Wyświetlanie 281–300 z 451 wyników

  • PASTA WARZYWNA Z POMIDORAMI CHERRY I RUKOLĄ BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    SKŁADNIKI
    pomidory* (37 %), nasiona słonecznika*, marchew* (10 %), olej słonecznikowy*, rukola* (9 %), pomidory koktajlowe* (7 %), skrobia ziemniaczana*, syrop z agawy*, przecier pomidorowy* (2 %), sok z czerwonych buraków z koncetratu* (2 %), zagęszczony sok cytrynowy*, sól morska, cebula w proszku*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, chili w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsta pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli.
    Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 857 kJ / 207 kcal
    Tłuszcz – 16 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,8 g
    Węglowodany – 10 g
    w tym cukry – 5,3 g
    Błonnik – 2,5 g
    Białko – 4,4 g
    Sól – 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    10,90 
  • PASTA WARZYWNA Z POMIDORAMI I POREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    SKŁADNIKI
    pomidory* (42 %), nasiona słonecznika*, marchew* (10 %), olej słonecznikowy*, por* (8 %), przecier pomidorowy* (5 %), syrop z agawy*, skrobia ziemniaczana*, suszone pomidory* (1,5 %), czosnek* (1,5 %), koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, chili*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.
    Ma kremową konsystencje, idealna do smarowania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 904 kJ / 218 kcal
    Tłuszcz: 17,70 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 9,8 g
    w tym cukry: 5,8 g
    Błonnik: 2,5 g
    Białko: 3,7 g
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    10,90 
  • PASTA WARZYWNA ZE SZPINAKIEM I ORZESZKAMI PINIOWYMI BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    SKŁADNIKI
    szpinak* (44 %), cebula* (18 %), nasiona słonecznika* olej słonecznikowy*, orzeszki piniowe* (3 %), syrop z agawy*, skrobia ziemniaczana*, czosnek* (2 %), koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, musztarda* (woda, nasiona GORCZYCY*, ocet*, sól morska, przyprawy*), przyprawy* (cebula w proszku*, czarny pieprz*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsta, zielona pasta z kawałkami szpinaku. Łagodny smak szpinaku z nutą orzeszków piniowych.
    Idealnie rozsmarowuje sie na pieczywie.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 964 kJ / 233 kcal
    Tłuszcz: 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
    Węglowodany: 9,5 g
    w tym cukry: 3,9 g
    Błonnik: 2,0 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    10,90 
  • PASTA WIŚNIOWA BEZGLUTENOWA BIO 280 g – ZWERGENWIESE

    SKŁADNIKI
    wiśnie* 55 %, cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny*, substancja żelująca: pektyny, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 934 kJ/220 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 53 g
    w tym cukry – 50 g
    Błonnik – 1,4 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.

    12,70 
  • PASTA Z PRAŻONYCH MIGDAŁÓW BEZGLUTENOWA 185 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    prażone MIGDAŁY 99 %, sól morska.

    OPIS
    Pasta z prażonych migdałów. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2543 kJ/615 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
    Węglowodany: 10 g
    w tym cukry: 4,8 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 21 g
    Sól: 0,63 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ, orzeszki arachidowe i inne orzechy.

    UWAGI
    Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego miesiąca.

    26,60 
  • PASTA Z PRAŻONYCH ORZECHÓW NERKOWCA BEZGLUTENOWA 185 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    prażone ORZECHY NERKOWCA 99 %, sól morska.

    OPIS
    Pasta z prażonych orzechów nerkowca. Źródło błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2489 kJ/600 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy nasycone: 9,1 g
    Węglowodany: 30 g
    w tym cukry: 5,1 g
    Błonnik: 3,0 g
    Białko: 15 g
    Sól: 0,68 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ, orzeszki arachidowe i inne orzechy.

    UWAGI
    Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego miesiąca.

    26,60 
  • PASTA Z PRAŻONYCH ORZESZKÓW ZIEMNYCH BEZ DODATKU SOLI I CUKRU BEZGLUTENOWA 350 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    prażone ORZESZKI ARACHIDOWE 99 %, błonnik PSZENNY (bezglutenowy).

    OPIS
    Pasta orzechowa z prażonych orzeszków arachidowych, bez dodatku soli i cukru. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2382 kJ/575 kcal
    Tłuszcz: 45 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 6,1 g
    Błonnik: 8,4 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,04 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU i inne orzechy.

    UWAGI
    Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego miesiąca.

    17,40 
  • PASZTET POMIDOROWY Z CIECIORKĄ BEZGLUTENOWY 160 G – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    ugotowana cieciorka 70 % (woda, cieciorka), cebula, koncentrat pomidorowy 8 %, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, błonnik PSZENNY (nie zawiera glutenu), bulion wegetariański [sól, suszone warzywa (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], sól morska, hydrolizat białka roślinnego, substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat z ekstraktu drożdżowego.

    OPIS
    Pasta kanapkowa z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Produkt pasteryzowany. Źródło białka i błonnika pokarmowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera nauralnie występujące cukry. Niska zawartość tłuszczów nasyconych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 511 kJ/122 kcal
    Tłuszcz: 4,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 15 g
    w tym cukry: 2,2 g
    Błonnik: 4,4 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,79 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.

    8,20