Wyświetlanie 61–80 z 294 wyników

  • Berroxin lollipop lizak o smaku jeżynowomalinowym wsparcie odporności dla dzieci+ 3, 8g, bez dod. cukru – Aronpharma

    Berroxin lollipop lizak o smaku jeżynowomalinowym wsparcie odporności dla dzieci+ 3, 8g, bez dod. cukru – Aronpharma

    Aronpharma
    Berroxin lollipop lizak o smaku jeżynowomalinowym wsparcie odporności dla dzieci+ 3, 8g, bez dod. cukru – Aronpharma
    5904501363679

    3,60 
  • BORÓWKA AMERYKAŃSKA 80 % BIO 260 g – BATOM

    SKŁADNIKI
    Borówka amerykańska* (80 %), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu.
    Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 501 kJ/119 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 26 g
    w tym cukry: 24 g
    Błonnik: 4,3 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w temperaturze ok. +4 stopni Celsjusza

    30,60 
  • BUDYŃ ORKISZOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    skrobia ziemniaczana*, mąka z PSZENICY ORKISZ* 40 %, wiórki kokosowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny budyń orkiszowy z dodatkiem ekologicznych wiórków kokosowych, przygotowany w 100 % z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru lub innego słodziwa.
    2. Pozostałe MLEKO zagotuj i wlej do niego rozmieszany proszek z cukrem, ciągle mieszając. Zagotuj.
    3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Doskonale smakuje na ciepło lub na zimno.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przyrządzeniu
    Wartość energetyczna – 387 kJ/92 kcal
    Tłuszcz – 2,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,5 g
    Węglowodany – 15 g
    w tym cukry – 8,1 g
    Białko – 3,1 g
    Sól – 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    3,20 
  • BUDYŃ PROTEINOWY O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 45 g – AMYLON

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana*, koncentrat białka SERWATKOWEGO* (37,5 %), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
    Czym jest WPC – źródło białka budyniu? Białko WPC to z angielskiego Whey Protein Concentrate, czyli w dosłownym tłumaczeniu koncentrat białka serwatki – znane i doceniane przez sportowców.
    Jakie są właściwości WPC?
    – Dzięki wysokiej zawartości protein białko WPC wspomaga organizm we wzroście masy mięśniowej bez ryzyka odkładania się masy mięśniowej w organizmie.
    – Jego niska kaloryczność pozwala na redukcję masy tłuszczowej podczas odchudzania.
    – Wspomaga regenerację mięśni
    – Uzupełnia porcję białka w diecie

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z 400 ml zimnego MLEKA odlać 300 ml.
    2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
    3. Do pozostałego MLEKA (100 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
    4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
    Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia. Budyń można przygotować również na napoju SOJOWYM czy owsianym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g sypkiego budyniu
    Wartość energetyczna: 1531 kJ/363 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: 43 g
    w tym cukry: 4,6 g
    Białko: 35 g
    Sól: 1,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.

    6,60 
  • BUDYŃ PROTEINOWY TRUSKAWKOWY BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 45 g – AMYLON

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana*, koncentrat białka SERWATKOWEGO* (37,5 %), suszone truskawki* (4 %), suszony burak*, naturalny aromat truskawkowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
    Czym jest WPC – źródło białka budyniu? Białko WPC to z angielskiego Whey Protein Concentrate, czyli w dosłownym tłumaczeniu koncentrat białka serwatki – znane i doceniane przez sportowców.
    Jakie są właściwości WPC?
    – Dzięki wysokiej zawartości protein białko WPC wspomaga organizm we wzroście masy mięśniowej bez ryzyka odkładania się masy mięśniowej w organizmie.
    – Jego niska kaloryczność pozwala na redukcję masy tłuszczowej podczas odchudzania.
    – Wspomaga regenerację mięśni
    – Uzupełnia porcję białka w diecie

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z 400 ml zimnego MLEKA odlać 300 ml.
    2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
    3. Do pozostałego MLEKA (100 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
    4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
    Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia. Budyń można przygotować również na napoju SOJOWYM czy owsianym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g sypkiego budyniu
    Wartość energetyczna: 1574 kJ/372 kcal
    Tłuszcz: 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
    Węglowodany: 57 g
    w tym cukry: 6,5 g
    Białko: 31 g
    Sól: 1,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.

