Wyświetlanie wszystkich wyników: 9

  • MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
    Tłuszcz: 1,1 g
    wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Weglowodany: 70 g
    w tym cukry: 8,2 g
    Błonnik: 12 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.

    5,50 
  • MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 400 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
    Tłuszcz: 1,1 g
    wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Weglowodany: 70 g
    w tym cukry: 8,2 g
    Błonnik: 12 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.

    5,50 
  • MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) WSTĄŻKA BIO 400 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
    Tłuszcz: 1,1 g
    wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Weglowodany: 70 g
    w tym cukry: 8,2 g
    Błonnik: 12 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.

    5,50