Wyświetlanie 21–38 z 38 wyników

  • MAKARON ORKISZOWY JEŻYKI EKOLOGICZNY 250G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 72 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,2 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON ORKISZOWY JEŻYKI KOLOROWE EKOLOGICZNY Z DODATKIEM WARZYW 250G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ* 97 %, woda, szpinak*, papryka* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 71,7 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,2 g
    Białko: 11,7 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON ORKISZOWY ŁAZANKI EKOLOGICZNY 250G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 72 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,2 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON ORKISZOWY NITKI LUKSUSOWE EKOLOGICZNY 250G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1484 kJ / 350 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 71,7 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,2 g
    Białko: 11,7 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON ORKISZOWY NITKI ZŁOCISTE Z KURKUMĄ EKOLOGICZNY 250G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ* (99,9 %), woda, kurkuma* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron z białej mąki ORKISZowej z dodatkiem kurkumy. Bez dodatku jaj i soli.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1484 kJ / 350 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 71,7 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,2 g
    Białko: 11,7 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON ORKISZOWY PEŁNOZIARNISTY SPIRELLI EKOLOGICZNY 400G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal
    Tłuszcz: 2,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g
    Węglowodany: 64 g
    w tym cukry: 5,99 g
    Błonnik: 3,85 g
    Białko: 14,4 g
    Sól: 0,015 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON ORKISZOWY PENNE EKOLOGICZNY 500G – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente’: 10 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1465 kJ / 344 kcal
    Tłuszcz – 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
    Węglowodany – 68 g
    w tym cukry – 2,2 g
    Błonnik – 4,0 g
    Białko – 12 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,80 
  • MAKARON ORKISZOWY RAZOWY PENNE EKOLOGICZNY 500G – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente’: 10 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1539 kJ / 342 kcal
    Tłuszcz – 1,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
    Węglowodany – 67 g
    w tym cukry – 2,9 g
    Błonnik – 5,7 g
    Białko – 12 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,00 
  • MAKARON ORKISZOWY RAZOWY SPAGETTI EKOLOGICZNY 500G – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente’: 11 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
    Wartość energetyczna – 1539 kJ/342 kcal
    Tłuszcz – 1,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
    Węglowodany – 67 g
    wtym cukry – 2,9 g
    Błonnik – 5,7 g
    Białko – 12 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,90 
  • Makaron orkiszowy świderki, ekologiczny 250 g – Niro

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 71,7 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,2 g
    Białko: 11,7 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON ORKISZOWY TRÓJKOLOROWY ŚLIMACZKI EKOLOGICZNY 250G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ* (97 %), woda, szpinak*, papryka* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron orkiszowy ślimaczki kolorowe wyprodukowany z białej mąki ORKISZowej z dodatkiem ekologicznych warzyw. Nie zawiera jaj i soli.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 – 10 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1500 kJ/357 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 73 g
    w tym cukry: 1,9 g
    Błonnik: 3,9 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,015 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    15,10 
  • MAKARON ORKISZOWY WSTĄŻKI EKOLOGICZNY 250G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 72 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,2 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON ORKISZOWY WSTĄŻKI SZPINAKOWE EKOLOGICZNY 250G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ* (97 %), woda, szpinak* (*certyfikowany składnikekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal
    Tłuszcz: 2,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g
    Węglowodany: 64 g
    w tym cukry: 5,99 g
    Błonnik: 3,85 g
    Białko: 14,4 g
    Sól: 0,015 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON PEŁNOZIARNISTY ORKISZOWY NITKI EKOLOGICZNY 400G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7-10 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal
    Tłuszcz: 2,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g
    Węglowodany: 64 g
    w tym cukry: 5,99 g
    Błonnik: 3,85 g
    Białko: 14,4 g
    Sól: 0,015 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON PEŁNOZIARNISTY ORKISZOWY SPAGHETTI EKOLOGICZNY 400G – NIRO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować 7-10 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1409 kJ/332 kcal
    Tłuszcz: 2,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 64 g
    w tym cukry: 5,9 g
    Błonnik: 3,8 g
    Białko: 14 g
    Sól: 0,015 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,10 
  • MAKARON SPAGHETTI ORKISZOWY EKOLOGICZNY 500G 100% FARRO ITALIANO – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente’: 11 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1445 kJ / 344 kcal
    Tłuszcz – 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
    Węglowodany – 68 g
    w tym cukry – 2,2 g
    Błonnik – 4,0 g
    Białko – 12 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,60