Wyświetlanie 21–40 z 175 wyników

  • KREM KOKOSOWO – DAKTYLOWY POMARAŃCZA BEZGLUTENOWY BIO 190 g – ORGANIC HOUSE (DAKTYNELLA)

    SKŁADNIKI
    48 % ekstrakt z kokosa*, 33 % świeże daktyle MEDJOOL*; 14 % pomarańcza* (pomarańcza liofilizowana*, zagęszczony sok z pomarańczy w proszku*), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, nierafinowany olej kokosowy z miąższu kokosa tłoczony na zimno* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1221 kJ/292 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
    Węglowodany: 34 g
    w tym cukry: 23 g
    Błonnik: 3,8 g
    Białko: 3,0 g
    Sól: <0,02 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    W terenie zakładu przerabia się SEZAM, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY i MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 14 dni.

    32,40 
  • KREM KOKOSOWO – DAKTYLOWY ŚLIWKA Z CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWY BIO 190 g – ORGANIC HOUSE (DAKTYNELLA)

    SKŁADNIKI
    ekstrakt z kokosa* 58 %, świeże daktyle Medjool* 18 %, suszona śliwka 18 %, gorzka czekolada* (ziarno kakaowca,* cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy) 5 %, nierafinowany olej kokosowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Krem na bazie świeżych daktyli odmiany MEDJOOL, ekstraktu z kokosa oraz suszonej śliwki i gorzkiej czekolady. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1319 kJ/315 kcal
    Tłuszcz – 15,6 g
    w tym nasycone kwasy tłuszczowe – 14,4 g
    Węglowodany – 20 g
    w tym cukry – 19,5 g
    Błonnik – 11,1 g
    Białko – 3,9 g
    Sól – 0,03 g

    INFORMACJE ALERGENNE
    Na terenie zakładu przerabia się SEZAM, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

    UWAGI
    Warstwa oleju kokosowego na wierzchu, nie świadczy o złej jakości produktu. Przed spożyciem wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym, suchym, ciemnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    37,90 
  • KREM KOKOSOWO – DAKTYLOWY Z SEZAMEM I POMARAŃCZĄ BEZGLUTENOWY BIO 190 g – ORGANIC HOUSE (DAKTYNELLA)

    SKŁADNIKI
    ekstrakt z kokosa* 53 %, świeże daktyle Medjool* 30 %, pasta SEZAMOWA* (100 % niełuskne, prażone ziarna SEZAMU) 10 %, nierafinowany olej kokosowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, olejek pomarańczowy* (olejek tłoczony na zimno ze skórek owoców pomarańczy*) 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Krem na bazie świeżych daktyli odmiany MEDJOOL, kokosa, SEZAMU i pomarańczy. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1319 kJ/315 kcal
    Tłuszcz: 15,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,4 g
    Węglowodany: 20 g
    w tym cukry: 19,5 g
    Błonnik: 9,1 g
    Białko: 13,9 g
    Sól: 0,03 g

    INFORMACJE ALERGENNE
    W terenie zakładu przerabia się ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

    UWAGI
    Warstwa oleju kokosowego na wierzchu, nie świadczy o złej jakości produktu. Przed spożyciem wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    32,40 
  • KREM KOKOSOWO – MIGDAŁOWY BIO 250 g – RAPUNZEL

    SKŁADNIKI
    kokos* (39 %), olej palmowy*, MIGDAŁY* (15 %), sproszkowany syrop ryżowy*, cukier trzcinowy Cristallino*, wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2672 kJ/ 645 kcal
    Tłuszcz – 54 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 34 g
    Węglowodany – 31 g
    w tym cukry – 19 g
    Błonnik – 5,6 g
    Białko – 6,0 g
    Sól – 0,03 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, ŁUBIN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Konsystencja jest zależna od temperatury przechowywania.
    Temperatura pokojowa – konsystencja kremowa.
    Temperatura chłodnicza – konsystencja stała.

