Wyświetlanie 101–120 z 159 wyników

  • SOK WIELOWARZYWNY KISZONY EKOLOGICZNY 300ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    sok z kiszonych: buraków* (35 %), pomidorów* (30 %), kapusty* (10 %), ogórków* (10 %), marchwi* (10 %), SELERA* (5 %), czosnek*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, SELERa, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 156 kJ/37 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 6,0 g
    w tym cukry: 5,0 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 1,5 g

    UWAGA
    Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC

    8,40 
  • SOK WIELOWARZYWNY KISZONY EKOLOGICZNY 500ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    soki z kwaszonych: buraków* (40 %), pomidorów* (20 %), kapusty* (10 %), ogórków* (10 %), marchwi* (10 %), brokułów* (10 %), czosnek*, sól (*certufikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, SELERA, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 156 kJ/37 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 6 g
    w tym cukry: 5 g
    Białko: 6 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC

    10,90 
  • SOK Z BIAŁEJ KAPUSTY BIO 270 ml – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    sok z białej kapusty* 97,8 %, sok z pigwowca*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 112 kJ/26 kcal
    Tłuszcz: <0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 5,5 g
    w tym cukry: 4,2 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: 0,9 g

    UWAGI
    Wytrącenie się osadu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady. Przed spożyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    7,70 
  • SOK Z BROKUŁÓW KISZONYCH EKOLOGICZNY 330ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    sok z brokułów kiszonych* 98 %, czosnek* 1 %, sól kłodawska 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok NFC – tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 28 kJ/7 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 1,10 g

    UWAGA
    Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 ℃.

    8,10 
  • SOK Z BURAKA KISZONEGO 100% EKOLOGICZNY , BEZGLUTENOWY 500ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    sok z kiszonych buraków ćwikłowych* 98 %, czosnek* 1 %, sól kłodawska 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok z ekologicznych buraków ćwikłowych, nie z koncentratu.
    Występujący osad tworzą naturalne składniki.
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 78 kJ/18 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 3,9 g
    w tym cukry – 1,2 g
    Białko – 0,7 g
    Sól – 0,99 g

    UWAGI
    Smak i konsystencja mogą nieznacznie się różnić w zależności od pory roku.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC

    9,80 
  • SOK Z BURAKA KISZONEGO NFC, EKOLOGICZNY 250ML – OWOCOWE SMAKI

    SKŁADNIKI
    woda (65,9 %), burak czerwony* (33 %), sól (1 %), czosnek* (0,1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 39 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: <2,5 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Białko: 0,8 g
    Sól: 0,69 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.

    4,60 
  • SOK Z BURAKÓW I SELERÓW KISZONYCH EKOLOGICZNY 300ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    sok z buraków kiszonych* (70 %), sok z SELERÓW kiszonych* (30 %), czosnek*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 147 kJ/35 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 7,4 g
    w tym cukry: 6,1 g
    Błonnik: 0,3 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 1,5 g

    UWAGA
    Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC

    7,60 
  • SOK Z KAPUSTY KISZONEJ NFC BEZGLUTENOWY BIO 500 ml – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    Kapusta kiszona*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kapusty oraz pasteryzację.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 2,9 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 1,1 g
    Sól: 1,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC

    8,90 
  • SOK Z MARCHWI KISZONEJ NFC BEZGLUTENOWY BIO 300 ml – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    sok z marchwi kiszonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest bardzo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.
    Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 155 kJ/37 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,08 g
    Węglowodany: 8,0 g
    w tym cukry: 7,7 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC

    8,40 
  • SOK Z PIETRUSZKI KISZONY EKOLOGICZNY 300ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    bezpośrednio tłoczony sok z pietruszki kiszonej*, czosnek*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pietruszki kiszonej z czosnkiem oraz pasteryzację.
    Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 69 kJ/16 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 3,3 g
    w tym cukry: 2,8 g
    Białko: 0,7 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC

    8,40 
  • SOK Z SELERÓW KISZONYCH EKOLOGICZNY 300ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    sok z SELERÓW kiszonych*, czosnek*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z SELERów kiszonych, które poddaje się tłoczeniu na prasie. Uzyskany sok odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 120 kJ/28 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 6 g
    w tym cukry: 4,5 g
    Białko: 0,7 g
    Sól: 1,5 g

    UWAGI
    Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    8,40 
  • ZAKWAS DLA BĄBELKÓW Z ACEROLĄ BIO 700 ml – ZAKWASOWNIA

    SKŁADNIKI
    woda, buraki*, cytryna*, acerola* (1 %), liść laurowy*, ziele angielskie*, sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany. Pić 50-100 ml na czczo z rana i po posiłkach.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 50 kJ/12 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,8 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Białko: 0,4 g
    Sól: 0,75 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +10°C.

