Wyświetlanie wszystkich wyników: 34
-
11,10 zł
MAKARON (KONJAC TYPU FETTUCCINE) BEZGLUTENOWY BIO 385 g – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: <0,2 g
w tym cukry: <0,1 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: <0,1 g
Sól: <0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni. -
8,90 zł
MAKARON (KONJAC TYPU SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
woda, mąka konjac, wodorotlenek wapniaOPIS
Głównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 33 kJ/8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni. -
11,10 zł
MAKARON (KONJAC TYPU SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY BIO 385 g – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
woda oczyszczona 96,6 %, mąka konjac* 3,4 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: <0,2 g
w tym cukry: <0,1 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: <0,1 g
Sól: <0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni. -
8,90 zł
MAKARON (KONJAC TYPU UDON) BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia.OPIS
Głównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C.
Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni. -
11,10 zł
MAKARON (KONJAC TYPU VERMICELLIl) BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
woda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %.OPIS
Głównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz – <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – <0,2 g
w tym cukry – <0,1 g
Błonnik – 2,6 g
Białko – <0,1 g
Sól – <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni. -
9,90 zł
MAKARON (KONJAC) ANGEL HAIR BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4%, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron w kształcie „anielskich włosów” z mąki konjac.Zdrowe życie:
Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera
tak mało kalorii i zero węglowodanów.Co to jest mąka konjac?
Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak,
ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni. -
8,90 zł
MAKARON (KONJAC) BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4%, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron typu „Noodles” z mąki konjac.Zdrowe życie:
Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.Co to jest mąka konjac?
Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni. -
6,20 zł
MAKARON (KONJAC) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* (3,4 %), błonnik OWSIANY* (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
NOWA RECEPTURA – bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Wyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarza się SOJĘ i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień. -
29,30 zł
MAKARON (KONJAC) SHIRATAKI NOODLES 1 kg – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
woda, mąka konjac, wodorotlenek wapniaOPIS
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu.
Produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą.
Gotować lub smażyć 2-3 minuty.
Dodać bezpośrednio do potrawyWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 33 kJ / 8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +5 do +28˚C -
9,90 zł
MAKARON (KONJAC) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1%. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron w kształcie „nitek” z mąki konjac.Zdrowe życie:
Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera
tak mało kalorii i zero węglowodanów.Co to jest mąka konjac?
Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak,
ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni. -
9,90 zł
MAKARON (KONJAC) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron w kształcie „wstążki” z mąki konjac.Zdrowe życie:
Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera
tak mało kalorii i zero węglowodanów.Co to jest mąka konjac?
Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak,
ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni. -
9,90 zł
MAKARON (KONJAC) W KSZTAŁCIE RYŻU BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron konjac w kształcie ryżu.Zdrowe życie:
Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.Co to jest mąka konjac?
Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni. -
6,20 zł
MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE GOTOWY NA WOKA) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.Makaro Konjac Noodles Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.
Makaron Konjac Noodles Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Noodles i może być używany w ten sam sposób.
Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień. -
6,20 zł
MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE PAPPARDELLE) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Konjac to roślina pochodząca z Japoni, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.Makaro Konjac Pappardelle Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.
Makaron Konjac Pappardelle Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Pappardelle i może być używany w ten sam sposób.
Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień. -
6,20 zł
MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE UDON) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Konjac to roślina pochodząca z Japoni, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.Makaro Konjac Udon Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.
Makaron Konjac Udon Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Udon i może być używany w ten sam sposób.
Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień. -
6,20 zł
MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE W KSZTAŁCIE RYŻU) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.Makaro Konjac Rice Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.
Makaron Konjac Rice Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Rice i może być używany w ten sam sposób.
Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień. -
8,90 zł
MAKARON KONJAC NOODLE BEZGLUTENOWY, BEZ CUKRU 200G – DIET FOOD
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapniaOPIS
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni -
9,10 zł
MAKARON KONJAC W KSZTALCIE RYŻU EKOLOGICZNY, BEZLUTENOWY 385G – BETTER THAN FOODS
SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron Better Than Foods nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.Co to jest mąka konjac?
Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni. -
8,90 zł
MAKARON KONJAK NOODLE EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 385GV – BETTER THAN FOODS
SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4%, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron Better Than Foods nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.Co to jest mąka konjac?
Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni. -
12,40 zł
MAKARON SUCHY (KONJAC) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 80 g – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
mąka konjac (74 %), skrobia z tapioki, woda.OPIS
Suchy Makaron Konjac to doskonały wybór dla miłośników makaronu, którzy pragną zmniejszyć kaloryczność swojej diety. Suchy Makaron Konjac nie zawiera cukru, tłuszczu, glutenu ani innych alergenów, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla osób z różnymi wymaganiami dietetycznymi. Jego neutralny smak sprawia, że świetnie komponuje się z każdą potrawą, chłonąc jej aromat i smak. Niskokaloryczne właściwości makaronu wynikają z jego składu – w 74% składa się z mąki Konjac, pozyskiwanej z bulwy rośliny Konjac (Amorphophallus konjac). Produkt jest chętnie wybierany przez sportowców, osoby na diecie keto, oraz osoby z nietolerancją glutenu. Dzięki swojej neutralności smakowej, Suchy Makaron Konjac znajduje swoje miejsce również w wielu tradycyjnych kuchniach na całym świecie.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzątku i gotuj przez 8-10 min. Następnie przepłucz go czystą wodą i dodaj do potrawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 131 kJ / 31 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: <0,1 g
Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, zacienionym i chłodnym miejscu.