Wyświetlanie 21–40 z 233 wyników
-
15,80 zł
BIGOS WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 740 g – BIO FOOD
SKŁADNIKI
kapusta kiszona* (42 %), kapusta świeża* (18 %), cebula* (14 %), marchew* (9,8 %), przecier pomidorowy* (8 %), SELER* (2,4 %), olej rzepakowy* (2 %), śliwki suszone* (1,5 %), grzyby leśne* (1 %), cukier trzcinowy* (0,8 %), czosnek* (0,3 %), przyprawy* (0,2 %) (ziele angielskie*, liść laurowy*, majeranek*, papryka*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bigos Wege Bio to starannie wyselekcjonowana kompozycja warzyw. Produkt powstał w oparciu o tradycyjną recepturę – dlatego jest tak wyjątkowy.
Nadzwyczajne walory smakowe to wynik umiejętnego połączenia ekologicznych warzyw, specjalnie przygotowanej kompozycji przypraw oraz dodatku śliwek, które sprawiają, że nasze danie jest wyjątkowe!
Danie jest gotowe do spożycia po podgrzaniu.
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 213 kJ/51 kcal
Tłuszcz: 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 8,0 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 1,3 g
Sól: 0,92 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C. -
12,70 zł
BIGOS WEGETARIAŃSKI BEZGLUTENOWY 480 g – PRIMAVIKA
SKŁADNIKI
kapusta biała 36 %, kapusta kiszona 24 %, woda, cebula, pieczarka świeża 9 %, koncentrat pomidorowy, teksturowane białko SOJOWE, olej rzepakowy, bulion wegetariański [sól, suszone warzywa (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], sól morska, śliwka suszona 0,4 % (śliwka, mąka ryżowa), grzyby suszone 0,36 % (borowik suszony, podgrzybek suszony), przyprawy (zawierają GORCZYCĘ).OPIS
Poszatkowana kapusta biała i kiszona, połączona z drobnymi cząstkami suszonych grzybów i śliwek oraz teksturatem sojowym. Produkt pasteryzowany. Źródło białka. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 243 kJ/58 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 4,5 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,94 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Bigos najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię. Podgrzewać na małym ogniu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni. -
22,50 zł
BIGOS WEGETARIAŃSKI Z GRZYBAMI BIO 500 g – DARY NATURY
SKŁADNIKI
kapusta kiszona*, olej rzepakowy*, woda, grzyby* (6,3 %), marchew*, papryka ostra*, cukier trzcinowy*, sól, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Przed spożyciem podgrzać.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 563 kJ / 134 kcal
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 12,3 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu a po otwarciu w lodówce i spożyć w ciągu 48 h. -
22,20 zł
BIOALLO MARYNATA – GRZYBY BOCZNIAK W DELIKATNEJ ZALEWIE BIO 180 g – ORGANICHOUSE
SKŁADNIKI
68 % świeże grzyby boczniaki*, olej rzepakowy*, świeża cebula*, suszona żurawina*, sos SOJOWY* (woda, ziarna SOI*, sól morska), ocet spirytusowy*, cukier trzcinowy*, przyprawy: sól kamienna kłodawska, goździki*, liść laurowy*, pieprz czarny*, ziele angielskie*. (*Składniki z rolnictwa ekologicznego)OPIS
BIOallô – smaczna przekąska z grzybów boczniak. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie.
BIOallô makuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 992 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 19,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 11,4 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 2,8 g
Sól: 1,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Na terenie zakładu przerabia się ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY i nasiona sezamu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni. -
19,10 zł
BRZOSKWINIE W SYROPIE RYŻOWYM BEZGLUTENOWE BIO 500 g (320 g) (SŁOIK) – A2 PASOS DEL CAMPO
BRZOSKWINIE W SYROPIE RYŻOWYM BEZGLUTENOWE BIO 500 g (320 g) (SŁOIK) – A2 PASOS DEL CAMPO
SKU: 8437021906417
Ilość w opakowaniu: 6
Waga: 0.76 kg
Cena za kg: 25.13 -
7,20 zł
BURACZKI TARTE BEZGLUTENOWE BIO 280 g – BIO FOOD
SKŁADNIKI
buraki ćwikłowe* (91 %), ocet spirytusowy* (5 %), cukier trzcinowy* (3,8 %), sól kłodawska (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Wyśmienity dodatek do wszelkich potraw. Smak i konsystencja mogą nieznacznie różnić się w zależności od pory roku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 244 kJ/58 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 10,7 g
Białko: 1,2 g
Sól: 0,18 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C nie dłużej niż 48 godzin. -
7,70 zł
BURACZKI TARTE PYCHOTKA BEZGLUTENOWE BIO 250 g – PRIMAVIKA (PRIMAECO)
SKŁADNIKI
burak ćwikłowy* (88 %), cukier trzcinowy*, ocet zbożowy*, sól morska, skrobia kukurydziana natywna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Można podawać je na ciepło lub na zimno samodzielnie lub np. z dodatkiem chrzanu, jako dodatek do drugich dań lub wędlin i przekąsek. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 389 kJ / 93 kcal
Tłuszcz: 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 11 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 1,4 g
Sól: 1,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ i SELER.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. -
9,10 zł
BURAKI WIÓRKI 430 g – LUNIAK
SKŁADNIKI
buraczki wiórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sólOPIS
Buraczki wiórki. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 192 kJ / 46 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 10,8 g
w tym cukry: 8,1 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 1,3 g
Sól: 1,08 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin. -
15,80 zł
CAPPELLETTI ORKISZOWE Z SOCZEWICĄ PIKANTNE BIO 250 g – D`ANGELO
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe 74 %: semolina z PSZENICY ORKISZ*, 76 % woda; nadzienie (26 %): bułka tarta* 31 % (mąka z PSZENICY ORKISZ* 97,5 %, sól, drożdże*), woda, olej słonecznikowy*, mielona soczewica czerwona* 11,5 %, suszone pomidory*, suszona papryka*, płatki ziemniaczane*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), mieszanka przypraw* (w zmiennych proporcjach: chilli* <1 %, kumin*, nasiona kolendry*, papryka*, mięta*, kminek*, czosnek*), bazylia*, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z pikantnym nadzieniem z soczewicą. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo cappelletti, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu cappelletti odcedzić i podawaćWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1353 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 10 g
Sól: 1,0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER, mleko.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
15,80 zł
CAPPELLETTI Z DYNIĄ I JABŁKIEM BIO 250 g – D`ANGELO
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY durum*, woda; nadzienie* (26 %): dynia* (68 %), jabłko* (12 %), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), cebula*, olej słonecznikowy*, płatki ziemniaczane*, sól morska, przyprawy* (w zmiennych proporcjach: skórka z pomarańczy*, czosnek*, imbir*, skórka z cytryny*, anyż*, pieprz*, cynamon*, lawenda*, szałwia*, kurkuma*, chili*), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem dyniowo – jabłkowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo cappelletti, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu cappelletti odcedzić i podawaćWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1193 kJ/282 kcal
Tłuszcz: 3,6 g
w tym kwasy nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 8,3 g
Sól: 1,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER, mleko.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.