Wyświetlanie 101–120 z 159 wyników
-
8,40 zł
SOK WIELOWARZYWNY KISZONY EKOLOGICZNY 300ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
sok z kiszonych: buraków* (35 %), pomidorów* (30 %), kapusty* (10 %), ogórków* (10 %), marchwi* (10 %), SELERA* (5 %), czosnek*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, SELERa, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 156 kJ/37 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 6,0 g
w tym cukry: 5,0 g
Białko: 0,5 g
Sól: 1,5 gUWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC -
10,90 zł
SOK WIELOWARZYWNY KISZONY EKOLOGICZNY 500ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
soki z kwaszonych: buraków* (40 %), pomidorów* (20 %), kapusty* (10 %), ogórków* (10 %), marchwi* (10 %), brokułów* (10 %), czosnek*, sól (*certufikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, SELERA, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 156 kJ/37 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6 g
w tym cukry: 5 g
Białko: 6 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC -
7,70 zł
SOK Z BIAŁEJ KAPUSTY BIO 270 ml – DARY NATURY
SKŁADNIKI
sok z białej kapusty* 97,8 %, sok z pigwowca*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowanyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 112 kJ/26 kcal
Tłuszcz: <0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 5,5 g
w tym cukry: 4,2 g
Białko: 1,0 g
Sól: 0,9 gUWAGI
Wytrącenie się osadu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady. Przed spożyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin. -
8,10 zł
SOK Z BROKUŁÓW KISZONYCH EKOLOGICZNY 330ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
sok z brokułów kiszonych* 98 %, czosnek* 1 %, sól kłodawska 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sok NFC – tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 28 kJ/7 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 0,6 g
Sól: 1,10 gUWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 ℃. -
9,80 zł
SOK Z BURAKA KISZONEGO 100% EKOLOGICZNY , BEZGLUTENOWY 500ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
sok z kiszonych buraków ćwikłowych* 98 %, czosnek* 1 %, sól kłodawska 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sok z ekologicznych buraków ćwikłowych, nie z koncentratu.
Występujący osad tworzą naturalne składniki.
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 78 kJ/18 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 3,9 g
w tym cukry – 1,2 g
Białko – 0,7 g
Sól – 0,99 gUWAGI
Smak i konsystencja mogą nieznacznie się różnić w zależności od pory roku.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC -
4,60 zł
SOK Z BURAKA KISZONEGO NFC, EKOLOGICZNY 250ML – OWOCOWE SMAKI
SKŁADNIKI
woda (65,9 %), burak czerwony* (33 %), sól (1 %), czosnek* (0,1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 39 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: <2,5 g
w tym cukry: 1,5 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0,69 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. -
7,60 zł
SOK Z BURAKÓW I SELERÓW KISZONYCH EKOLOGICZNY 300ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
sok z buraków kiszonych* (70 %), sok z SELERÓW kiszonych* (30 %), czosnek*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 147 kJ/35 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 7,4 g
w tym cukry: 6,1 g
Błonnik: 0,3 g
Białko: 0,9 g
Sól: 1,5 gUWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC -
8,90 zł
SOK Z KAPUSTY KISZONEJ NFC BEZGLUTENOWY BIO 500 ml – BIO FOOD
SKŁADNIKI
Kapusta kiszona*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kapusty oraz pasteryzację.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 2,9 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 1,1 g
Sól: 1,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC -
8,40 zł
SOK Z MARCHWI KISZONEJ NFC BEZGLUTENOWY BIO 300 ml – BIO FOOD
SKŁADNIKI
sok z marchwi kiszonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest bardzo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.
Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 155 kJ/37 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,08 g
Węglowodany: 8,0 g
w tym cukry: 7,7 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC -
8,40 zł
SOK Z PIETRUSZKI KISZONY EKOLOGICZNY 300ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
bezpośrednio tłoczony sok z pietruszki kiszonej*, czosnek*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pietruszki kiszonej z czosnkiem oraz pasteryzację.
Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 69 kJ/16 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 3,3 g
w tym cukry: 2,8 g
Białko: 0,7 g
Sól: 1,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC -
8,40 zł
SOK Z SELERÓW KISZONYCH EKOLOGICZNY 300ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
sok z SELERÓW kiszonych*, czosnek*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z SELERów kiszonych, które poddaje się tłoczeniu na prasie. Uzyskany sok odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 120 kJ/28 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6 g
w tym cukry: 4,5 g
Białko: 0,7 g
Sól: 1,5 gUWAGI
Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C -
33,60 zł
ZAKWAS DLA BĄBELKÓW Z ACEROLĄ BIO 700 ml – ZAKWASOWNIA
SKŁADNIKI
woda, buraki*, cytryna*, acerola* (1 %), liść laurowy*, ziele angielskie*, sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt niepasteryzowany. Pić 50-100 ml na czczo z rana i po posiłkach.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 50 kJ/12 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,8 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,75 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +10°C. -
7,30 zł
ZAKWAS JURAJSKI Z KISZONEJ KAPUSTY BIO 250 ml – ORGANIC HOUSE
SKŁADNIKI
kapusta biała* (50 %), woda, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Nasza wersja to wersja strong do bezpośredniego spożycia. Jak za mocny to można dodać trochę soku z jabłek, wody lub miodu bio.
