Wyświetlanie wszystkich wyników: 9
-
6,30 zł
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu. -
6,30 zł
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 400 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka ŻYTNIA razowa typ 1850SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu. -
6,30 zł
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) WSTĄŻKA BIO 400 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.