Wyświetlanie 1–20 z 151 wyników

  • .IKRA Pasta z bakłażanów grillowanych w sosie pomidorowym 540g – Bul Eco

    .IKRA Pasta z bakłażanów grillowanych w sosie pomidorowym 540g – Bul Eco

    .IKRA Pasta z bakłażanów grillowanych w sosie pomidorowym 540g – Bul Eco
    5904057003951

    20,50 
  • .Okrasa kanapkowa z łososia jurajskiego z warzywami 200g – Świeża Ryba

    .Okrasa kanapkowa z łososia jurajskiego z warzywami 200g – Świeża Ryba

    Świeża Ryba
    .Okrasa kanapkowa z łososia jurajskiego z warzywami 200g – Świeża Ryba
    0808

    23,00 
  • BIOALLO – PASTA Z GRZYBÓW BOCZNIAK Z CIECIERZYCĄ I ŻURAWINĄ BIO 180 g – ORGANICHOUSE

    SKŁADNIKI
    50 % ciecierzyca gotowana*, 34 % świeże grzyby boczniaki*, olej rzepakowy*, świeża cebul*, 2 % suszona żurawina*, ocet spirytusowy*, sos SOJOWY* (woda, ziarna SOI*, sól morska), cukier trzcinowy*, przyprawy: goździki*, sól kamienna kłodawska, liść laurowy*, pieprz czarny*, ziele angielskie*. (*składniki z rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    BIOallô – smaczna pasta na bazie grzybów boczniak z dodatkiem warzyw i przypraw. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie.
    BIOallô smakuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 653 kJ/157 kcal
    Tłuszcz: 8,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 11,9 g
    w tym cukry: 3,2 g
    Błonnik: 6,6 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0,9 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Na terenie zakładu przerabia się ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    19,40 
  • BIOALLO CLASSIC – PASTA Z GRZYBÓW BOCZNIAK BIO 180 g – ORGANICHOUSE

    SKŁADNIKI
    56 % świeże grzyby boczniaki*, świeża cebula*, ogórki kiszone* (ogórki*, woda, sól kamienna, koper*, czosnek*, chrzan*), przecier z pomidorów*, suszone śliwki*, sos SOJOWY* (woda, ziama SOI*, sól morska), olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, ocet jabłkowy*, przyprawy: majeranek*, sól kamienna kłodawska, słodka papryka*, cynamon*, papryczki chili*, GORCZYCA*, liść laurowy*, pieprz czamy*, ziele angielskie*, lubczyk*. (*Składniki z rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    BIOallô – smaczna pasta na bazie grzybów boczniak z dodatkiem warzyw i przypraw. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie.
    BIOallô smakuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 374 kJ/90 kcal
    Tłuszcz: 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 8,9 g
    w tym cukry: 4,3 g
    Błonnik: 5,0 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Na terenie zakładu przerabia się ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    19,40 
  • BIOALLO MARYNATA – GRZYBY BOCZNIAK W DELIKATNEJ ZALEWIE BIO 180 g – ORGANICHOUSE

    SKŁADNIKI
    68 % świeże grzyby boczniaki*, olej rzepakowy*, świeża cebula*, suszona żurawina*, sos SOJOWY* (woda, ziarna SOI*, sól morska), ocet spirytusowy*, cukier trzcinowy*, przyprawy: sól kamienna kłodawska, goździki*, liść laurowy*, pieprz czarny*, ziele angielskie*. (*Składniki z rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    BIOallô – smaczna przekąska z grzybów boczniak. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie.
    BIOallô makuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 992 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 19,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    Węglowodany: 11,4 g
    w tym cukry: 5,4 g
    Błonnik: 5,5 g
    Białko: 2,8 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Na terenie zakładu przerabia się ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    21,10 
  • CZUSZKA OSTRA PASTA 170G – BUL ECO

    CZUSZKA OSTRA PASTA 170G – BUL ECO
    5904057003760

    7,80 
  • HUMMUS BEZGLUTENOWY BIO 200 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* 63 % (woda, ciecierzyca*), pasta SEZAMOWA* (TAHINI*) 15 %, olej słonecznikowy*, woda, regulator kwasowości: kwas mlekowy**, sól morska, czosnek*, kminek* (*certyfikowany składnik ekologiczny, ** składnik pozyskany z trzciny cukrowej).

    OPIS
    Hummus jest bardzo popularny na Bliskim Wschodzie. Jego głównymi składnikami są gotowana ciecierzyca oraz pasta SEZAMowa tahini. Hummus Florentin może być wykorzystywany na wiele sposobów: jako dip polany oliwą z oliwek i cytryną, z chlebem pita, do mięs oraz sałatek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 866 kJ/207 kcal
    Tłuszcz: 14,9 g
    w tym kwasy nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 9,0 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 4,2 g
    Białko: 7,5 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.

