Wyświetlanie 1–70 z 178 wyników

  • .Okrasa kanapkowa z łososia jurajskiego z warzywami 200g – Świeża Ryba

    .Okrasa kanapkowa z łososia jurajskiego z warzywami 200g – Świeża Ryba

    Świeża Ryba
    .Okrasa kanapkowa z łososia jurajskiego z warzywami 200g – Świeża Ryba
    0808

    24,00 
  • BIOALLO – PASTA Z GRZYBÓW BOCZNIAK Z CIECIERZYCĄ I ŻURAWINĄ BIO 180 g – ORGANICHOUSE

    SKŁADNIKI
    50 % ciecierzyca gotowana*, 34 % świeże grzyby boczniaki*, olej rzepakowy*, świeża cebul*, 2 % suszona żurawina*, ocet spirytusowy*, sos SOJOWY* (woda, ziarna SOI*, sól morska), cukier trzcinowy*, przyprawy: goździki*, sól kamienna kłodawska, liść laurowy*, pieprz czarny*, ziele angielskie*. (*składniki z rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    BIOallô – smaczna pasta na bazie grzybów boczniak z dodatkiem warzyw i przypraw. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie.
    BIOallô smakuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 653 kJ/157 kcal
    Tłuszcz: 8,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 11,9 g
    w tym cukry: 3,2 g
    Błonnik: 6,6 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0,9 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Na terenie zakładu przerabia się ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    20,30 
  • BIOALLO CLASSIC – PASTA Z GRZYBÓW BOCZNIAK BIO 180 g – ORGANICHOUSE

    SKŁADNIKI
    56 % świeże grzyby boczniaki*, świeża cebula*, ogórki kiszone* (ogórki*, woda, sól kamienna, koper*, czosnek*, chrzan*), przecier z pomidorów*, suszone śliwki*, sos SOJOWY* (woda, ziama SOI*, sól morska), olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, ocet jabłkowy*, przyprawy: majeranek*, sól kamienna kłodawska, słodka papryka*, cynamon*, papryczki chili*, GORCZYCA*, liść laurowy*, pieprz czamy*, ziele angielskie*, lubczyk*. (*Składniki z rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    BIOallô – smaczna pasta na bazie grzybów boczniak z dodatkiem warzyw i przypraw. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie.
    BIOallô smakuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 374 kJ/90 kcal
    Tłuszcz: 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 8,9 g
    w tym cukry: 4,3 g
    Błonnik: 5,0 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Na terenie zakładu przerabia się ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    22,00 
  • BIOALLO MARYNATA – GRZYBY BOCZNIAK W DELIKATNEJ ZALEWIE BIO 180 g – ORGANICHOUSE

    SKŁADNIKI
    68 % świeże grzyby boczniaki*, olej rzepakowy*, świeża cebula*, suszona żurawina*, sos SOJOWY* (woda, ziarna SOI*, sól morska), ocet spirytusowy*, cukier trzcinowy*, przyprawy: sól kamienna kłodawska, goździki*, liść laurowy*, pieprz czarny*, ziele angielskie*. (*Składniki z rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    BIOallô – smaczna przekąska z grzybów boczniak. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie.
    BIOallô makuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 992 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 19,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    Węglowodany: 11,4 g
    w tym cukry: 5,4 g
    Błonnik: 5,5 g
    Białko: 2,8 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Na terenie zakładu przerabia się ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    24,50 
  • CARPACCIO Z CZARNEJ TRUFLI LETNIEJ BIO 50 g – SACCHI TARTUFI

    SKŁADNIKI
    czarne trufle letnie* (Tuber aestivum Vittad.) 60 %, olej słonecznikowy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Carpaccio przyrządzone ze świeżych letnich trufli, z dodatkiem oleju słonecznikowego, jest gotowe do użycia. Carpaccio z truflami Sacchi to niezbędna przyprawa i składnik najlepszych restauracji oraz domowych smakoszy. Wyśmienite do bruschetty, ale także puree, makaronów, ryżu i risotto, mięsa, RYB, JAJEK i omletów. Nieskończona ilość możliwości nadania Twoim potrawom wyjątkowego charakteru.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1514 kJ/367 kcal
    Tłuszcz: 35,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g
    Węglowodany: 5,5 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Białko: 3,6 g
    Sól: 1,68 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO, JAJA i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4/5 dni.

