- Nie możesz dodać "MAKARON (Z RYŻU BIAŁEGO BASMATI TYPU NOODLE) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - KING SOBA" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 1–20 z 46 wyników
-
12,10 zł
.Makaron ryżowy 1mm 375 g – Merre
.Makaron ryżowy 1mm 375 g – Merre
84909000583 -
9,50 zł
MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY Z AMARANTUSEM, TEFF I QUINOA) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1365 kJ / 323 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 12 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,003 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 9 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
13,20 zł
MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500 g – ALB GOLD
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70 %), mąka ryżowa* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować ok. 10 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna : 1498 kJ / 353 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 7,1 g
Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem -
11,70 zł
MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
SKŁADNIKI
95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Tagliatelle są ważnym składnikiem wielu potraw kuchni włoskiej szczególnie w tradycji regionu Emilia Romania. Stanowią doskonałą podstawę do ciężkich sosów, najczęściej na bazie mięsa, RYB, śmietany. Niezastąpiony dodatek do sosu Bolognese.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 8 – 10 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1489 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,008 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sojęZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
11,10 zł
MAKARON (RYŻOWO – GRYCZANY Z AMARANTUSEM I TEFF DLA DZIECI) ZWIERZĘTA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
SKŁADNIKI
mąka z ryżu pełnoziarnista* 75 %, mąka z gryki* 15 %, mąka z amarantusa* 5 %, mąka z teff* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 – 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1519 kJ/359 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,02 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
13,40 zł
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE) BEZGLUTENOWY BIO 250 g – KING SOBA
SKŁADNIKI
mąka z brązowego ryżu* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Powoli włóż makaron do gotującej się wody, poczekaj aż całość się zanurzy, zmień na średni ogień. Gotuj przez 5-6 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1485 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. -
14,50 zł
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE) PAD THAI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – KING SOBA
SKŁADNIKI
mąka z brązowego ryżu* 98 %, skrobia ziemniaczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Doprowadź do wrzenia dwie szklanki wody (500 ml), dodaj makaron i gotuj przez 6-7 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1481 kJ/ 350 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 7,1 g
Sól: 0,02 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
8,60 zł
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka ryżowa pełnoziarnista.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 – 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
14,10 zł
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL
SKŁADNIKI
mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1542 kJ / 364 kcal
Tłuszcz – 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -1,0 g
Węglowodany – 75 g
w tym cukry – 1,0 g
Błonnik – 2,5 g
Białko – 8,0 g
Sól – 0,03 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól.
Gotować 8 – 10 minut od czasu do czasu mieszając.INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.