- Nie możesz dodać "DŻEM Z CZARNYCH PORZECZEK EKOLOGICZNY, BEZ DODATKU CUKRU 270G - BATOM" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 1–20 z 53 wyników
-
19,80 zł
.Krem owocowy z wiśni 100% 190g – Krukam
Krukam
.Krem owocowy z wiśni 100% 190g – Krukam
5902270355611 -
11,50 zł
.Truskawka bez dodatku cukru o konsystencji konfitury 195g – Ale to dobre
Ale to dobre
.Truskawka bez dodatku cukru o konsystencji konfitury 195g – Ale to dobre
5902596496586 -
30,60 zł
BORÓWKA AMERYKAŃSKA 80 % BIO 260 g – BATOM
SKŁADNIKI
Borówka amerykańska* (80 %), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu.
Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 501 kJ/119 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 26 g
w tym cukry: 24 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze ok. +4 stopni Celsjusza -
17,20 zł
BRZOSKWINIE BEZ DODATKU CUKRU 310 g – KROKUS
SKŁADNIKI
brzoskwinie. Sporządzono z 250 g owoców na 100 g produktu.OPIS
Brzoskwinie przetarte i zagęszczone. Produkt pasteryzowany.
Produkcja tego wyrobu bez dodatku cukru wymaga staranności. Całe owoce ze skórką, rozparzamy, przecieramy przez gęste sita i zagęszczamy w wyparkach (kociołkach próżniowych gdzie temperatura wrzenia wynosi 80°C). Dzięki czemu produkt jest gładki i udaje się nam zachować więcej wartości odżywczej.
Ponieważ nie dodajemy cukru ani innych substancji słodzących, jak sok winogronowy, produkt jest lekko kwaskowaty, bardzo delikatny w smaku. Dlatego właśnie jest to świetny produkt dla małych dzieci. Tym produktem można posmarować chleb z masłem, tost, bułkę czy rogalika. Dobrze smakują z naturalnymi serkami, kaszami, ryżem gotowanym na mleku. Proponujemy dodać je do porannej owsianki czy musli lub po prostu jeść same ze słoika.Brzoskwinie przetarte i zagęszczone:
– bez dodatku cukru i innych substancji słodzących
– zawierają naturalnie występujące cukry
– całe owoce przetarte ze skórką
– gładka, smarowna konsystencja
– nietypowy smakWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 359 kJ/85 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 18 g
w tym cukry: 15 g
Białko: 1,8 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
17,70 zł
CZARNE PORZECZKI I JABŁKA BEZ DODATKU CUKRU 310 g – KROKUS
SKŁADNIKI
czarne porzeczki (50 %), jabłka (50 %). Sporządzono z 180 g owoców na 100 g produktu.OPIS
Czarne porzeczki i jabłka przetarte i zagęszczone. Produkt pasteryzowany.
Produkcja tego wyrobu bez dodatku cukru wymaga staranności. Całe owoce ze skórką, rozparzamy, przecieramy przez gęste sita i zagęszczamy w wyparkach (kociołkach próżniowych gdzie temperatura wrzenia wynosi 80°C). Dzięki czemu produkt jest gładki i udaje się nam zachować więcej wartości odżywczych.
Ponieważ nie dodajemy cukru ani innych substancji słodzących, jak sok winogronowy, produkt jest wyraźny w smaku. Przebija się intensywny smak czarnych porzeczek, który jest niewątpliwą zaletą.
Tym produktem można posmarować chleb z masłem, tost, bułkę czy rogalika. Dobrze smakują z naturalnymi serkami, kaszami, ryżem gotowanym na mleku. Proponujemy dodać je do porannej owsianki czy musli. Można z nich również przygotować ciekawy sos do mięsa.Czarne porzeczki i jabłka przetarte i zagęszczone:
– bez dodatku cukru i innych substancji słodzących
– zawierają naturalnie występujące cukry
– całe owoce przetarte ze skórką
– gładka, smarowna konsystencjaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 350 kJ/82 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 19 g
w tym cukry: 15 g
Białko: 1,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
27,30 zł
DŻEM TRUSKAWKOWY 80% BEZ DODATKU CUKRU, EKOLOGICZNY 260G – BATOM
SKŁADNIKI
truskawki* (80 %), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczajaca: pektyny, regulator kwasowości: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 454 kJ / 107 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 24 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temp. ok. +4 stopni Celsjusza. -
25,50 zł
DŻEM WIŚNIOWY BEZ CUKRU, EKOLOGICZNY 260G- BATOM
SKŁADNIKI
wiśnie* (80 %), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 479 kJ/113 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 26 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 1,0 g
Sól: 0,05 gUWAGA
Może zawierać fragmenty pestek.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze ok. +4 stopni Celsjusza. -
23,60 zł
DŻEM Z CZARNEGO BZU BEZ DODATKU CUKRU, EKOLOGICZNY 260G – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
czarny bez*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 593 kJ/140 kcal
Tłuszcz – 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 32 g
w tym cukry – 23 g
Białko – 1,2 g
Sól – 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 °C -
15,00 zł
JABŁKA BEZ DODATKU CUKRU 310 g – KROKUS
SKŁADNIKI
jabłka. Sporządzono z 190 g owoców na 100 g produktu.OPIS
Jabłka przetarte i zagęszczone. Produkt pasteryzowany.
Produkcja tego wyrobu bez dodatku cukru wymaga staranności. Całe owoce ze skórką, rozparzamy, przecieramy przez gęste sita i zagęszczamy w wyparkach (kociołkach próżniowych gdzie temperatura wrzenia wynosi 80°C). Dzięki czemu produkt jest gładki i udaje się nam zachować więcej wartości odżywczych.
Ponieważ nie dodajemy cukru ani innych substancji słodzących, jak sok winogronowy, produkt jest lekko kwaskowaty, bardzo delikatny w smaku. Dlatego właśnie jest to świetny produkt dla małych dzieci.
Tym produktem można posmarować chleb z masłem, tost, bułkę czy rogalika. W połączeniu z orzechami czy migdałami dają zbilansowany posiłek bogaty w białka, węglowodany i zdrowe tłuszcze. Dobrze smakują z naturalnymi serkami, jogurtami, kaszami, ryżem gotowanym na mleku. Proponujemy dodać je do porannej owsianki czy musli. Możemy je dodawać do ciast, jako zamiennik płynnego tłuszczu (np. oleju) czy glazurować nimi mięso na grilla.Jabłka przetarte i zagęszczone:
– bez dodatku cukru i innych substancji słodzących
– zawierają naturalnie występujące cukry
– całe owoce przetarte ze skórką
– gładka, smarowna konsystencjaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 349 kJ/82 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 16 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
26,40 zł
JAGODA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
jagody*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pHWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 584 kJ/138 kcal
Tłuszcz – 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 32 g
w tym cukry – 24 g
Białko – 0 g
Sól – 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza. -
23,60 zł
JEŻYNA 80 % EKOLOGICZNA 260 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
jeżyny*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pHWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 526 kJ/124 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 27 g
w tym cukry – 23 g
Białko – 1,3 g
Sól – <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.