    16,60 
  • HUMMUS CZERWONA PAPRYKA 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    53 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, 5 % papryka czerwona suszona, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini i papryki czerwonej.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 822 kJ/198 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 11,1 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 5,0 g
    Białko: 4,6 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,30 
  • HUMMUS CZOSNEK NIEDŹWIEDZI 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    55 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, suszony czosnek niedźwiedzi 1 %, czosnek suszony, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy i tahini z czosnkiem niedźwiedzim.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 809 kJ/195 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 8,9 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 7,2 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,30 
  • HUMMUS EKSTRA Z ORZESZKAMI PINIOWYMI BEZGLUTENOWY BIO 200 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (52 %) (woda, ciecierzyca*), woda, pasta SEZAMOWA* (13 %), oliwa z oliwek*, orzeszki piniowe* (4 %), sok z cytryny* (1 %), sól morska, regulator kwasowości: kwas mlekowy**, czosnek*, kminek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) (**pozyskany z trzciny cukrowej)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 852 kJ/203 kcal
    Tłuszcz: 14,4 g
    w tym kwasy nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: 7,7 g
    w tym cukry: 1,1 g
    Białko: 6,6 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    17,10 
  • HUMMUS JALAPENO BEZGLUTENOWY BIO 170 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (53 %) (woda, ciecierzyca*), pasta SEZAMOWA* (15 %), olej słonecznikowy*, marynowana papryka chili jalapeno* (13 %), woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas mlekowy**, czosnek*, kminek*, ocet winny* (*certyfikowany składnik ekologiczny, **pozyskany z trzciny cukrowej)

    OPIS
    Produkt odpowiedni dla wegan. Ekologiczna pasta z ciecierzycą, pastą SEZAMOWĄ i marynowaną papryką chili jalapeno.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1069 kJ/255 kcal
    Tłuszcz: 20,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
    Węglowodany: 7,4 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Białko: 7,1 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    17,10 
  • HUMMUS MARCHEWKOWY Z WĘDZONĄ PAPRYKĄ BIO 190 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (46 %), marchew* (23 %), woda, pasta SEZAMOWA*, olej słonecznikowy*, sok z cytryny*, papryka czerwona*, czosnek*, papryka mielona czerwona*, papryka mielona wędzona* (0,18 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 597 kJ/143 kcal
    Tłuszcz: 7,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 11,5 g
    w tym cukry: 1,7 g
    Błonnik: 4,4 g
    Białko: 5 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    7,50 
  • HUMMUS NATURALNY BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    woda, cieciorka 42 %, olej rzepakowy, miazga SEZAMOWA, ocet jabłkowy, czosnek w proszku, sól morska.

    OPIS
    Pasta do kanapek z cieciorki. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1127 kJ/272 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
    Węglowodany: 16 g
    w tym cukry: 2,5 g
    Błonnik: 4,4 g
    Białko: 6,1 g
    Sól: 0,55 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ i seler.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    9,50 
  • HUMMUS NATURALNY BIO 185 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    Składniki: gotowana ciecierzyca* 61 % (ciecierzyca*, woda), woda, olej słonecznikowy*, sok z cytryny*, tahini*(łuskane, mielone nasiona SEZAMU*), sól morska, czosnek suszony* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 884 kJ/230 kcal
    Tłuszcz 14 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,8 g
    Węglowodany 12 g
    w tym cukry 1,7 g
    Błonnik 4,1 g
    Białko 5,1 g
    Sól 0,93 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: SOJĘ, SELER, gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 72 godziny.

    7,70 
  • HUMMUS NATURALNY BIO 190 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (28,5 %), gotowany groch* (28,5 %), woda, olej słonecznikowy*, sok z cytryn*, tahini (pasta SEZAMOWA)*, sól morska, czosnek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 848 kJ/203 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Błonnik: 4,1 g
    Białko: 5,1 g
    Sól: 0,93 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GORCZYCĘ, SELER, SOJĘ, orzeszki ziemne.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    7,50 
  • HUMMUS OLIWKOWY BIO 185 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca 54 %, (ciecierzyca*, woda), woda, olej słonecznikowy*, oliwki* 10 %, tahini* (łuskane, mielone nasiona SEZAMU*), sól morska, ocet jabłkowy*, czosnek suszony*, kurkuma*, pieprz czarny mielony* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1060 kJ/256 kcal
    Tłuszcz 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g
    Węglowodany 10 g
    w tym cukry 1,7 g
    Błonnik 6,7 g
    Białko 8,5 g
    Sól 1,05 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: SOJĘ, SELER, gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 72 godziny.

    7,70