Wyświetlanie 61–67 z 67 wyników

  • PROSZEK DO PIECZENIA EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 200G – AMYLON

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 705 kJ/166 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0,1 g
    Sól: 15,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    21,60 
  • TAPIOKA (SKROBIA Z MANIOKU) BEZGLUTENOWA BIO 3 kg – HORECA

    TAPIOKA (SKROBIA Z MANIOKU) BEZGLUTENOWA BIO 3 kg – HORECA
    SKU: 5902650273788
    Ilość w opakowaniu: 1
    Waga: 3.046 kg
    Cena za kg: 12.61

    38,40 
  • TAPIOKA (SKROBIA Z MANIOKU) EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 400G – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    tapioka (skrobia z manioku)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek. Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów MLECZNYch i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów, musów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1507 kJ / 355 kcal
    Tłuszcz – 0,02 g,
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 88 g,
    w tym cukry – 3,4 g
    Białko – 0,2 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    7,00 
  • Tapioka (skrobia z manioku) ekologiczna, bezglutenowa 800g – Bio Planet

    SKŁADNIKI
    tapioka (skrobia z manioku)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek. Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów MLECZNYch i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów, musów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1507 kJ / 355 kcal
    Tłuszcz – 0,02 g,
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 88 g,
    w tym cukry – 3,4 g
    Białko – 0,2 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    11,10 
  • ZAMIENNIK BIAŁKA JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO (2 x 10 g) 20 g – BIOVEGAN

    SKŁADNIKI
    białko z grochu*, skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, inulina*, substancja zagęszczająca: guma guar*; białko z bobu*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wegański zamiennik białka JAJA jest odporny na pieczenie.
    Idealnie nadaje się do makaroników, nussecken, biszkoptów, bez i innych wypieków. Również do deserów takich jak: B.Mousse au Chocolat lub nawet majonezu.
    1 torebka (10 g) zastępuje 2 białka jaja.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do 1 torebki zamiennika białka JAJA dodać 75 ml wody i ubijać przez 5 minut, aż masa będzie sztywna.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 182 kJ/43 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 4,3 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 1,5 g
    Białko: 4,8 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.

    4,90