Wyświetlanie 21–37 z 37 wyników
-
15,80 zł
MARMOLADA Z CYTRYN SYCYLIJSKICH BIO 240 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, cytryny ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Marmolada produkowana jest z miąższu i skórki świeżych cytryn, ma niepowtarzalny smak i zapach.
Stanowi doskonały dodatek do ciast i tart. Skosztuj jednej łyżeczki i nie będziesz mógł przestać.
Wprowadź włoskie klimaty do swojego domu!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1041 kJ/245 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 58 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C i spożyć w ciągu 14 dni. -
15,80 zł
MARMOLADA Z CZERWONYCH POMARAŃCZY BIO 240 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, czerwona pomarańcza „Arancia Rossa di Sicilia IGP**” ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny).
**IGP (Indicazione Geografica Protetta) – Chronione Oznaczenie Geograficzne.OPIS
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Marmolada produkowana jest z miąższu i skórki świeżych pomarańczy, ma niepowtarzalny smak i zapach.
Stanowi doskonały dodatek do ciast i tart. Skosztuj jednej łyżeczki i nie będziesz mógł przestać.
Wprowadź włoskie klimaty do swojego domu!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1069 kJ/252 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 59 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C i spożyć w ciągu 14 dni. -
15,80 zł
MARMOLADA Z POMARAŃCZY SYCYLIJSKICH BIO 240 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, pomarańcza ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Marmolada produkowana jest z miąższu i skórki świeżych pomarańczy, ma niepowtarzalny smak i zapach.
Stanowi doskonały dodatek do ciast i tart. Skosztuj jednej łyżeczki i nie będziesz mógł przestać.
Wprowadź włoskie klimaty do swojego domu!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1065 kJ/251 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 56 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C i spożyć w ciągu 14 dni. -
19,80 zł
MARMOLADA Z RÓŻOWYCH GREJPFRUTÓW SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, różowe grejpfruty ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1007 kJ/238 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 59 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C i spożyć w ciągu 14 dni. -
10,70 zł
MUS Z CZARNEGO BZU BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
owoc czarnego bzu (Sambucus nigra)*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Owocowy produkt do smarowania i do herbaty sporządzony z 130 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Otrzymany przez wysmażenie owoców. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1152 kJ/275 kcal
Tłuszcz – 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 68 g
w tym cukry – 44 g
Białko – 3,5 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
22,70 zł
PIGWOWIEC 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 250 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
pigwowiec*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 578 kJ/136 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 33 g
w tym cukry – 24 g
Białko – 0,7 g
Sól – 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza -
12,50 zł
POWIDŁA ŚLIWKOWE BIO 230 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
śliwka*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Powidła ze świeżych śliwek węgierek RUNOLAND dzięki dużej zawartości owoców wyraźnie eksponują swój prawdziwie owocowy smak. Powidła śliwkowe doskonale komponują się ze świeżym polskim pieczywem, poranną herbatą lub kawą.
Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 930 kJ/222 kcal
Tłuszcz – 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
Węglowodany – 54 g
w tym cukry – 39 g
Białko – 1,1 g
Sól – 0 gUWAGA
Może zawierać minimalne ilości pestek.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
13,60 zł
PYCHOTKA JAGODA BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
jagoda czarna* (Vaccinium myrtillus), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna Jagoda Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców jagody czarnej na 100 g wyrobu gotowego.
Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 523 kJ/127 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 31 g
w tym cukry – 21 g
Białko – 0,6 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
15,30 zł
PYCHOTKA MALINA BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
malina* cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryn*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna Malina Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców maliny na 100 g wyrobu gotowego.
Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 503 kJ/120 kcal
Tłuszcz – 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 31 g
w tym cukry – 22 g
Białko – 1,0 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
11,30 zł
PYCHOTKA TRUSKAWKA BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
truskawki* 78 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna Truskawka Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 469 kJ/112 kcal
Tłuszcz – 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 27 g
w tym cukry – 22 g
Białko – 0,6 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C -
22,70 zł
TRUSKAWKA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
truskawki*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczajaca – pektyny, reegulator kwosowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki, barwa zbliżona do barwy owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 688 kJ/162 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 39 g
w tym cukry – 35 g
Błonnik – 3,1 g
Białko – 0,6 g
Sól – <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza. -
20,80 zł
WIŚNIA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
wiśnie*, cukier*, substancja zagęszczająca – pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców wiśni z dodatkiem cukru. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców wiśni, barwa zbliżona do barwy owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 677 kJ/159 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 38 g
w tym cukry – 35 g
Białko – 0,8 g
Sól – <0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza. -
11,60 zł
ŻURAWINA DO MIĘS, SERÓW I DESERÓW BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
żurawina* (Oxycoccus quadripetalus) 80 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. Pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 524 kJ/125 kcal
Tłuszcz – 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 29 g
w tym cukry – 21 g
Białko – 0 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
26,40 zł
ŻURAWINA Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 260 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
żurawina*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporzadzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 567 kJ / 134 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 22 g
Białko: 0,5 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C