    47,20 
  • CZUSZKA OSTRA PASTA 170G – BUL ECO

    CZUSZKA OSTRA PASTA 170G – BUL ECO
    5904057003760

    7,80 
  • HUMMUS CZERWONA PAPRYKA 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    53 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, 5 % papryka czerwona suszona, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini i papryki czerwonej.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 822 kJ/198 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 11,1 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 5,0 g
    Białko: 4,6 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,90 
  • HUMMUS CZOSNEK NIEDŹWIEDZI 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    55 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, suszony czosnek niedźwiedzi 1 %, czosnek suszony, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy i tahini z czosnkiem niedźwiedzim.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 809 kJ/195 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 8,9 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 7,2 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,90 
  • HUMMUS DYNIA I IMBIR 200 g – LAVICA FOOD (PRODUKT SEZONOWY)

    SKŁADNIKI
    44 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, 16 % dynia, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, czosnek suszony, przyprawy (w tym GORCZYCA), 1 % imbir, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini, z dynią i imbirem.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 820 kJ/196 kcal
    Tłuszcz: 12 g
    w tym kwasy nasycone: 1,2 g
    Węglowodany: 14 g
    w tym cukry: 4,2 g
    Błonnik: 5,0 g
    Białko: 5,8 g
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,90 
  • HUMMUS NATURALNY BIO 185 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    Składniki: gotowana ciecierzyca* 61 % (ciecierzyca*, woda), woda, olej słonecznikowy*, sok z cytryn*, tahini*(łuskane, mielone NASIONA SEZAMU*), sól morska, czosnek suszony* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 842 kJ/203 kcal
    Tłuszcz 14 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,8 g
    Węglowodany 12 g
    w tym cukry 0,7 g
    Błonnik 4,1 g
    Białko 5,1 g
    Sól 0,93 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: SOJĘ, SELER, gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 72 godziny.

    8,10 
  • HUMMUS OLIWKOWY BIO 185 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca 54 %, (ciecierzyca*, woda), woda, olej słonecznikowy*, oliwki* 10 %, tahini* (łuskane, mielone NASIONA SEZAMU*), sól morska, ocet jabłkowy*, czosnek suszony*, kurkuma*, pieprz czarny mielony* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1060 kJ/256 kcal
    Tłuszcz 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g
    Węglowodany 10 g
    w tym cukry 1,7 g
    Błonnik 6,7 g
    Białko 8,5 g
    Sól 1,05 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: SOJĘ, SELER, gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 72 godziny.

    8,10 
  • HUMMUS PAPRYKOWY BIO 185 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* 56 % (ciecierzyca*, woda), woda, olej słonecznikowy*, papryka czerwona* 6 %, sok z cytryn*, tahini* (łuskane, mielone NASIONA SEZAMU*), sól morska, czosnek suszony*, papryka wędzona mielona*, papryka ostra mielona*, pieprz czarny* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt jest sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 766 kJ/185 kcal
    Tłuszcz 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2 g
    Węglowodany 10 g
    w tym cukry 1,2 g
    Błonnik 3,8 g
    Białko 5,0 g
    Sól 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: SOJĘ, SELER, gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 72 godziny.

    8,10 
  • HUMMUS PESTO ROSSO 160 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    ciecierzyca gotowana 57 %, olej rzepakowy, pesto rosso 10 % (pomidory suszone (pomidory suszone 45 %, woda, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), olej rzepakowy, ORZECHY NERKOWCA 5 %), woda, pasta SEZAMOWA tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, czosnek suszony, kmin rzymski, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z pesto z czerwonych pomidorów.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1052 kJ/251 kcal
    Tłuszcz: 19,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
    Węglowodany: 7,5 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Błonnik: 8,2 g
    Białko: 6,8 g
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    8,80 
  • HUMMUS PIECZONY BAKŁAŻAN 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    ciecierzyca gotowana 44 % (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, bakłażan 12 % (bakłażan, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), woda, pasta SEZAMOWA tahini, sok z zagęszczonego soku z cytryny, sól, czosnek granulowany, kmin rzymski, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Kremowa pasta z ciecierzycy z dodatkiem pieczonego bakłażana. Pakowano w atmosferze ochronnej.
    Produkt gotowy do spożycia. Do smarowania pieczywa, lub jako dip do warzyw i chipsów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1122 kJ/268 kcal
    Tłuszcz: 16,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 8,4 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Błonnik: 7,7 g
    Białko: 5,9 g
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,90 
  • HUMMUS PIKANTNY BEZGLUTENOWY BIO 170 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* 71 % (woda, ciecierzyca*), pasta SEZAMOWA* (tahini*) 11 %, papryka* 6 %, olej słonecznikowy*, papryka czerwona ostra* 2 %, sól morska, czosnek*, kminek*, regulator kwasowości: kwas mlekowy** (*certyfikowany składnik ekologiczny, **składnik pozyskany z trzciny cukrowej)