    6,60 
  • BUDYŃ WANILIOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    skrobia ziemniaczana*, wanilia* 2,5 %, kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny budyń waniliowy przygotowany w 100 % z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru lub innego słodziwa.
    2. Pozostałe MLEKO zagotuj i wlej do niego rozmieszany proszek z cukrem, ciągle mieszając. Zagotuj.
    3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Doskonale smakuje na ciepło lub na zimno.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przyrządzeniu
    Wartość energetyczna – 372 kJ/88 kcal
    Tłuszcz – 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,1 g
    Węglowodany – 12 g
    w tym cukry – 8,1 g
    Białko – 5,8 g
    Sól – 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,40 
  • BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY, BEZ DODATKU CUKRU, EKOLOGICZNY 40G – AMYLON

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana*, mielona wanilia Bourbon* (1,5 %), ekstrakt waniliowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml.
    2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
    3. Do pozostałego MLEKA (150 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
    4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
    Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu sypkiego
    Wartość energetyczna: 1495 kJ/352 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 87 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed światłem.

    4,00 
  • BUDYŃ ŻOŁĘDZIOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    skrobia ziemniaczana*, suszony ekstrakt z żołędzi* 13 %, maltodekstryna*, cynamon*, suszony ekstrakt z: kardamonu*, imbiru*, goździków*, korzenia kuklika*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny budyń żołędziowy z dodatkiem suszonego ekstraktu z żołędzi oraz ekologicznych przypraw korzennych. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru lub innego słodziwa.
    2. Pozostałe MLEKO zagotuj i wlej do niego rozmieszany proszek z cukrem, ciągle mieszając. Zagotuj.
    3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Doskonale smakuje na ciepło lub na zimno.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przyrządzeniu
    Wartość energetyczna – 378 kJ/90 kcal
    Tłuszcz – 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,1 g
    Węglowodany – 15 g
    w tym cukry – 8,1 g
    Białko – 3,0 g
    Sól – 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    3,50 
  • Chrup Go – słodka przekąska CD, bez dodatku cukru 22g – Chrup Go

    Chrup go
    Chrup Go – słodka przekąska CD, bez dodatku cukru 22g – Chrup Go
    5901749009666

    3,50 
  • CIASTECZKA BABCI ANI ORKISZOWE NATURALNE 100G – ANIA

    ANIA
    CIASTECZKA BABCI ANI ORKISZOWE NATURALNE 100G – ANIA
    5903453004562

    5,99 
  • Ciasteczka keto migdałowe z nerkowcami ketocinni 100 g – Piekarnia Kiełtyka

    Piekarnia Kiełtyka
    Ciasteczka migdałowe z nerkowcami, keto 100 g – Piekarnia Kiełtyka
    5903714961184

    17,50 
  • CIASTKA BUŹKA BEZ CUKRU BEZGLUTENOWE 100 g – MALU FOOD

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana, olej kokosowy, substancja słodząca – syrop maltitolowy, skrobia kukurydziana, skrobia ryżowa.

    OPIS
    Ciastka kruche. Zawiera substancję słodzącą.
    Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2250 kJ/540 kcal
    Tłuszcz: 34,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 33,6 g
    Węglowodany: 59,3 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 3,0 g
    Sól: 0,04 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    8,50 
  • CIASTKA DIGESTIVE BEZ DODATKU CUKRU 150 g – FLORBU

    SKŁADNIKI
    maka PSZENNA, mąka PSZENNA pełnoziarnista 27,6 %, substancja słodząca (maltitol), olej słonecznikowy 16 %, błonnik roślinny, substancje spulchniające (węglany sodu, difosforany, węglany amonu), SERWATKA w proszku (z MLEKA), sól, emulgator: lecytyny (z SOI), aromaty.

    OPIS
    Pszenne ciastka to wyjątkowy przysmak, o pysznym słodkim smaku, pozbawiony jednak dodatku cukru. Pełnoziarnista mąka PSZENNA stanowi doskonałe źródło dodających energii węglowodanów oraz sycącego błonnika.
    Zawiera substancje słodzące.
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1842 kJ/440 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 14 g
    kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 2,2 g
    Węglowodany: 67 g
    w tym cukry: 1,0 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 17 g
    Błonnik: 5,0 g
    Białko: 6,8 g
    Sól: 1,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM i ORZECHY

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,00