Wyświetlanie wszystkich wyników: 48
-
29,70 zł
DRESSING NA BAZIE BIAŁEGO OCTU WINNEGO BIO 250 ml – LA BIO IDEA
SKŁADNIKI
ocet z białego wina*, koncentrat soku z białych winogron Trebbiano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret.
Kwasowość 5,5 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 803 kJ/190 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 49 g
w tym cukry – 49 g
Białko – 0 g
Sól – 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Zawiera SIARCZYNYZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
20,40 zł
KREM NA BAZIE OCTU BALSAMICZNEGO Z MODENY EKOLOGICZNY 150ML – ALCE NERO
SKŁADNIKI
gotowany moszcz winogronowy*, ocet balsamiczny z Modeny* (min. 10 %) (gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1113 kJ/265 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 65 g
w tym cukry – 63 g
Błonnik – 0 g
Białko – 1,0 g
Sól – 0,04 gUWAGI
Na dnie butelki podczas przechowywania w temperaturze poniżej 18°C może się pojawić osad wynikający z krystalizacji cukru.
Osad nie stanowi wady jakościowej produktu. W przypadku pojawienia się osadu, butelkę przed użyciem należy podgrzać w kąpieli wodnej.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 18 – 30°C. -
19,10 zł
OCET BALSAMICZNY Z MODENY EKOLOGICZNY 250ML- ALCE NERO
SKŁADNIKI
ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
22,20 zł
OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
SKŁADNIKI
ocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
68,90 zł
OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO
SKŁADNIKI
gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne)OPIS
Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 68 g
w tym cukry – 62 g
Błonnik – 0,7 g
Białko – 1,2 g
Sól – 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
24,20 zł
OCET BUKIET RÓŻ BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)
SKŁADNIKI
ocet jabłkowy*, woda różana* 5 % (woda, ekstrat z kwiatów róży). (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt otrzymany z jabłek ekologicznych w procesie fermentacji octowej z dodatkiem wody różanej.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
15,40 zł
OCET CYDROWY 5 % BIO 750 ml – OCTIM
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet cydrowy.OPIS
Ekologiczny, niefiltrowany, niepasteryzowany, ocet cydrowy o kwasowości całkowitej 5 %.
Do bezpośredniego użycia rozcieńczyć w stosunku 1:1.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.UWAGI
Dobrze wstrząśnij przed użyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. -
24,50 zł
OCET JABŁKOWY 4 % BIO 500 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.UWAGA
Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
9,50 zł
OCET JABŁKOWY 5 % BIO 250 ml – NATURAVENA
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany 5 % kwasowościOPIS
Ocet jabłkowy jest otrzymany w wyniku naturalnej, biologicznej fermentacji octowej. Wsztrąsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany, naturalnie mętny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
18,70 zł
OCET JABŁKOWY 5 % BIO 750 ml – NATURAVENA
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %OPIS
Ekologiczny ocet jabłkowy 5 % kwasowości. Do bezpośredniego użycia rozcieńczyć w stosunku 1:1. Naturalnie mętny. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
16,10 zł
OCET JABŁKOWY 5 % FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy. Kwasowość 5 %.UWAGA
Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
8,00 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
Produkt niepasteryzowany.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni. -
10,50 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – DARY NATURY
SKŁADNIKI
ocet jabłkowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny ocet jabłkowy otrzymywany z najwyższej jakości jabłek w tradycyjnym procesie produkcji. Stosowany jako dodatek do potraw, przyprawa oraz naturalny konserwant.
Produkt niefiltrowany, niepasteryzowany, naturalnie mętny.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 35 kJ/8 kcal
Tłuszcz: <0,02 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 0,03 g
Białko: 0 g
Sól: 0,03 gUWAGA
Przed użyciem wstrząsnąć. Wytrącanie się osadu na dnie butelki jest naturalnym procesem.
Produkt może występować zarówno w jasnych, jak i ciemnych butelkach – w zależności od numeru partii.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C -
68,40 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)
SKU: 5902693121831
Ilość w opakowaniu: 1
Waga: 5.5 kg
Cena za kg: 12.44
Objętość netto: 5000 ml
Cena za l: 13.68 -
50,00 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA
SKU: 5903900368117
Ilość w opakowaniu: 4
Waga: 5.09 kg
Cena za kg: 9.82
Objętość netto: 5000 ml
Cena za l: 10.00 -
12,90 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO FOOD
SKŁADNIKI
ocet z ekologicznego wina jabłkowegoOPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
Przed spożyciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,013 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C -
12,00 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
Produkt niepasteryzowany.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni. -
11,70 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 330 ml – BEUTELSBACHER
SKŁADNIKI
ocet jabłkowy niefiltrowany*. (* z upraw biodynamicznych)OPIS
Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych. Kwasowość: 5 %.
