Wyświetlanie 381–400 z 876 wyników

  • CUKSY MIĘTOWE - CUKIERKI Z KSYLITOLEM, BEZ GLUTENU 13G (CUKIERKI BEZCUKROWE)- PIĘĆ PRZEMIAN

    CUKSY MIĘTOWE – CUKIERKI Z KSYLITOLEM, BEZGLUTENOWE 13G – PIĘĆ PRZEMIAN

    SKŁADNIKI
    substancja słodząca: ksylitol (98 %), naturalny aromat miętowy (1,8 %), olej kokosowy bezwonny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1017 kJ/243 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,18 g
    Węglowodany: 99,6 g
    w tym cukry: 0,2 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 95,5 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,01 g

    UWAGA
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    4,90 
  • CUKSY POMARAŃCZOWE – CUKIERKI Z KSYLITOLEM, BEZ GLUTENU 13G (CUKIERKI BEZCUKROWE) – PIĘĆ PRZEMIAN

    SKŁADNIKI
    substancja słodząca: ksylitol (97 %), regulator kwasowości: kwas jabłkowy (2,5 %), naturalny aromat pomarańczowy, barwniki: beta-karoten, kurkumina

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 96,8 g
    w tym cukry: 0,2 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 95,5 g
    Białko: 0,23 g
    Sól: 0,01 g

    UWAGA
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    4,90 
  • CZARNE PORZECZKI I JABŁKA BEZ DODATKU CUKRU 310 g – KROKUS

    SKŁADNIKI
    czarne porzeczki (50 %), jabłka (50 %). Sporządzono z 180 g owoców na 100 g produktu.

    OPIS
    Czarne porzeczki i jabłka przetarte i zagęszczone. Produkt pasteryzowany.
    Produkcja tego wyrobu bez dodatku cukru wymaga staranności. Całe owoce ze skórką, rozparzamy, przecieramy przez gęste sita i zagęszczamy w wyparkach (kociołkach próżniowych gdzie temperatura wrzenia wynosi 80°C). Dzięki czemu produkt jest gładki i udaje się nam zachować więcej wartości odżywczych.
    Ponieważ nie dodajemy cukru ani innych substancji słodzących, jak sok winogronowy, produkt jest wyraźny w smaku. Przebija się intensywny smak czarnych porzeczek, który jest niewątpliwą zaletą.
    Tym produktem można posmarować chleb z masłem, tost, bułkę czy rogalika. Dobrze smakują z naturalnymi serkami, kaszami, ryżem gotowanym na mleku. Proponujemy dodać je do porannej owsianki czy musli. Można z nich również przygotować ciekawy sos do mięsa.

    Czarne porzeczki i jabłka przetarte i zagęszczone:
    – bez dodatku cukru i innych substancji słodzących
    – zawierają naturalnie występujące cukry
    – całe owoce przetarte ze skórką
    – gładka, smarowna konsystencja

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 350 kJ/82 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 19 g
    w tym cukry: 15 g
    Białko: 1,6 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    16,80 
  • CZEKOLADA BIAŁA BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 75 g – TORRAS

    SKŁADNIKI
    substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku (19 %), inulina, emulgator: lecytyny, naturalny aromat waniliowy.

    OPIS
    Pyszna, biała czekolada to produkt który nie zawiera w swoim składzie cukru, a w dodatku jest bezglutenowa. Można ją zabrać wszędzie. Sprawdzi się, jako samodzielna przekąska oraz dodatek do deserów i ciast.
    Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1920 kJ/464 kcal
    Tłuszcz: 32 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
    Węglowodany: 57 g
    w tym cukry: 7,0 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 50 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,20 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, SOJĘ i sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,80 
  • CZEKOLADA BIAŁA Z KOKOSEM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 75 g – TORRAS

    SKŁADNIKI
    substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku (18 %), wiórki kokosowe (6 %), inulina, emulgator: lecytyny, aromat waniliowy.

