Pierogi bezglutenowe – z owocami, warzywami, z serem, z rodzynkami. Ponadto z kaszą gryczaną, z kapustą i grzybami, z owocami leśnymi oraz wiele innych.

Wyświetlanie wszystkich wyników: 3

  • PIEROGI Z MALINAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    maliny 29,3 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 676 kJ/160 kcal
    Tłuszcz – 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 36,4 g
    w tym cukry – 4,4 g
    Błonnik – 4,1 g
    Białko – 1,5 g
    Sól – 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

    23,80