Wyświetlanie wszystkich wyników: 48

  • DRESSING NA BAZIE BIAŁEGO OCTU WINNEGO BIO 250 ml – LA BIO IDEA

    SKŁADNIKI
    ocet z białego wina*, koncentrat soku z białych winogron Trebbiano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret.
    Kwasowość 5,5 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 803 kJ/190 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 49 g
    w tym cukry – 49 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Zawiera SIARCZYNY

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    29,70 
  • KREM NA BAZIE OCTU BALSAMICZNEGO Z MODENY EKOLOGICZNY 150ML – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    gotowany moszcz winogronowy*, ocet balsamiczny z Modeny* (min. 10 %) (gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1113 kJ/265 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 65 g
    w tym cukry – 63 g
    Błonnik – 0 g
    Białko – 1,0 g
    Sól – 0,04 g

    UWAGI
    Na dnie butelki podczas przechowywania w temperaturze poniżej 18°C może się pojawić osad wynikający z krystalizacji cukru.
    Osad nie stanowi wady jakościowej produktu. W przypadku pojawienia się osadu, butelkę przed użyciem należy podgrzać w kąpieli wodnej.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze 18 – 30°C.

    20,40 
  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY EKOLOGICZNY 250ML- ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    19,10 
  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    ocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    22,20 
  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne)

    OPIS
    Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 68 g
    w tym cukry – 62 g
    Błonnik – 0,7 g
    Białko – 1,2 g
    Sól – 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    68,90 
  • OCET BUKIET RÓŻ BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    SKŁADNIKI
    ocet jabłkowy*, woda różana* 5 % (woda, ekstrat z kwiatów róży). (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt otrzymany z jabłek ekologicznych w procesie fermentacji octowej z dodatkiem wody różanej.
    Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
    Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
    Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    24,20 
  • OCET CYDROWY 5 % BIO 750 ml – OCTIM

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet cydrowy.

    OPIS
    Ekologiczny, niefiltrowany, niepasteryzowany, ocet cydrowy o kwasowości całkowitej 5 %.
    Do bezpośredniego użycia rozcieńczyć w stosunku 1:1.
    Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.

    UWAGI
    Dobrze wstrząśnij przed użyciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu.

    15,40 
  • OCET JABŁKOWY 4 % BIO 500 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.

    OPIS
    Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
    Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
    Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.

    UWAGA
    Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    24,50 
  • OCET JABŁKOWY 5 % BIO 250 ml – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany 5 % kwasowości

    OPIS
    Ocet jabłkowy jest otrzymany w wyniku naturalnej, biologicznej fermentacji octowej. Wsztrąsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany, naturalnie mętny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,50 
  • OCET JABŁKOWY 5 % BIO 750 ml – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy 100 %

    OPIS
    Ekologiczny ocet jabłkowy 5 % kwasowości. Do bezpośredniego użycia rozcieńczyć w stosunku 1:1. Naturalnie mętny. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    18,70 
  • OCET JABŁKOWY 5 % FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy. Kwasowość 5 %.

    UWAGA
    Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,10 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.

    OPIS
    Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
    Produkt niepasteryzowany.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

    8,00 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ocet jabłkowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny ocet jabłkowy otrzymywany z najwyższej jakości jabłek w tradycyjnym procesie produkcji. Stosowany jako dodatek do potraw, przyprawa oraz naturalny konserwant.
    Produkt niefiltrowany, niepasteryzowany, naturalnie mętny.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 35 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,02 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g
    Węglowodany: 1,9 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Błonnik: 0,03 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,03 g

    UWAGA
    Przed użyciem wstrząsnąć. Wytrącanie się osadu na dnie butelki jest naturalnym procesem.
    Produkt może występować zarówno w jasnych, jak i ciemnych butelkach – w zależności od numeru partii.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    10,50 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)
    SKU: 5902693121831
    Ilość w opakowaniu: 1
    Waga: 5.5 kg
    Cena za kg: 12.44
    Objętość netto: 5000 ml
    Cena za l: 13.68

    68,40 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA
    SKU: 5903900368117
    Ilość w opakowaniu: 4
    Waga: 5.09 kg
    Cena za kg: 9.82
    Objętość netto: 5000 ml
    Cena za l: 10.00

    50,00 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    ocet z ekologicznego wina jabłkowego

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
    Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
    Przed spożyciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,6 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Białko: 0,4 g
    Sól: 0,013 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    12,90 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.

