Wyświetlanie 21–37 z 37 wyników

  • MARMOLADA Z CYTRYN SYCYLIJSKICH BIO 240 g – AGRISICILIA

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy*, cytryny ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
    Marmolada produkowana jest z miąższu i skórki świeżych cytryn, ma niepowtarzalny smak i zapach.
    Stanowi doskonały dodatek do ciast i tart. Skosztuj jednej łyżeczki i nie będziesz mógł przestać.
    Wprowadź włoskie klimaty do swojego domu!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1041 kJ/245 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 60 g
    w tym cukry: 58 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C i spożyć w ciągu 14 dni.

    15,80 
  • MARMOLADA Z CZERWONYCH POMARAŃCZY BIO 240 g – AGRISICILIA

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy*, czerwona pomarańcza „Arancia Rossa di Sicilia IGP**” ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny).
    **IGP (Indicazione Geografica Protetta) – Chronione Oznaczenie Geograficzne.

    OPIS
    Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
    Marmolada produkowana jest z miąższu i skórki świeżych pomarańczy, ma niepowtarzalny smak i zapach.
    Stanowi doskonały dodatek do ciast i tart. Skosztuj jednej łyżeczki i nie będziesz mógł przestać.
    Wprowadź włoskie klimaty do swojego domu!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1069 kJ/252 kcal
    Tłuszcz: 0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 60 g
    w tym cukry: 59 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C i spożyć w ciągu 14 dni.

    15,80 
  • MARMOLADA Z POMARAŃCZY SYCYLIJSKICH BIO 240 g – AGRISICILIA

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy*, pomarańcza ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
    Marmolada produkowana jest z miąższu i skórki świeżych pomarańczy, ma niepowtarzalny smak i zapach.
    Stanowi doskonały dodatek do ciast i tart. Skosztuj jednej łyżeczki i nie będziesz mógł przestać.
    Wprowadź włoskie klimaty do swojego domu!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1065 kJ/251 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 60 g
    w tym cukry: 56 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C i spożyć w ciągu 14 dni.

    15,80 
  • MARMOLADA Z RÓŻOWYCH GREJPFRUTÓW SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy*, różowe grejpfruty ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.
    Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1007 kJ/238 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 59 g
    w tym cukry: 59 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C i spożyć w ciągu 14 dni.

    19,80 
  • MUS Z CZARNEGO BZU BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    owoc czarnego bzu (Sambucus nigra)*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Owocowy produkt do smarowania i do herbaty sporządzony z 130 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Otrzymany przez wysmażenie owoców. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1152 kJ/275 kcal
    Tłuszcz – 0,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 68 g
    w tym cukry – 44 g
    Białko – 3,5 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    10,70 
  • PIGWOWIEC 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 250 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    pigwowiec*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 578 kJ/136 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 33 g
    w tym cukry – 24 g
    Białko – 0,7 g
    Sól – 0,06 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza

    22,70 
  • POWIDŁA ŚLIWKOWE BIO 230 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    śliwka*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Powidła ze świeżych śliwek węgierek RUNOLAND dzięki dużej zawartości owoców wyraźnie eksponują swój prawdziwie owocowy smak. Powidła śliwkowe doskonale komponują się ze świeżym polskim pieczywem, poranną herbatą lub kawą.
    Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 930 kJ/222 kcal
    Tłuszcz – 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 54 g
    w tym cukry – 39 g
    Białko – 1,1 g
    Sól – 0 g

    UWAGA
    Może zawierać minimalne ilości pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    12,50 
  • PYCHOTKA JAGODA BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    jagoda czarna* (Vaccinium myrtillus), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna Jagoda Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców jagody czarnej na 100 g wyrobu gotowego.
    Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 523 kJ/127 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 31 g
    w tym cukry – 21 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    13,60 
  • PYCHOTKA MALINA BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    malina* cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryn*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna Malina Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców maliny na 100 g wyrobu gotowego.
    Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 503 kJ/120 kcal
    Tłuszcz – 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 31 g
    w tym cukry – 22 g
    Białko – 1,0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    15,30 
  • PYCHOTKA TRUSKAWKA BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    truskawki* 78 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna Truskawka Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
    Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 469 kJ/112 kcal
    Tłuszcz – 0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 27 g
    w tym cukry – 22 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C

    11,30 
  • TRUSKAWKA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    truskawki*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczajaca – pektyny, reegulator kwosowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki, barwa zbliżona do barwy owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 688 kJ/162 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 39 g
    w tym cukry – 35 g
    Błonnik – 3,1 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.

    22,70 
  • WIŚNIA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    wiśnie*, cukier*, substancja zagęszczająca – pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców wiśni z dodatkiem cukru. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców wiśni, barwa zbliżona do barwy owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 677 kJ/159 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 38 g
    w tym cukry – 35 g
    Białko – 0,8 g
    Sól – <0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.

    20,80 
  • ŻURAWINA DO MIĘS, SERÓW I DESERÓW BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    żurawina* (Oxycoccus quadripetalus) 80 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. Pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 524 kJ/125 kcal
    Tłuszcz – 0,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
    Węglowodany – 29 g
    w tym cukry – 21 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    11,60 
  • ŻURAWINA Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 260 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    żurawina*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporzadzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 567 kJ / 134 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 30 g
    w tym cukry: 22 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C

    26,40