Aromatyczne jabłka z uprawy biodynamicznej stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego.
Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności.
Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu.
Zawiera naturalny osad.
Przed spożyciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
13,60 zł
OCET JABŁKOWY 5% EKOLOGICZNY 700ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych – 5 % kwasowości.OPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0,0 gUWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 ℃. -
15,40 zł
OCET JABŁKOWY 6 % BIO 750 ml – OCTIM
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy.OPIS
Ekologiczny, niefiltrowany, niepasteryzowany, ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 6 %.
Do bezpośredniego spożycia rozcieńczyć w stosunku 1:1.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.UWAGI
Dobrze wstrząśnij przed użyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. -
18,60 zł
OCET JABŁKOWY 6,1 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – FAIR ORGANIC
SKŁADNIKI
ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,8 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
9,80 zł
OCET JABŁKOWY NATURALNIE MĘTNY PREMIUM 5% EKOLOGICZNY 250ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.OPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C -
14,80 zł
OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY EKOLOGICZNY 500ML – ALCE NERO
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy.OPIS
Ekologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.UWAGI
Mętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
24,20 zł
OCET LAWENDOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)
SKŁADNIKI
100 % napar lawendowy* (woda, lawenda suszona* 0,25 %). (*certyfikowany składnik ekologicznyOPIS
Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej naparu z lawendy.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
22,50 zł
OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY, EKOLOGICZNY 250ML – TERRASANA
SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 0,4 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 0 g
Białko – 0,4 g
Sól – 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. -
12,40 zł
OCET SPIRYTUSOWY 10 % BEZGLUTENOWY BIO 500 ml – BIO FOOD
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet spirytusowy.OPIS
Kwasowość: 10 %.
Produkt niepasteryzowany.
Ocet spirytusowy od lat stosuje się do marynowania i konserwowania warzyw, grzybów i owoców. Dodany do zalewy do RYB morskich i słodkowodnych nadaje im kwaskowatego aromatu.
Ocet jest również dodatkiem do tradycyjnie przygotowywanych galaret.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 5 kJ/1 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: 0 g
Białko: <0,5 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C -
13,50 zł
OCET WINNY BIAŁY EKOLOGICZNY 500ML – LA BIO IDEA
SKŁADNIKI
wino z białych winogron*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość 6 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0,01 g
Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
13,50 zł
OCET WINNY CZERWONY EKOLOGICZNY 500 ML – LA BIO IDEA
SKŁADNIKI
wino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość 6 %WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0,01 g
Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
8,50 zł
OCET WINNY RÓŻANY BIO 250 ml – DARY NATURY
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet winny różany 100 %.OPIS
Ekologiczny ocet winny różany uzyskuje się dzięki naturalnej fermentacji z ekologicznych owoców róży aromatyzowanych pękami róży.
Kwasowość 6 %. Produkt pasteryzowany.
Ocet charakteryzuje się bardzo ciekawym harmonijnym smakiem i aromatem.
Doskonale nadaje warzywom, rybom i owocom morza oraz wielu innym potrawom niepowtarzalnego akcentu, łagodnego smaku i zapachu dzikiej róży.UWAGA
Wytrącanie się osadu na dnie butelki jest naturalnym procesem.
Przed użyciem należy wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. -
20,10 zł
OCET ZIOŁOWY BIO 500 ml – BYODO
SKŁADNIKI
ocet brandy*, ekstrakty ziołowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Organiczny ocet ziołowy Byodo idealnie nadaje się do marynowania mięsa, RYB i warzyw, a także do konserwowania owoców i warzyw. Zbilansowany, łagodny i z dodatkiem delikatnych ziół, smakuje również wyśmienicie ze wszystkimi świeżymi sałatkami, zwłaszcza surówkami warzywnymi.
Kwasowość: 5 %.UWAGA
Osad/zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
24,50 zł
OCET ŻURAWINOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)
SKŁADNIKI
ocet jabłkowy*, sok żurawinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z żurawiny.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.