    OPIS
    Słodka przekąska lub dodatek do różnego rodzaju deserów, ciast i ciasteczek.
    Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2011 kJ/486 kcal
    Tłuszcz: 35 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
    Węglowodany: 55 g
    w tym cukry: 7,0 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 48 g
    Błonnik: 3,8 g
    Białko: 5,1 g
    Sól: 0,19 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, SOJĘ i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    9,10 
  • CZEKOLADA BIAŁA Z TRUSKAWKAMI I RABARBAREM BIO 100 g – MEYBONA

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy nierafinowany*, tłuszcz kakaowy*, pełne MLEKO w proszku*, kawałki truskawek*¹ (liofilizowane) (1,2 %), kawałki rabarbaru*² (liofilizowane) (1,2 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat truskawkowy, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 35 %, masa mleczna minimum 25 %.

    ¹) 1,2 g liofilizowanych truskawek powstaje z ok. 12 g świeżych truskawek.
    ²) 1,2 g liofilizowanego rabarbaru powstaje z ok. 21 – 24 g świeżego rabarbaru.

    OPIS
    Meybona to czekolada o delikatnej rozpływającej się w ustach konsystencji, uwielbiana przez dzieci i dorosłych. To idealna przekąska – kostka czekolady dostarcza energii i w pełni zaspokaja apetyt na słodycze. Czekolada ta sprawdzi się, jako drobny i niezobowiązujący prezent.
    Walory produktu: wyrazisty smak, wysoka jakość surowców, idealna konsystencja.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2459 kJ/593 kcal
    Tłuszcz: 41,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,5 g
    Węglowodany: 46,4 g
    w tym cukry: 46,4 g
    Białko: 6,5 g
    Sól: 0,19 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN (PSZENICA), ORZECHY LASKOWE i MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Chronić przed ciepłem.

    12,60 
  • CZEKOLADA CIEMNA 88 % BEZGLUTENOWA BIO 50 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 88 %.

    OPIS
    Oto klasyczna tabliczka ciemnej czekolady, w której zawartość kakao wynosi 88 %.
    Smak tej wyjątkowej czekolady pozostaje na podniebieniu przez długi czas, gdzie nuty smakowe ziaren kakaowca naprawdę się ujawniają, z ich słodkimi, słonymi, kwaśnymi i gorzkimi tonami, które są odczuwalne na języku w jednym momencie.
    Jest to czekolada, którą można zatrzymać dla siebie i którą najlepiej delektować się powoli, po jednym kawałku, z filiżanką dobrej kawy lub kieliszkiem czerwonego wina.
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2318 kJ/561 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy nasycone: 26 g
    Węglowodany: 16 g
    w tym cukry: 12 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,28 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,60 
  • CZEKOLADA CIEMNA 99 % BEZGLUTENOWA BIO 50 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 99 %.

    OPIS
    Oto klasyczna tabliczka ciemnej czekolady, w której zawartość kakao wynosi 99 %.
    Smak tej wyjątkowej czekolady pozostaje na podniebieniu przez długi czas, gdzie nuty smakowe ziaren kakaowca naprawdę się ujawniają, z ich słodkimi, słonymi, kwaśnymi i gorzkimi tonami, które są odczuwalne na języku w jednym momencie.
    Jest to czekolada, którą można zatrzymać dla siebie i którą najlepiej delektować się powoli, po jednym kawałku, z filiżanką dobrej kawy lub kieliszkiem czerwonego wina.
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2408 kJ/584 kcal
    Tłuszcz: 51 g
    w tym kwasy nasycone: 30 g
    Węglowodany: 6,9 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Błonnik: 23 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,20 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,60 
  • CZEKOLADA DESEROWA BEZ DODATKU CUKRU FAIR TRADE 100 g – BIRKENGOLD

    SKŁADNIKI
    miazga kakaowa, substancja słodząca: ksylitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny.
    Masa kakaowa minimum 55 %.