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini (pasta SEZAMOWA) i papryki ostrej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 800 kJ/190 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy nasycone: 1,6 g
    Węglowodany: 6,7 g
    w tym cukry: 1,6 g
    Błonnik: 7,3 g
    Białko: 6,9 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    15,70 
  • HUMMUS POMIDOROWY BIO 185 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* 54 %, (ciecierzyca*, woda), woda, przecier pomidorowy* 12 %, olej słonecznikowy*, suszone pomidory* 6 %, tahini* (łuskane, mielone NASIONA SEZAMU*), ocet jabłkowy*, sól morska, czosnek suszony*, papryka mielona słodka*, pieprz czarny*, oregano* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1060 kJ/256 kcal
    Tłuszcz 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g
    Węglowodany 10 g
    w tym cukry 1,7 g
    Błonnik 6,7 g
    Białko 8,5 g
    Sól 1,05 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: SOJĘ, SELER, gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 72 godziny.

    8,10 
  • HUMMUS TRADYCYJNY 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    57 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 782 kJ/189 kcal
    Tłuszcz: 13,8 g
    w tym kwasy nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 7,5 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Błonnik: 8,0 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,90 
  • HUMMUS Z KOLENDRĄ BEZGLUTENOWY BIO 170 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (woda, ciecierzyca*) (69 %), olej słonecznikowy*, pasta SEZAMowa* (tahini*) (11 %), kolendra* (4 %), woda, sól morska, czosnek*, kminek*, regulator kwasowości: kwas mlekowy** (*certyfikowany składnik ekologiczny, **składnik pozyskany z trzciny cukrowej)

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini (pasta SEZAMowa) i kolendrą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 960 kJ/230 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 7,8 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 7,3 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    15,60 
  • HUMMUS Z SUSZONYMI POMIDORAMI BEZGLUTENOWY BIO 170 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (55 %) (woda, ciecierzyca*), woda, pasta SEZAMOWA* (11 %), olej słonecznikowy*, suszone pomidory* (5 %), bazylia* (1,7 %), sól morska, regulator kwasowości: kwas mlekowy**, czosnek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny, **składnik pozyskany z trzciny cukrowej)

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini i suszonymi pomidorami.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 860 kJ/210 kcal
    Tłuszcz: 14,9 g
    w tym kwasy nasycone: 1,7 g
    Węglowodany: 8,9 g
    w tym cukry: 2,2 g
    Błonnik: 4,9 g
    Białko: 6,9 g
    Sól: 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C.

    16,80 
  • HUMMUS Z SUSZONYMI POMIDORAMI BIO 190 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (50 %), przecier pomidorowy*, olej słonecznikowy*, woda, suszone pomidory* (2,2 %), ocet jabłkowy*, tahini (pasta SEZAMOWA)*, sól morska, czosnek*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw, Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 829 kJ/198 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 2 g
    Błonnik: 4,1 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0,86 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    7,80 
  • KIMCHI DELIKATNE BIO 300 g – ZAKWASOWNIA

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, papryka*, miso* (SOJA*, ryż, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól), algi wakame*, sól. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany. Wyrób kiszony, idealny dodatek do potraw.
    Odpowiedni dla wegan.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 72 kJ/17 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 1,3 g
    Sól: 0,8 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GORCZYCĘ i seler.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od + 2 ℃ do + 8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.

    22,40 
  • KIMCHI TRADYCYJNE BIO 300 g – ZAKWASOWNIA

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (SOJA*, ryż*, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*,sól), sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
    Wartość energetyczna: 72 kJ/17 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 1,3 g
    Sól: 0,8 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GORCZYCĘ i seler.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.

