Wyświetlanie 81–100 z 163 wyników

  • OGÓRKI SĄTYSKIE KISZONE BIO 400 g (300 g) – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    ogórek*, czosnek*, chrzan*, koper*, naturalna solanka źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 62 kJ/15 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 1,9 g
    w tym cukry – 0 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze poniżej +10°C.

    14,90 
  • POLSKIE KIMCHI BURAK Z IMBIREM BIO 280 g – UNITED SOIL

    SKŁADNIKI
    buraki*, imbir* 2 %, papryka chili*, czosnek*, mąka ryżowa*, sól kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 121 kJ/29 kcal
    Tłuszcz: 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,6 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 1,8 g
    Sól: 0,85 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie świadczy o złej jakości produktu. Jest to produkt żywy, w którym cały czas odbywa się fermentacja mlekowa!

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    17,00 
  • POLSKIE KIMCHI MARCHEW Z POREM BIO 280 g – UNITED SOIL

    SKŁADNIKI
    marchew* 78 %, por* 8 %, papryka chili*, mąka ryżowa*, czosnek*, imbir*, syrop z agawy*, sos tamari* (woda, SOJA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae), sól kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 141 kJ/34 kcal
    Tłuszcz: 0,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 2,6 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 1,7 g
    Sól: 0,85 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie świadczy o złej jakości produktu. Jest to produkt żywy, w którym cały czas odbywa się fermentacja mlekowa!

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    15,30 
  • POLSKIE KIMCHI Z PAPRYKĄ WĘDZONĄ BIO 290 g – UNITED SOIL

    SKŁADNIKI
    kapusta biała*, cebula dymka*, imbir*, czosnek*, papryka wędzona* 4 %, chili*, sól kłodawska. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 114 kJ/27 kcal
    Tłuszcz: 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 2,6 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Błonnik: 1,5 g
    Białko: 1,6 g
    Sól: 1,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C a po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    17,00 
  • POLSKIE KIMCHI ZIELONE BIO 280 g – UNITED SOIL

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska*, kolendra*, mięta*, cebula dymka*, SELER naciowy*, młody JĘCZMIEŃ*, czosnek*, imbir*, por*, zielone chili*, sól kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 82 kJ/20 kcal
    Tłuszcz: 0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,5 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: 1,7 g
    Sól: 0,85 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie świadczy o złej jakości produktu. Jest to produkt żywy, w którym cały czas odbywa się fermentacja mlekowa!

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    17,00 
  • PROBIOTYCZNY SOK Z KISZONEGO BURAKA I JARMUŻU BEZ SOLI BIO 300 ml – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    burak ćwikłowy*, jarmuż*, SELER NACIOWY*, koper*, czosnek*, chrzan*, bakteria Lactobacillus fermentum PW21 (2×10⁶ jtk/ml) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Soki probiotyczne to soki, które zostały wzbogacone o „dobre” bakterie, które korzystnie wpływają na organizm człowieka. Sam sok probiotyczny uzyskuje się poprzez całkowicie naturalny proces fermentacji. Nie zawierają one sztucznych barwników czy słodzików. Ekologiczne soki probiotyczne są produktem w pełni naturalnym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 32 kJ/7 kcal
    Tłuszcz: <0,06 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,04 g
    Węglowodany: 1,4 g
    w tym cukry: <0,19 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od + 4 ℃ do + 8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    10,30 
  • PRZECIER Z OGÓRKÓW KISZONYCH BIO 280 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    przetarte ogórki kiszone* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przetarte ogórki kiszone to idealny dodatek do zupy ogórkowej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 49 kJ/12 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,9 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: 1,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.

    5,40 
  • RZODKIEWKA KISZONA Z TYMIANKIEM BIO 500 g (250 g) – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    rzodkiewka*, tymianek*, czosnek* chrzan*, naturalna solanka źródlana. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 32 kJ/7 kcal
    Tłuszcz: <0,06 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,04 g
    Węglowodany: 1,4 g
    w tym cukry: <0,15 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 2,3 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    18,10 
  • SĄTYSKI SOK Z KISZONEGO BURAKA BIO 300 ml – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    burak ćwikłowy*, koper*, chrzan*, czosnek*, naturalna solanka źródlana. (*składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 76 kJ/18 kcal
    Tłuszcz: 0,04 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 0,1 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 1,7 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciagu 3 dni.

    9,80