    28,60 
  • KREM KOKOSOWO – MIGDAŁOWY Z DAKTYLAMI BIO 250 g – RAPUNZEL

    SKŁADNIKI
    kokos* (40 %), MIGDAŁY* (40 %), daktyle* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2496 kJ/603 kcal
    Tłuszcz – 50 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 27 g
    Węglowodany – 21 g
    w tym cukry – 18 g
    Błonnik – 12 g
    Białko – 12 g
    Sól – 0,04 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ŁUBIN oraz SEZAM

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Konsystencja jest zależna od temperatury przechowywania.
    Temperatura pokojowa – konsystencja kremowa.
    Temperatura chłodnicza – konsystencja stała

    31,20 
  • KREM KOKOSOWO – ORZECHOWY Z DAKTYLAMI BIO 250 g – RAPUNZEL

    SKŁADNIKI
    kokos* (53 %), ORZECHY LASKOWE* (25 %), daktyle* (22 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawiera naturalnie występujące cukry. Warstwa oleju kokosowego na wierzchu nie świedczy o złej jakości.
    Przed spożyciem krem należy dobrze wymieszać.
    W temperaturze pokojowej krem ma konsystencję półpłynną, a powyżej 23 stopni Celsjusza płynną.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2596 kJ / 628 kcal
    Tłuszcz: 54 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36 g
    Węglowodany: 22 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 12 g
    Białko: 8,3 g
    Sól: 0,02 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, ŁUBIN i MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    30,00 
  • KREM MIGDAŁOWO – CZEKOLADOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY (KETO) 300 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    SKŁADNIKI
    pasta MIGDAŁOWA 59,3 %, czekolada gorzka 40,2 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, naturalne aromaty. Masa kakaowa min. 60 %.

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2393 kJ/572 kcal
    Tłuszcz: 47 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 26 g
    w tym cukry: 2,9 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 11,7 g
    Białko: 16 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY, MLEKO (ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ), NASIONA SEZAMU I SOJĘ.

    UWAGA
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Po otwarciu spożyć w ciągu miesiąca. Nie przechowywać w lodówce.

    34,40 
  • KREM MIGDAŁOWY BIO 250 g – RAPUNZEL

    SKŁADNIKI
    MIGDAŁY* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Naturalny mus wyłącznie z ekologicznych lekko prażonych migdałów. W temperaturze pokojowej nabiera delikatnej kremowej konsystencji, która doskonale komponuje się ze świeżym pieczywem. Może być stosowany zamiast tradycynego MASŁA czy margaryny. Polecamy również do sosów, dressingów, sałatek, wypieków, deserów, musli czy jogurtu.
    Produkt wegański.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2680 kJ/649 kcal
    Tłuszcz – 57 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,5 g
    Węglowodany – 5 g
    w tym cukry – 3,9 g
    Błonnik – 9,3 g
    Białko – 23 g
    Sól – 0,01 g
    Witamina E – 17 mg (142 %)**
    Wapń – 295 mg (37 %)**
    Magnez – 236 mg (63 %)**
    Żelazo – 4,1 mg (29 %)**
    (**dzienna referencyjna wartość spożycia)

    UWAGI
    Rozwarstwienie musu jest zjawiskiem naturalnym

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, ŁUBIN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Konsystencja jest zależna od temperatury przechowywania.
    Temperatura pokojowa – konsystencja kremowa.
    Temperatura chłodnicza – konsystencja stała.

    37,10 
  • KREM MIGDAŁOWY KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BIO 200 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    MIGDAŁY* 45 %, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), inulina*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2350 kJ/569 kcal
    Tłuszcz – 48 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 18 g
    Węglowodany – 26 g
    w tym cukry – 3,0 g
    w tym poliole – 19 g
    Błonnik – 11 g
    Białko – 11 g
    Sól – 0,04 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    43,60 
  • KREM MIGDAŁOWY KLASYCZNY BEZGLUTENOWY 290 g – MASLOVE

    SKŁADNIKI
    prażone MIGDAŁY 100 %.