    22,40 
  • KONSERWA WEGAŃSKA A’LA MAKRELA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA BIO 160 g – REBA

    SKŁADNIKI
    sos pomidorowy* 49 % (woda, koncentrat pomidorowy*, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, przyprawy*, sól morska, białko grochu*); białka roślinne uwodnione* 45 % (woda, białka z grochu i bobu*), sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), algi morskie* 1,4 %, ocet winny biały*, sok z cytryny*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w sosie pomidorowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę.
    Roślinna alternatywa dla tradycyjnej makreli w pomidorach na podstawie receptury sprzed 30 lat, dawnej polskiej przetwórni rybnej. Delikatne aromaty alg, przyjemny w smaku olej, kwasowość ekologicznych pomidorów i delikatna tekstura białek grochu i bobu dają idealny, klasyczny i pyszny smak.
    Produkt sterylizowany. Źródło błonnika pokarmowego i potasu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 484 kJ/116 kcal
    Tłuszcz: 4,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 8,3 g
    w tym cukry: 5,8 g
    Błonnik: 3,3 g
    Białko: 8,8 g
    Sól: 1,5 g
    Potas: 552 mg (28 %**)
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia potasu (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,00 
  • KONSERWA WEGAŃSKA A’LA TUŃCZYK W OLEJU SŁONECZNIKOWYM BEZGLUTENOWA BIO 150 g – REBA

    SKŁADNIKI
    białka roślinne uwodnione* 54 % (woda, białka z grochu i bobu*), olej słonecznikowy* 38 %, sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), sok z cytryny*, algi morskie* 1,6 %, ocet winny biały*, sól morska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w oleju słonecznikowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę.
    Śródziemnomorski klasyczny smak nawiązujący do smaku tradycyjnych, sycylijskich przepisów z Bonagii.
    Smak morza dopełniają ekologiczne algi z Portugalii, a aromatyczne włoskie zioła zachęcają do delektowania się smakiem nie tylko oleju, ale także delikatnych płatów białek roślinnych.
    Produkt sterylizowany. Źródło błonnika pokarmowego i potasu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1477 kJ/357 kcal
    Tłuszcz: 32 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: 6,3 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Błonnik: 3,5 g
    Białko: 9,3 g
    Sól: 1,3 g
    Potas: 704 mg (35 %**)
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia potasu (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,00 
  • KREM BOROWIKOWY Z CZARNĄ TRUFLĄ LETNIĄ BIO 80 g – SACCI TARTUFI

    SKŁADNIKI
    borowiki* (Boletus edulis) 74 %, oliwa z oliwek extra virgin*, sól, trufle letnie* (Tuber aestivum, Vittad) 1 %, naturalny aromat trufli*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pasta z borowików marki Sacchi Tartufi to wysokiej jakości produkt dla smakoszy, sporządzony ze starannie dobranych składników i fachowo przetworzony w celu uwydatnienia bogatego i aromatycznego smaku borowików. Pasta doskonale nadaje się do wzbogacania różnorodnych potraw, od dań głównych po przekąski, dodając wyrafinowanego i pysznego akcentu. Idealna do przyprawiania makaronów, risotto, mięs, bruschetty i crostini. Można ją również stosować jako bazę do bardziej wyszukanych sosów i dressingów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 975 kJ/237 kcal
    Tłuszcz: 23,32 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,41 g
    Węglowodany: 0,38 g
    w tym cukry: 0,38 g
    Białko: 4,09 g
    Sól: 1,31 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO, JAJA i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4/5 dni.

    25,90 
  • MUS PANNA DYNIA Z PIGWOWCEM BIO 200 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    dynia* 50 %, pigwowiec owoc* 33 %, cukier*, skórka pomarańczy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mus z pigwowca z dodatkiem dyni jest wyśmienitym dodatkiem do ciast czy deserów. Świetnie wkomponuje się również jako obowiązkowy składnik każdego śniadania czy kolacji.
    Źródło witaminy C.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 447 kJ / 105 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 25 g
    w tym cukry: 21 g
    Błonnik: 1,6 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0 g
    Witamina C: 22,9 mg (29 %)**
    **dzienna referencyjna wartość spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.

    10,40 
  • PAPRYKA KONSERWOWA BEZGLUTENOWA 480 g (230 g) – KROKUS

    SKŁADNIKI
    papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, olej roślinny rzepakowy, ziele angielskie, pieprz, liść laurowy.