    33,60 
  • ZAKWAS JURAJSKI Z KISZONEJ KAPUSTY BIO 250 ml – ORGANIC HOUSE

    SKŁADNIKI
    kapusta biała* (50 %), woda, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasza wersja to wersja strong do bezpośredniego spożycia. Jak za mocny to można dodać trochę soku z jabłek, wody lub miodu bio.
    Ilość dobrych probiotycznych bakterii liczymy tu w miliardach. Liczba mezofilnych bakterii fermentacji mlekowej jtk/g: 4,0 x 10^5 [min. 100 000 jtk (jednostek tworzących kolonie tzw. CFU) w mililitrze soku].
    Zakwas z kapusty kiszonej jest bogaty w bakterie kwasu mlekowego, czyli probiotyki, które powstają naturalnie w trakcie kiszenia/fermentacji.

    SPOSÓB UŻYCIA
    Jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań najlepiej pić na czczo, pół godziny przed posiłkami i godzinę po posiłku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 2,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: 2,0 g

    UWAGA
    Zakwas niepasteryzowany dzięki czemu fermentacja trwa cały czas również w butelce.
    Po otwarciu może się pienić i gazować, to naturalny proces.
    Na dnie naturalny osad, przed otwarciem wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temeraturze od +4 do +8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    7,30 
  • ZAKWAS JURAJSKI Z KISZONYCH BURAKÓW BIO 250 ml – ORGANIC HOUSE

    SKŁADNIKI
    buraki* (50 %), woda, czosnek*, liść laurowy*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasza wersja to wersja strong bezpośredniego spożycia. Jak za mocny to można dodać trochę soku z jabłek, wody lub miodu bio.
    Ilość dobrych probiotycznych bakterii liczymy tu w miliardach. Liczba mezofilnych bakterii fermentacji mlekowej jtk/g: 5,8 x 10^5 [min. 100 000 jtk (jednostek tworzących kolonie tzw. CFU) w mililitrze soku].
    Zakwas z buraków jest bogaty w bakterie kwasu mlekowego, czyli probiotyki, które powstają naturalnie w trakcie kiszenia/fermentacji.

    SPOSÓB UŻYCIA
    Jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań najlepiej pić na czczo, pół godziny przed posiłkami i godzinę po posiłku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 36 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 1,0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 1,0 g

    UWAGA
    Zakwas niepasteryzowany dzięki czemu fermentacja trwa cały czas również w butelce.
    Po otwarciu może się pienić i gazować, to naturalny proces.
    Na dnie naturalny osad, przed otwarciem wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temeraturze od +4 do +8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    7,80 
  • ZAKWAS JURAJSKI Z KISZONYCH OGÓRKÓW BIO 250 ml – ORGANIC HOUSE

    SKŁADNIKI
    ogórki* (50 %), woda, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasza wersja to wersja strong do bezpośredniego spożycia. Jak za mocny to można dodać trochę soku z jabłek, wody lub miodu bio.
    Ilość dobrych probiotycznych bakterii liczymy tu w miliardach. Liczba mezofilnych bakterii fermentacji mlekowej jtk/g: 3,6 x 10^5 [min. 100 000 jtk (jednostek tworzących kolonie tzw. CFU) w mililitrze soku].
    Zakwas z kapusty kiszonej jest bogaty w bakterie kwasu mlekowego, czyli probiotyki, które powstają naturalnie w trakcie kiszenia/fermentacji.

    SPOSÓB UŻYCIA
    Jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań najlepiej pić na czczo, pół godziny przed posiłkami i godzinę po posiłku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 56 kJ/13 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 2,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 1,0 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: 3,0 g

    UWAGA
    Zakwas niepasteryzowany dzięki czemu fermentacja trwa cały czas również w butelce.
    Po otwarciu może się pienić i gazować, to naturalny proces.
    Na dnie naturalny osad, przed otwarciem wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temeraturze od +4 do +8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    7,60 
  • ZAKWAS KOREAŃSKI PIKANTNY Z KIMCHI BIO 700 ml – ZAKWASOWNIA

    SKŁADNIKI
    sok z kiszonego kimchi* [kapusta pekińska*, cebula biała*, imbir*, papryka chili* 15 %, cukier trzcinowy*, czosnek*, miso* (SOJA*, ryż*, sól morska, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska), marchew*, rzodkiew*, sól]. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany. Doskonały jako przyprawa do dań kuchni azjatyckiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 72 kJ/17 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 1,3 g
    Sól: 0,8 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SELER, GORCZYCĘ, NASIONA SEZAMU, ORZECHY, orzeszki ziemne.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.

    37,30