- Nie możesz dodać "MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) MUSZLA BIO 400 g - BARTOLINI" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 9
-
6,20 zł
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) GNIAZDA TAGLIATELLE BIO 250 g – BARTOLINI
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka ŻYTNIA razowa typ 2000.OPIS
Wyrabiany w 100 % z ekologicznej mąki żytniej, uzyskanej ze zmielenia certyfikowanych surowców od polskich dostawców.
Wysoka zawartość błonnika żytniego, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu jelit.
Źródło składników mineralnych – fosforu oraz manganu, który pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować ok. 5 minut, przelać zimną wodą (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1420 kJ/337 kcal
Tłuszcz – 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany – 63 g
w tym cukry – 6,8 g
Błonnik – 16 g
Białko – 9,1 g
Sól – 0,01 gZawartość składników w 100 g ugotowanego produktu
Fosfor – 129 mg (18 %)**
Mangan – 1,4 mg (70 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. -
5,40 zł
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu. -
5,40 zł
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 400 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu. -
5,40 zł
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) WSTĄŻKA BIO 400 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.