Wyświetlanie wszystkich wyników: 43
-
12,00 zł
BORÓWKA DO MIĘS, SERÓW I DESERÓW BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
borówka brusznica* (Vaccinium vitis-idaea), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytyryn* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
Wartość energetyczna – 415 kJ/99 kcal
Tłuszcz – 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
Węglowodany – 26 g
w tym cukry – 21 g
Białko – 2,2 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
18,30 zł
DŻEM BORÓWKOWY BIO 340 g – BIONOVA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, borówki* 41 %, koncentrat z cytryny*, substancja żelująca: pektyna (pektyna, dekstroza). (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Sporządzono z 41 g owocu na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 50 g na 100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 853 kJ/204 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 50 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 0,42 g
Sól: 0,03 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
21,70 zł
DŻEM MALINOWY BIO 340 g – BIONOVA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, maliny* 41 %, koncentrat z cytryny*, substancja żelująca: pektyna (pektyna, dekstroza). (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Sporządzono z 41 g owocu na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 50 g na 100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 860 kJ/206 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 50 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 0,42 g
Sól: 0,03 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
19,60 zł
DŻEM TRUSKAWKOWY BIO 340 g – BIONOVA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, truskawki* 38 %, koncentrat z cytryny*, substancja żelująca: pektyna (pektyna, dekstroza). (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Sporządzono z 38 g owocu na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 61 g na 100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1040 kJ/248 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 61 g
Błonnik: 0,83 g
Białko: 0,28 g
Sól: 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
15,20 zł
KONFITURA Z BORÓWKI WYSOKIEJ BIO 180G – DARY NATURY
SKŁADNIKI
Borówka wysoka* (66%), cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealnie pasują do deserów, są też doskonałym przysmakiem samym w sobie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 716,9 kJ / 168,9 kcal
Tłuszcz: 0,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,3 g;
Węglowodany: 40,8 g;
w tym cukry: 38,2 g;
Białko: 0,4 g;
Sól: <0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu a po otwarciu w lodówce. -
16,30 zł
KONFITURA Z CZARNEJ JAGODY BIO 180 g – DARY NATURY
SKŁADNIKI
owoc czarnej jagody* 66,7%, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Doskonale pasuje jako dodatek do ciast i deserów.
Świetnie wkomponuje się również jako składnik każdego śniadania czy kolacji.
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 989 kJ / 233,2 kcal
Tłuszcz: 0,8 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;
Węglowodany: 54,3 g;
w tym cukry: 47,8 g;
Białko: 0,8 g;
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu a po otwarciu w lodówce. -
17,10 zł
KONFITURA Z OWOCÓW DZIKIEJ RÓŻY BIO 180 g – DARY NATURY
SKŁADNIKI
owoce dzikiej róży* (61 %), cukier trzcinowy*, sok z pigwowca*, płatki róży*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 989 kJ/233 kcal
Tłuszcz: <0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 48 g
Białko: 0,8 g
Sól: <0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu a po otwarciu w lodówce. -
19,50 zł
KONFITURA Z ŻURAWINY BIO 180 g – DARY NATURY
SKŁADNIKI
owoce żurawiny*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Sporządzono z 74 g owoców na 100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 701 kJ/165 kcal
Tłuszcz: <0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 34 g
Białko: 1,4 g
Sól: <0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce -
26,50 zł
MALINA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
maliny*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyna, regulator kwasowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko – kwasny chcarakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 792 kJ/187 kcal
Tłuszcz – 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 42 g
w tym cukry – 35 g
Białko – 1,0 g
Sól – <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza. -
15,40 zł
MARMOLADA Z POMARAŃCZY BIO 340 g – BIONOVA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, pomarańcze ze skórką* 40 %, koncentrat z cytryny*, substancja żelująca: pektyna (pektyna, dekstroza). (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Sporządzono z 40 g owocu na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 52 g na 100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 890 kJ/213 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 52 g
Błonnik: 0,71 g
Białko: 0,41 g
Sól: 0,03 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
15,40 zł
MARMOLADA Z POMARAŃCZY GORZKIEJ BIO 340 g – BIONOVA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, pomarańcze ze skórką* 36 %, koncentrat z cytryny*, substancja żelująca: pektyna (pektyna, dekstroza). (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Sporządzono z 36 g owocu na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 56 g na 100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 958 kJ/229 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 56 g