Ilość dobrych probiotycznych bakterii liczymy tu w miliardach. Liczba mezofilnych bakterii fermentacji mlekowej jtk/g: 4,0 x 10^5 [min. 100 000 jtk (jednostek tworzących kolonie tzw. CFU) w mililitrze soku].
Zakwas z kapusty kiszonej jest bogaty w bakterie kwasu mlekowego, czyli probiotyki, które powstają naturalnie w trakcie kiszenia/fermentacji.SPOSÓB UŻYCIA
Jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań najlepiej pić na czczo, pół godziny przed posiłkami i godzinę po posiłku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 1,0 g
Sól: 2,0 gUWAGA
Zakwas niepasteryzowany dzięki czemu fermentacja trwa cały czas również w butelce.
Po otwarciu może się pienić i gazować, to naturalny proces.
Na dnie naturalny osad, przed otwarciem wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temeraturze od +4 do +8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. -
7,80 zł
ZAKWAS JURAJSKI Z KISZONYCH BURAKÓW BIO 250 ml – ORGANIC HOUSE
SKŁADNIKI
buraki* (50 %), woda, czosnek*, liść laurowy*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Nasza wersja to wersja strong bezpośredniego spożycia. Jak za mocny to można dodać trochę soku z jabłek, wody lub miodu bio.
Ilość dobrych probiotycznych bakterii liczymy tu w miliardach. Liczba mezofilnych bakterii fermentacji mlekowej jtk/g: 5,8 x 10^5 [min. 100 000 jtk (jednostek tworzących kolonie tzw. CFU) w mililitrze soku].
Zakwas z buraków jest bogaty w bakterie kwasu mlekowego, czyli probiotyki, które powstają naturalnie w trakcie kiszenia/fermentacji.SPOSÓB UŻYCIA
Jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań najlepiej pić na czczo, pół godziny przed posiłkami i godzinę po posiłku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 36 kJ/8 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 0 g
Sól: 1,0 gUWAGA
Zakwas niepasteryzowany dzięki czemu fermentacja trwa cały czas również w butelce.
Po otwarciu może się pienić i gazować, to naturalny proces.
Na dnie naturalny osad, przed otwarciem wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temeraturze od +4 do +8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. -
7,60 zł
ZAKWAS JURAJSKI Z KISZONYCH OGÓRKÓW BIO 250 ml – ORGANIC HOUSE
SKŁADNIKI
ogórki* (50 %), woda, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Nasza wersja to wersja strong do bezpośredniego spożycia. Jak za mocny to można dodać trochę soku z jabłek, wody lub miodu bio.
Ilość dobrych probiotycznych bakterii liczymy tu w miliardach. Liczba mezofilnych bakterii fermentacji mlekowej jtk/g: 3,6 x 10^5 [min. 100 000 jtk (jednostek tworzących kolonie tzw. CFU) w mililitrze soku].
Zakwas z kapusty kiszonej jest bogaty w bakterie kwasu mlekowego, czyli probiotyki, które powstają naturalnie w trakcie kiszenia/fermentacji.SPOSÓB UŻYCIA
Jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań najlepiej pić na czczo, pół godziny przed posiłkami i godzinę po posiłku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 56 kJ/13 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 1,0 g
Sól: 3,0 gUWAGA
Zakwas niepasteryzowany dzięki czemu fermentacja trwa cały czas również w butelce.
Po otwarciu może się pienić i gazować, to naturalny proces.
Na dnie naturalny osad, przed otwarciem wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temeraturze od +4 do +8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. -
37,30 zł
ZAKWAS KOREAŃSKI PIKANTNY Z KIMCHI BIO 700 ml – ZAKWASOWNIA
SKŁADNIKI
sok z kiszonego kimchi* [kapusta pekińska*, cebula biała*, imbir*, papryka chili* 15 %, cukier trzcinowy*, czosnek*, miso* (SOJA*, ryż*, sól morska, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska), marchew*, rzodkiew*, sól]. (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt niepasteryzowany. Doskonały jako przyprawa do dań kuchni azjatyckiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 72 kJ/17 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 1,3 g
Sól: 0,8 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER, GORCZYCĘ, NASIONA SEZAMU, ORZECHY, orzeszki ziemne.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.