Wyświetlanie wszystkich wyników: 37

  • BORÓWKA DO MIĘS, SERÓW I DESERÓW BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    borówka brusznica* (Vaccinium vitis-idaea), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytyryn* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
    Wartość energetyczna – 415 kJ/99 kcal
    Tłuszcz – 0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 26 g
    w tym cukry – 21 g
    Białko – 2,2 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    12,10 
  • KONFITURA EKSTRA Z MALIN Z CAŁYMI OWOCAMI 210 g – PROSTO ZE WSI

    SKŁADNIKI
    80 % malina, 10 % cukier trzcinowy, woda, substancja żelująca: pektyny.

    OPIS
    Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 372 kJ/89 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 19 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    14,20 
  • KONFITURA EKSTRA Z TRUSKAWEK Z CAŁYMI OWOCAMI 210 g – PROSTO ZE WSI

    SKŁADNIKI
    80 % truskawka, 10 % cukier trzcinowy, woda, substancja żelująca: pektyny.

    OPIS
    Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 372 kJ/88 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 19 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    12,80 
  • KONFITURA JAGODA Z SOKIEM Z CYTRYNY BIO 300 g – OWOCOWY DOM

    SKŁADNIKI
    jagoda* (80 %), cukier trzcinowy*, sok z cytryny*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna konfitura Jagodowa z sokiem z cytryny pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru.
    Sporządzono z 84 g owoców na 100 g produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 622 kJ / 147 kcal
    Tłuszcz – 1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
    Węglowodany – 31 g
    w tym cukry – 29 g
    Błonnik – 4,9 g
    Białko – 1,1 g
    Sól – 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze ok. + 4°C.

    24,10 
  • KONFITURA MALINOWA BIO 300 g – OWOCOWY DOM

    SKŁADNIKI
    maliny* (80 %), cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna konfitura Malina pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru.
    Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 583 kJ/138 kcal
    Tłuszcz – 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 30 g
    w tym cukry – 28 g
    Błonnik – 5,4 g
    Białko – 1,0 g
    Sól – 0,02 g

    ZALECONE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze około + 4°C.

    24,60 
  • KONFITURA TRUSKAWKA Z CYNAMONEM BIO 300 g – OWOCOWY DOM

    SKŁADNIKI
    truskawki* (80 %), cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny, cynamon* (0,28 %), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (0,01 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologicza konfitura Truskawka z cynamonem pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru.
    Sporządzono z 83 g truskawek na 100 g produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 737 kJ/174 kcal
    Tłuszcz – 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 41 g
    w tym cukry – 40 g
    Błonnik – 2,8 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – < 0,01 g

    ZALECONE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze około + 4°C.

    19,30 
  • KONFITURA Z BORÓWKI WYSOKIEJ BIO 180G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    Borówka wysoka* (66%), cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealnie pasują do deserów, są też doskonałym przysmakiem samym w sobie.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 716,9 kJ / 168,9 kcal
    Tłuszcz: 0,3 g;
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,3 g;
    Węglowodany: 40,8 g;
    w tym cukry: 38,2 g;
    Białko: 0,4 g;
    Sól: <0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu a po otwarciu w lodówce.

    15,40 
  • KONFITURA Z CZARNEJ JAGODY BIO 180 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoc czarnej jagody* 66,7%, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Doskonale pasuje jako dodatek do ciast i deserów.
    Świetnie wkomponuje się również jako składnik każdego śniadania czy kolacji.
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 989 kJ / 233,2 kcal
    Tłuszcz: 0,8 g;
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;
    Węglowodany: 54,3 g;
    w tym cukry: 47,8 g;
    Białko: 0,8 g;
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu a po otwarciu w lodówce.

    16,60 
  • KONFITURA Z OWOCÓW DZIKIEJ RÓŻY BIO 180 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoce dzikiej róży* (61 %), cukier trzcinowy*, sok z pigwowca*, płatki róży*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 989 kJ/233 kcal
    Tłuszcz: <0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 54 g
    w tym cukry: 48 g
    Białko: 0,8 g
    Sól: <0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu a po otwarciu w lodówce.