    OPIS
    Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
    Produkt niepasteryzowany.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

    12,00 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 330 ml – BEUTELSBACHER

    SKŁADNIKI
    ocet jabłkowy niefiltrowany*. (* z upraw biodynamicznych)

    OPIS
    Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych. Kwasowość: 5 %.
    Aromatyczne jabłka z uprawy biodynamicznej stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego.
    Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności.
    Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu.
    Zawiera naturalny osad.
    Przed spożyciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    11,70 
  • OCET JABŁKOWY 5% EKOLOGICZNY 700ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych – 5 % kwasowości.

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,0 g

    UWAGA
    Przed spożyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 ℃.

    13,60 
  • OCET JABŁKOWY 6 % BIO 750 ml – OCTIM

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy.

    OPIS
    Ekologiczny, niefiltrowany, niepasteryzowany, ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 6 %.
    Do bezpośredniego spożycia rozcieńczyć w stosunku 1:1.
    Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.

    UWAGI
    Dobrze wstrząśnij przed użyciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu.

    15,40 
  • OCET JABŁKOWY 6,1 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – FAIR ORGANIC

    SKŁADNIKI
    ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,8 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    18,60 
  • OCET JABŁKOWY NATURALNIE MĘTNY PREMIUM 5% EKOLOGICZNY 250ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
    Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
    Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    9,80 
  • OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY EKOLOGICZNY 500ML – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy.

    OPIS
    Ekologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.

    UWAGI
    Mętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,80 
  • OCET LAWENDOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    SKŁADNIKI
    100 % napar lawendowy* (woda, lawenda suszona* 0,25 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny

    OPIS
    Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej naparu z lawendy.
    Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
    Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
    Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    24,20 
  • OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY, EKOLOGICZNY 250ML – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
    Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 0,4 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 0 g
    Białko – 0,4 g
    Sól – 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

    22,50 
  • OCET SPIRYTUSOWY 10 % BEZGLUTENOWY BIO 500 ml – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet spirytusowy.

    OPIS
    Kwasowość: 10 %.
    Produkt niepasteryzowany.
    Ocet spirytusowy od lat stosuje się do marynowania i konserwowania warzyw, grzybów i owoców. Dodany do zalewy do RYB morskich i słodkowodnych nadaje im kwaskowatego aromatu.
    Ocet jest również dodatkiem do tradycyjnie przygotowywanych galaret.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 5 kJ/1 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: <0,5 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    12,40 
  • OCET WINNY BIAŁY EKOLOGICZNY 500ML – LA BIO IDEA

    SKŁADNIKI
    wino z białych winogron*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kwasowość 6 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,4 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Białko: 0,01 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    13,50 
  • OCET WINNY CZERWONY EKOLOGICZNY 500 ML – LA BIO IDEA

    SKŁADNIKI
    wino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kwasowość 6 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,4 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Białko: 0,01 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    13,50 
  • OCET WINNY RÓŻANY BIO 250 ml – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet winny różany 100 %.

    OPIS
    Ekologiczny ocet winny różany uzyskuje się dzięki naturalnej fermentacji z ekologicznych owoców róży aromatyzowanych pękami róży.
    Kwasowość 6 %. Produkt pasteryzowany.
    Ocet charakteryzuje się bardzo ciekawym harmonijnym smakiem i aromatem.
    Doskonale nadaje warzywom, rybom i owocom morza oraz wielu innym potrawom niepowtarzalnego akcentu, łagodnego smaku i zapachu dzikiej róży.

    UWAGA
    Wytrącanie się osadu na dnie butelki jest naturalnym procesem.
    Przed użyciem należy wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    8,50 
  • OCET ZIOŁOWY BIO 500 ml – BYODO

    SKŁADNIKI
    ocet brandy*, ekstrakty ziołowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Organiczny ocet ziołowy Byodo idealnie nadaje się do marynowania mięsa, RYB i warzyw, a także do konserwowania owoców i warzyw. Zbilansowany, łagodny i z dodatkiem delikatnych ziół, smakuje również wyśmienicie ze wszystkimi świeżymi sałatkami, zwłaszcza surówkami warzywnymi.
    Kwasowość: 5 %.

    UWAGA
    Osad/zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    20,10 
  • OCET ŻURAWINOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    SKŁADNIKI
    ocet jabłkowy*, sok żurawinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z żurawiny.
    Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
    Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
    Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    24,50