka
    – źródło błonnika pokarmowego
    – niska zawartość tłuszczu
    – nie zawiera tłuszczów nasyconych

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 448 kJ/106 kcal
    Tłuszcz – 0,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 17 g
    w tym cukry – 4,1 g
    Błonnik – 3,3 g
    Białko – 6,1 g
    Sól – 0,68 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać gorczycę

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    12,50 
  • FASOLKA PO TOSKAŃSKU BIO 400 g – LA BIO IDEA

    SKŁADNIKI
    fasola cannellini* 35 %, woda, pomidory krojone* 17,5 %, pasta pomidorowa*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, olej rzepakowy*, przyprawy*, sól morska, cebula*, czosnek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna fasola cannellini w sosie pomidorowym z przyprawami. Danie jest gotowe do spożycia po podgrzaniu.
    Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystane od razu danie do szklanego pojemnika aby nie zostało w puszce.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 377 kJ/89 kcal
    Tłuszcz: 1,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 4,6 g
    Sól: 0,35 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,90 
  • FEIJOADA – FASOLKA CZARNA W SOSIE POMIDOROWO – ZIOŁOWYM BIO 400 g – AMAIZIN

    SKŁADNIKI
    fasola czarna* 40 %, woda, papryka czerwona*, koncentrat pomidorowy* 5,1 %, skrobia kukurydziana*, sól morska, ocet jabłkowy*, olej słonecznikowy*, cebula*, kminek*, pieprz czarny*, rozmaryn*, czosnek*, oregano*, chili*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Feijoada to narodowe danie Brazylii – to pikantny i obfity gulasz z czarnej fasoli i mięsa. Ta wersja jest całkowicie oparta na roślinach!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 325 kJ/73 kcal
    Tłuszcz: 1,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 10,2 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,85 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,10 
  • FLACZKI Z BOCZNIAKÓW WEGAŃSKIE 390 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    woda, boczniaki 23 %, cebula 12 %, pieczarki 4 %, marchew 3,7 %, skrobia, sól, olej rzepakowy, substancja żelująca: agar, pieprz, czosnek, lubczyk 0,05 %, gałka muszkatołowa, kurkuma.

    OPIS
    Danie gotowe z boczniaków i pieczarek w bulionie warzywnym z lubczykiem. Produkt sterylizowany.
    Opakowanie zawiera 2 porcje. Należy podgrzać przed spożyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 156 kJ/37 kcal
    Tłuszcz – 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 4,4 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Błonnik – 2,6 g
    Białko – 1,2 g
    Sól – 0,90 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    10,30 
  • GAZPACHO (HISZPAŃSKA ZUPA WARZYWNA) BIO 1 L – BIOSABOR

    SKŁADNIKI
    pomidory*, papryka*, woda, ogórek*, oliwa z oliwek extra virgin* (3,7 %), chleb* (mąka PSZENNA*, woda, sól, drożdże), cebula*, ocet winny*, sól, czosnek*. (* certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość warzyw: 88 %.

    OPIS
    Zupa podawana na zimno pochodząca z Andaluzji (Hiszpania). Produkt pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Przed spożyciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 235 kJ/57 kcal
    Tłuszcz: 3,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
    Węglowodany: 3,9 g
    w tym cukry: 2,8 g
    Błonnik 1,1 g
    Białko: 0,8 g
    Sól: 0,82 g
    Potas: 155 mg (7,8 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia potasu (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.

    16,50 
  • GOŁĄBKI WEGAŃSKIE W SOSIE POMIDOROWYM 400 g – SO FOOD

    SKŁADNIKI
    woda, kapusta biała 30 %, farsz 16 % [pieczarki 8,3 %, ryż biały 4 %, cebula, olej rzepakowy, marchew, grzyby suszone (podgrzybek, pieczarka), sól, przyprawy], pomidory 13 %, cebula, koncentrat pomidorowy 5,5 %, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy.