    17,30 
  • KONFITURA Z ŻURAWINY BIO 180 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoce żurawiny*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Sporządzono z 74 g owoców na 100 g produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 701 kJ/165 kcal
    Tłuszcz: <0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 34 g
    Białko: 1,4 g
    Sól: <0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce

    19,70 
  • MALINA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    maliny*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyna, regulator kwasowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko – kwasny chcarakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 792 kJ/187 kcal
    Tłuszcz – 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 42 g
    w tym cukry – 35 g
    Białko – 1,0 g
    Sól – <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.

    26,40 
  • MARMOLADA Z RÓŻOWYCH GREJPFRUTÓW SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy*, różowe grejpfruty ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.
    Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1007 kJ/238 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 59 g
    w tym cukry: 59 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C i spożyć w ciągu 14 dni.

    20,00 
  • MUS Z CZARNEGO BZU BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    owoc czarnego bzu (Sambucus nigra)*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Owocowy produkt do smarowania i do herbaty sporządzony z 130 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Otrzymany przez wysmażenie owoców. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1152 kJ/275 kcal
    Tłuszcz – 0,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 68 g
    w tym cukry – 44 g
    Białko – 3,5 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    10,80 
  • PIGWOWIEC 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 250 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    pigwowiec*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 578 kJ/136 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 33 g
    w tym cukry – 24 g
    Białko – 0,7 g
    Sól – 0,06 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza

    22,70 
  • POWIDŁA ŚLIWKOWE BIO 230 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    śliwka*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Powidła ze świeżych śliwek węgierek RUNOLAND dzięki dużej zawartości owoców wyraźnie eksponują swój prawdziwie owocowy smak. Powidła śliwkowe doskonale komponują się ze świeżym polskim pieczywem, poranną herbatą lub kawą.
    Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 930 kJ/222 kcal
    Tłuszcz – 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 54 g
    w tym cukry – 39 g
    Białko – 1,1 g
    Sól – 0 g

    UWAGA
    Może zawierać minimalne ilości pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    12,60 
  • PYCHOTKA JAGODA BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    jagoda czarna* (Vaccinium myrtillus), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna Jagoda Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców jagody czarnej na 100 g wyrobu gotowego.
    Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 523 kJ/127 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 31 g
    w tym cukry – 21 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    13,70 
  • PYCHOTKA MALINA BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    malina* cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryn*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna Malina Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców maliny na 100 g wyrobu gotowego.
    Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 503 kJ/120 kcal
    Tłuszcz – 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 31 g
    w tym cukry – 22 g
    Białko – 1,0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    15,30 
  • PYCHOTKA TRUSKAWKA BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    truskawki* 78 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna Truskawka Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
    Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 469 kJ/112 kcal
    Tłuszcz – 0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 27 g
    w tym cukry – 22 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C

    11,30 
  • TRUSKAWKA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    truskawki*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczajaca – pektyny, reegulator kwosowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki, barwa zbliżona do barwy owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 688 kJ/162 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 39 g
    w tym cukry – 35 g
    Błonnik – 3,1 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.

    22,70 
  • WIŚNIA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    wiśnie*, cukier*, substancja zagęszczająca – pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców wiśni z dodatkiem cukru. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców wiśni, barwa zbliżona do barwy owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 677 kJ/159 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 38 g
    w tym cukry – 35 g
    Białko – 0,8 g
    Sól – <0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.

    20,80 
  • ŻURAWINA DO MIĘS, SERÓW I DESERÓW BIO 200 g – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    żurawina* (Oxycoccus quadripetalus) 80 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. Pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 524 kJ/125 kcal
    Tłuszcz – 0,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
    Węglowodany – 29 g
    w tym cukry – 21 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.

    15,40