    OPIS
    W słoju znajdziecie Państwo duże płaty jędrnej, mięsistej papryki. Dzięki naszym staraniom skórka nie odchodzi od miąższu, a każdy płat jest tak samo gruby i soczysty.
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 171 kJ/40 kcal
    Tłuszcz: 0,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 7,5 g
    w tym cukry: 5,2 g
    Białko: 0,8 g
    Sól: 1,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 7 dni.

    14,20 
  • PASTA KOKOSOWA BIO 200 g – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    ekologiczny kokos 100 %.

    OPIS
    Santen – pasta kokosowy to w zasadzie kokos w „stałej formie”; „mleko” kokosowe bez wody. Zrównoważona alternatywa dla „mleka” kokosowego, ponieważ nie ma potrzeby transportu niepotrzebnej wody.
    Pyszne w azjatyckich potrawach (curry), zupach, sosach, deserach oraz jako zamiennik „mleka” kokosowego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zamiast śmietanki lub MLEKA możesz użyć santenu. Jeśli używasz santenu w curry lub sosie, zachowaj proporcje płynu (woda, bulion lub napój roślinny) pomiędzy 1:1 lub 1:2 (100 g santenu na 200 g płynu), w zależności od tego, jak kremową chcesz uzyskać. Do zupy można po prostu roztopić kostkę santenu, aby uzyskać dodatkową kremowość.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 3010 kJ / 731 kcal
    Tłuszcz: 69 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 65 g
    Węglowodany: 24 g
    w tym cukry: 6,5 g
    Błonnik: 16 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Szczelnie zamknąć, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

    13,10 
  • PASTA KREMOWA ARRABBIATA EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 140G – ALLOS

    SKŁADNIKI
    olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10 %), papryka czerwona* (9 %), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1 %), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5 %), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pasta o intensywnym smaku warzyw.
    Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1384 kJ / 335 kcal
    Tłuszcz – 31 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,2 g
    Węglowodany – 8,7 g
    w tym cukry – 6,3 g
    Błonnik – 2,1 g
    Białko – 3,8 g
    Sól – 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

    11,50 
  • PASTA KREMOWA Z AWOKADO EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 140G – ALLOS

    SKŁADNIKI
    awokado* (20 %), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado.
    Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1237 kJ / 300 kcal
    Tłuszcz – 28 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,6 g
    Węglowodany – 7,6 g
    w tym cukry – 5,1 g
    Błonnik – 2,4 g
    Białko – 3,1 g
    Sól – 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

    11,50 
  • PASTA KREMOWA Z MANGO I CURRY EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 140G – ALLOS

    SKŁADNIKI
    olej słonecznikowy*, puree z mango* (25 %), sok pomarańczowy z koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, napój kokosowy* (miąższ z kokosa, woda), curry* (1 %)(kolendra*, kurkuma*, koper włoski*, kozieradka*, kminek*, imbir*, cebula*, papryka*, czosnek*, cynamon*, chili*), sól morska, ocet owocowy*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, biały pieprz*, chili w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsta pasta z mango i curry. Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1330 kJ/321 kcal
    Tłuszcz – 28 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,6 g
    Węglowodany – 13 g
    w tym cukry – 9,3 g
    Błonnik – 1,9 g
    Białko – 3,4 g
    Sól – 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu kilku dni.

    11,50 
  • PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 140G – ALLOS

    SKŁADNIKI
    olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15 %), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1 %), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5 %), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsta pasta z papryki i chili.
    Idealna do pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1586 kJ / 384 kcal
    Tłuszcz – 37 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,1 g
    Węglowodany – 8,2 g
    w tym cukry – 5,3 g
    Błonnik – 2,3 g
    Białko – 3,5 g
    Sól – 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

    11,50 
  • PASTA POMIDOROWA Z MORELAMI BIO 180 g – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    SKŁADNIKI
    pomidory suszone* 72 %, koncentrat pomidorowy* 10 %, morele suszone* 7 %, olej słonecznikowy*, koperek suszony*, słonecznik*, czosnek*, pieprz czarny*, sól, bazylia*, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pasta na kanapkę na bazie suszonych pomidorów i moreli. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1027 kJ/246 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
    Węglowodany: 23 g
    w tym cukry: 5,5 g
    Białko: 4,5 g
    Sól: 0,8 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    16,10