Wyświetlanie 81–95 z 95 wyników
-
17,60 zł
ŚLIWKI MARYNOWANE BEZGLUTENOWE BIO 500 g (280 g) – KOWALEWSKI
SKŁADNIKI
śliwki*, woda, cukier trzcinowy*, ocet jabłkowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wyśmienicie podkreślają smak mięs i sałatek, przepysznie smakują w połączeniu z domowymi wędlinami i wiejskimi śledziami.
Octową marynatę możesz wykorzystać do przygotowania sosów sałatkowych i do zakwaszania czerwonego barszczu.
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 315 kJ/74 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 18 g
w tym cukry: 11 g
Białko: <0,5 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin. -
8,20 zł
SZCZAW LIŚCIE W ZALEWIE 260 g – KROKUS
SZCZAW LIŚCIE W ZALEWIE 260 g – KROKUS
SKU: 5906732620293
Ilość w opakowaniu: 6
Waga: 0.38 kg
Cena za kg: 18.95 -
17,10 zł
SZPARAGI BIAŁE W ZALEWIE BIO 280 g (170 g) (SŁOIK) – AARTS
SKŁADNIKI
szparagi* (zawiera SIARCZYNY), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna: 59 kJ /14 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 1,4 g
Sól: 0,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce (max. 7°C) i spożyć w ciągu kilku dni. -
32,50 zł
ŻEŃ-SZEŃ KORZEŃ BIO 20 g – DARY NATURY
SKŁADNIKI
korzeń żeń-szenia właściwego* (Panax ginseng) 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Nazwa Panax pochodzi z greki i oznacza „wszystko leczący” – co najlepiej oddaje cechy i właściwości tej rośliny. Inne używane nazwy to: „wszechlek”, „boskie ziele”, „cud świata”, „korzeń życia”, „sól ziemi”, „eliksir życia”. Dawniej w Chinach był on dostępny tylko dla cesarza i jego świty. Wieśniacy za kradzież tej rośliny ciężko płacili życiem.SPOSÓB UŻYCIA
Napar – zalewamy 1-2 g korzenia (płaska łyżeczka) szklanką wrzątku i parzymy około 20 minut pod przykryciem.
Korzeń do żucia – zażywać około 2 g dziennie przez około 3 miesiące, powoli żując korzeń.
Nalewka – korzeń zalać litrem wódki, odstawić na około 2 tygodnie następnie zażywać po 30-50 kropli przez około miesiąc.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu