Wyświetlanie 41–60 z 151 wyników

  • PASTA GARAM MASALA BEZGLUTENOWA BIO 175 g – COSMOVEDA

    SKŁADNIKI
    woda, olej słonecznikowy*, przyprawy* (kolendra*, kminek*, pieprz czarny*, kurkuma*, kardamon*, cynamon*, goździki*, cebula*, imbir*, asafetyda*, kozieradka*, chili*), koncentrat pomidorowy*, czerwona soczewica (Masoor Dal)*, ocet owocowy*, sól kamienna ajurwedyjska, pasta z tamaryndowca*, cukier trzcinowy ajurwedyjski (jaggery)*, MASŁO ghee* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
    Wartość energetyczna: 619 kJ/ 148 kcal
    Tłuszcz: 11,9 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 6,3 g
    W tym cukry: 1,0 g
    Białko: 2,8 g
    Sól: 0,5 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), GORCZYCĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 3-4 dni.

    19,50 
  • PASTA KREMOWA ARRABBIATA EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 140G – ALLOS

    SKŁADNIKI
    olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10 %), papryka czerwona* (9 %), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1 %), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5 %), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pasta o intensywnym smaku warzyw.
    Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1384 kJ / 335 kcal
    Tłuszcz – 31 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,2 g
    Węglowodany – 8,7 g
    w tym cukry – 6,3 g
    Błonnik – 2,1 g
    Białko – 3,8 g
    Sól – 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

    11,50 
  • PASTA KREMOWA TOSKANA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

    SKŁADNIKI
    olej słonecznikowy*, woda, nasiona słonecznika*, papryka czerwona*, przecier z pomidorów* (6 %), sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, bakłażan (3 %), cukinia (3 %), sól morska, ocet jabłkowy*, sproszkowane białko z nasion słonecznika*, czosnek w proszku*, bazylia* (0,2 %), oregano* (0,2 %), rozmaryn* (0,1 %), pieprz biały* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pasta o intensywnym smaku warzyw.
    Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1525 kJ / 369 kcal
    Tłuszcz: 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
    Węglowodany: 11 g
    w tym cukry: 5,5 g
    Błonnik: 2,0 g
    Białko: 3,6 g
    Sól: 1,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

    11,50 
  • PASTA KREMOWA Z AWOKADO EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 140G – ALLOS

    SKŁADNIKI
    awokado* (20 %), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado.
    Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1237 kJ / 300 kcal
    Tłuszcz – 28 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,6 g
    Węglowodany – 7,6 g
    w tym cukry – 5,1 g
    Błonnik – 2,4 g
    Białko – 3,1 g
    Sól – 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

    11,50 
  • PASTA KREMOWA Z MANGO I CURRY EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 140G – ALLOS

    SKŁADNIKI
    olej słonecznikowy*, puree z mango* (25 %), sok pomarańczowy z koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, napój kokosowy* (miąższ z kokosa, woda), curry* (1 %)(kolendra*, kurkuma*, koper włoski*, kozieradka*, kminek*, imbir*, cebula*, papryka*, czosnek*, cynamon*, chili*), sól morska, ocet owocowy*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, biały pieprz*, chili w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsta pasta z mango i curry. Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1330 kJ/321 kcal
    Tłuszcz – 28 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,6 g
    Węglowodany – 13 g
    w tym cukry – 9,3 g
    Błonnik – 1,9 g
    Białko – 3,4 g
    Sól – 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu kilku dni.

    11,50 
  • PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 140G – ALLOS

    SKŁADNIKI
    olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15 %), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1 %), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5 %), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsta pasta z papryki i chili.
    Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1586 kJ / 384 kcal
    Tłuszcz – 37 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,1 g
    Węglowodany – 8,2 g
    w tym cukry – 5,3 g
    Błonnik – 2,3 g
    Białko – 3,5 g
    Sól – 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

    11,50 
  • PASTA KREMOWA Z POMIDORAMI CHERRY I BAZYLIĄ BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

    SKŁADNIKI
    olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, pomidory* (8 %), pomidory koktajlowe* (7 %), koncentrat pomidorowy* (6 %), sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, bazylia* (5 %), syrop z agawy*, sól morska, ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, papryka w proszku*, białko z nasion słonecznika* w proszku, czosnek*, chili w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Gęsta pasta o intensywnym smaku pomidorków cherry i bazylii.
    Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1279 kJ / 309 kcal
    Tłuszcz – 28 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,0 g
    Węglowodany – 11 g
    w tym cukry – 6,4 g
    Błonnik – 2,1 g
    Białko – 3,6 g
    Sól – 1,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni

    11,50 
  • Pasta kremowa z tofu naturalna, 100% roślinna, bez glutenu, bez lakozy 140g – Lunter

    Pasta kremowa z tofu naturalna, 100% roślinna, bez glutenu, bez lakozy 140g – Lunter

    Lunter
    Pasta kremowa z tofu naturalna, 100% roślinna, bez glutenu, bez lakozy 140g – Lunter
    8586001012690

    6,99 
  • PASTA SŁONECZNIKOWA BIO 250 g – HARMONICA

    SKŁADNIKI
    mielone nasiona słonecznika*. (*ceryfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2878 kJ/688 kcal
    Tłuszcz: 60 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
    Węglowodany: 18 g
    W tym cukry: 2,4 g
    Białko: 19 g
    Sól: <0,10 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać NASIONA SEZAMU, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej.

    16,10