    OPIS
    Farsz z ryżu i pieczarek zawinięty w liście kapusty białej w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany.
    Aromatyczne wegańskie gołąbki z farszem ryżowo – warzywnym to sycące danie dla każdego. Jest to posiłek, który przygotujesz już w 3 minuty, idealny na szybki obiad.
    Idealne rozwiązanie, gdy nie ma czasu na przygotowanie posiłku. Dania So Food są bowiem gotowe już w 3 minuty. A do tego nie zawierają konserwantów, barwników ani wzmacniaczy smaków. Jest to więc smaczna propozycja dla wszystkich, którzy cenią wysoką jakość składników.
    Sekretem naszych produktów są najlepsze składniki i specjalny proces przygotowania, dzięki któremu pozostają one pyszne i świeże.
    Dania So Food wyróżniają się indywidualnym, oryginalnym smakiem. Dzięki różnym propozycjom każdy znajdzie tu coś dla siebie.
    Gołąbki z farszem ryżowo – warzywnym to propozycja tradycyjnego dodatku obiadowego w odsłonie dla wegetarian i fleksitarian. Dzięki dużej ilości warzyw jest to sycące danie, a dodatek sosu pomidorowego nadaje mu klasycznego posmaku.
    Nie wymaga przechowywania w lodówce.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    W kuchence mikrofalowej (800 W): zdejmij papierową owijkę, nakłuj folię i podgrzewaj przez około 3 minuty.
    Na patelni, w garnku: zawartość miseczki podgrzewaj przez 10 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 308 kJ/74 kcal
    Tłuszcz: 2,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 9,8 g
    w tym cukry: 3,2 g
    Białko: 1,7 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GORCZYCĘ, SELER, SOJĘ, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z laktozą), jaja.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

    14,10 
  • GOŁĄBKI WEGETARIAŃSKIE Z KASZĄ GRYCZANĄ, SOCZEWICĄ I SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE 480 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    woda, kapusta biała 42 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, kasza gryczana niepalona 4 %, teksturowane białko SOJOWE, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], olej rzepakowy, siemię lniane 1 %, soczewica brązowa 1 %, sól morska, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przyprawy.

    OPIS
    Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną niepaloną, soczewicą brązową i siemieniem lnianym w sosie pomidorowym. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 237 kJ / 56 kcal
    Tłuszcz – 1,7 g,
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 6,7 g,
    w tym cukry – 2,7 g
    Błonnik – 1,5 g
    Białko – 2,9 g
    Sól – 0,93 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.

    12,90 
  • GOŁĄBKI Z KASZĄ JAGLANĄ I PIECZARKAMI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWE 480 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    woda, kapusta biała 43 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, kasza jaglana 5,5 % (kasza jaglana 5 %, mąka jaglana 0,5 %), teksturowane białko SOJOWE, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], olej rzepakowy, sól morska, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przyprawy.

    OPIS
    Idealne danie obiadowe dla całej rodziny. Produkt pasteryzowany. Źródło białka.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię. Podgrzewać na małym ogniu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 197 kJ/47 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 6,8 g
    w tym cukry: 2,6 g
    Błonnik: 1,4 g
    Białko: 2,7 g
    Sól: 0,93 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    12,90 
  • GOŁĄBKI Z RYŻEM I PIECZARKAMI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWE 480 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    woda, kapusta biała 43 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, ryż 5,5 %, teksturowane białko SOJOWE, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], olej rzepakowy, sól morska, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przyprawy.

    OPIS
    Idealne danie obiadowe dla całej rodziny. Produkt pasteryzowany. Źródło białka.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 195 kJ/46 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 6,8 g
    w tym cukry: 2,6 g
    Błonnik: 1,6 g
    Białko: 2,5 g
    Sól: 0,93 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.

    12,90 
  • GROSZEK ZIELONY W ZALEWIE BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    groszek zielony*, woda, cukier trzcinowy*, sól. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna: 342 kJ/81 kcal
    Tłuszcz: 0,6 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 11 g
    w tym cukry: 3,9 g
    Błonnik: 5,1 g
    Białko: 5,3 g
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

    11,80 
  • GRZYBOWY STROGONOW – DANIE WEGAŃSKIE 390 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    pulpa pomidorowa 36 %, woda, pieczarki 11 %, ciecierzyca gotowana 9 %, cebula 9 %, czerwona fasola 5 %, boczniaki 5 %, marchew 4 %, SELER 3 %, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, natka pietruszki, barwnik: karmel, czosnek, tymianek, czarny pieprz.

    OPIS
    Danie gotowe z ciecierzycy i grzybów z warzywami w ciemnym sosie. Produkt sterylizowany.
    Opakowanie zawiera 2 porcje. Należy podgrzać przed spożyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 200 kJ/48 kcal
    Tłuszcz – 2,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
    Węglowodany – 4,7 g
    w tym cukry – 1,2 g
    Błonnik – 1,5 g
    Białko – 1,6 g
    Sól – 0,80 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    10,30