    OPIS
    Pasta migdałowa MASLOVE, to doskonały wybór dla diet białkowych, wegetarian oraz jako zdrowy dodatek do codziennego jadłospisu. Wybieramy starannie prażone, słodkie MIGDAŁY, by stworzyć tą pyszną pastę o różnorodnych zastosowaniach.
    Pasta migdałowa to przysmak, który rozpływa się w ustach. Pozwoli Ci na długo zaspokoić głód i dostarczyć organizmowi wielu cennych składników odżywczych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2576 kJ/623 kcal
    Tłuszcz: 53 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
    Węglowodany: 10 g
    w tym cukry: 4,9 g
    Błonnik: 8 g
    Białko: 21 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    UWAGA
    Należy wymieszać przed spożyciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej.

    36,10 
  • KREM MIGDAŁOWY Z WANILIĄ KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 190 g – BATON WARSZAWSKI

    SKŁADNIKI
    miąższ z kokosa, pasta MIGDAŁOWA (23,5 %), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11 %), acerola.

    OPIS
    Spróbuj pysznego i zdrowego kremu migdałowego o niskim indeksie glikemicznym.
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika.
    Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed spożyciem wymieszać.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2217 kJ/530 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
    Węglowodany: 5,2 g
    w tym cukry: 4,3 g
    Błonnik: 21 g
    Białko: 5,9 g
    Sól: 0,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    MOże zawierać NASIONA SEZAMU, ORZECHY laskowe.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej.

    17,70 
  • KREM O SMAKU CZEKOLADOWYM BIO 200 g – COCOA (OCTO)

    SKŁADNIKI
    ORZECHY LASKOWE* 46 %, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, kakao w proszku* 19 %, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2264 kJ / 544 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,0 g
    Węglowodany – 42 g
    w tym cukry – 36 g
    Błonnik – 6,0 g
    Białko – 14 g
    Sól – 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    41,60 
  • KREM O SMAKU CZEKOLADOWYM BIO 250 g – RAPUNZEL

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy Cristallino*, olej słonecznikowy*, kakao odtłuszczone w proszku* (20 %), olej palmowy*, wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2511 kJ/605 kcal
    Tłuszcz – 45 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 15 g
    Węglowodany – 41 g
    w tym cukry – 38 g
    Błonnik – 6,9 g
    Białko – 5,6 g
    Sól – 0,01 g
    Magnez – 120 mg (32 %)**
    Żelazo: 6,1 mg (44 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, ŁUBIN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Konsystencja jest zależna od temperatury przechowywania.
    Temperatura pokojowa – konsystencja kremowa.
    Temperatura chłodnicza – konsystencja stała.

    19,60 
  • KREM ORZECHOWO – CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 190 g – ME GUSTO (BIO UP)

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* (13 %), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (8,5 %,) napój ryżowy w proszku*, tłuszcz kakaowy* (0,5 %), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Krem orzechowo – czekoladowy. Źródło błonnika pokarmowego. Odpowedni dla wegan. Bezglutenowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2174 kJ/523 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
    Węglowodany: 60 g
    w tym cukry: 54 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,05 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO (łacznie z LAKTOZĄ), ORZESZKI ZIEMNE, SOJĘ, PISTACJE.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    19,80 
  • KREM ORZECHOWO – KAKAOWY BIO 300 g – DIET-FOOD

    SKŁADNIKI
    mielone prażone ORZECHY laskowe* (75 %), cukier kokosowy*, sproszkowane ziarna kakao* (5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Naturalny, certyfikowany ekologiczny krem z ORZECHÓW LASKOWYCH, kakao oraz cukru kokosowego, bez sztucznych dodatków.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2633 kJ/ 630 kcal
    Tłuszcz: 51 g
    w tym kwasy nasycone: 4,9 g
    Węglowodany: 29 g
    w tym cukry: 19 g
    Błonnik: 9,8 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,04 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SEZAM i inne orzechy.

    UWAGA
    Warstwa oleju na wierzchu jest zjawiskiem naturalnym.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    43,50