    OPIS
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1945 kJ/471 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
    Węglowodany – 49 g
    w tym cukry – 0,1 g
    alkohole wielowodorotlenowe – 45 g
    Błonnik – 8,0 g
    Białko – 5,1 g
    Sól – <0,01 g INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i mleko.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła.

    15,90 
  • CZEKOLADA DESEROWA Z ORZECHAMI LASKOWYMI BEZ DODATKU CUKRU FAIR TRADE 100 g – BIRKENGOLD

    SKŁADNIKI
    miazga kakaowa, substancja słodząca ksylitol, tłuszcz kakaowy, kawałki ORZECHÓW LASKOWYCH (11 %), emulgator: lecytyny.
    Masa kakaowa minimum 55 %.

    OPIS
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2017 kJ/488 kcal
    Tłuszcz – 37 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 19 g
    Węglowodany – 41 g
    w tym cukry – 3,5 g
    alkohole wielowodorotlenowe – 37 g
    Błonnik – 8,0 g
    Białko – 5,8 g
    Sól – <0,01 g INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY i mleko.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła.

    15,90 
  • CZEKOLADA DO PICIA FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 250 g – ALTERNATIVA

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy*, kakao w proszku* (35 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    2-3 łyżeczki rozpuścić w gorącym lub zimnym mleku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1545 kJ/369 kcal
    Tłuszcz: 3,9 g
    w tym kwasy nasycone: 2,4 g
    Węglowodany: 69 g
    w tym cukry: 59 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 8,8 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    20,10 
  • CZEKOLADA GORZKA 80 % ZE STEWIĄ BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 75 g – TRAPA

    SKŁADNIKI
    miazga kakaowa, substancje słodzące (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02 %), odtłuszczone kakao w proszku, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat.
    Masa kakaowa min. 80 %.

    OPIS
    Czekolada gorzka z 80 % zawartością kakao, ze stewią zamiast cukru. Odpowiednia dla diabetyków, bezglutenowa.
    Zawiera substancje słodzące. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2125 kJ/514 kcal
    Tłuszcz: 43 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
    Węglowodany: 26 g
    w tym cukry: 1,1 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 20 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,06 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i mleko.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego i obcych zapachów.
    Idealna temperatura przechowywania to od 14 do 21 °C.

    9,20 
  • CZEKOLADA GORZKA 85 % BEZ CUKRU BEZGLUTENOWA 75 g – TORRAS

    SKŁADNIKI
    miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitol), odtłuszczone kakao w proszku, aromat waniliowy.
    Masa kakaowa min. 85 %

    OPIS
    Gorzka czekolada 85 % kakao bez cukru to doskonałe rozwiązanie dla osób na diecie keto i low-carb, które pragną cieszyć się wyjątkowym smakiem i aromatem czekolady bez obaw o nadmiar węglowodanów.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2284 kJ/553 kcal
    Tłuszcz: 48 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
    Węglowodany: 19 g
    w tym cukry: <0,5 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 14 g
    Błonnik: 14 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,10 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, MLEKO, SOJĘ i nasiona sezamu

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,50 
  • Czekolada gorzka serce z liofilizowaną wiśnią, brzoskwinią i truskawkami bez dodatku cukru, bez glutenu, bez laktozy 80g

    Czekolada gorzka serce z liofilizowaną wiśnią, brzoskwinią i truskawkami bez dodatku cukru, bez glutenu, bez laktozy 80g

    Czekolada gorzka serce z liofilizowaną wiśnią, brzoskwinią i truskawkami bez dodatku cukru, bez glutenu, bez laktozy 80g
    5908234462807

    17,50 
  • Czekolada gorzka serce z pistacjami, bez dodatku cukru, bez laktozy, bez glutenu 80g – Santini

    Czekolada gorzka serce z pistacjami, bez dodatku cukru, bez laktozy, bez glutenu 80g – Santini

    Czekolada gorzka serce z pistacjami, bez dodatku cukru, bez laktozy, bez glutenu 80g – Santini
    5908234462821

    17,50