Błonnik: 0,65 g
Białko: 0,37 g
Sól: 0,03 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
19,80 zł
MARMOLADA Z RÓŻOWYCH GREJPFRUTÓW SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, różowe grejpfruty ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1007 kJ/238 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 59 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C i spożyć w ciągu 14 dni. -
10,60 zł
MUS Z CZARNEGO BZU BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
owoc czarnego bzu (Sambucus nigra)*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Owocowy produkt do smarowania i do herbaty sporządzony z 130 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Otrzymany przez wysmażenie owoców. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1152 kJ/275 kcal
Tłuszcz – 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 68 g
w tym cukry – 44 g
Białko – 3,5 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
22,50 zł
PIGWOWIEC 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 250 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
pigwowiec*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 578 kJ/136 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 33 g
w tym cukry – 24 g
Białko – 0,7 g
Sól – 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza -
12,40 zł
POWIDŁA ŚLIWKOWE BIO 230 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
śliwka*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Powidła ze świeżych śliwek węgierek RUNOLAND dzięki dużej zawartości owoców wyraźnie eksponują swój prawdziwie owocowy smak. Powidła śliwkowe doskonale komponują się ze świeżym polskim pieczywem, poranną herbatą lub kawą.
Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 930 kJ/222 kcal
Tłuszcz – 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
Węglowodany – 54 g
w tym cukry – 39 g
Białko – 1,1 g
Sól – 0 gUWAGA
Może zawierać minimalne ilości pestek.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
13,50 zł
PYCHOTKA JAGODA BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
jagoda czarna* (Vaccinium myrtillus), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna Jagoda Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców jagody czarnej na 100 g wyrobu gotowego.
Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 523 kJ/127 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 31 g
w tym cukry – 21 g
Białko – 0,6 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
15,30 zł
PYCHOTKA MALINA BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
malina* cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryn*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna Malina Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców maliny na 100 g wyrobu gotowego.
Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 503 kJ/120 kcal
Tłuszcz – 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 31 g
w tym cukry – 22 g
Białko – 1,0 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
11,20 zł
PYCHOTKA TRUSKAWKA BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
truskawki* 78 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna Truskawka Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 469 kJ/112 kcal
Tłuszcz – 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 27 g
w tym cukry – 22 g
Białko – 0,6 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C -
22,50 zł
TRUSKAWKA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
truskawki*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczajaca – pektyny, reegulator kwosowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki, barwa zbliżona do barwy owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 688 kJ/162 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 39 g
w tym cukry – 35 g
Błonnik – 3,1 g
Białko – 0,6 g
Sól – <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza. -
20,70 zł
WIŚNIA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
wiśnie*, cukier*, substancja zagęszczająca – pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców wiśni z dodatkiem cukru. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców wiśni, barwa zbliżona do barwy owoców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 677 kJ/159 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 38 g
w tym cukry – 35 g
Białko – 0,8 g
Sól – <0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza. -
15,30 zł
ŻURAWINA DO MIĘS, SERÓW I DESERÓW BIO 200 g – RUNOLAND
SKŁADNIKI
żurawina* (Oxycoccus quadripetalus) 80 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. Pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 524 kJ/125 kcal
Tłuszcz – 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 29 g
w tym cukry – 21 g
Białko – 0 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza. -
24,40 zł
ŻURAWINA Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 260 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
żurawina*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporzadzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 567 kJ / 134 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 22 g
Białko: 0,5 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C