Ekologiczne bakalie w czekoladzie. W Bio Zakątek Wolsztyn polecamy bio bakalie w czekoladzie – w sklepie online oraz w sklepie stacjonarnym we Wolsztynie.
Wyświetlanie 1–20 z 37 wyników
-
14,10 zł
BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
czekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*], banany suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %.OPIS
Ekologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1851 kJ/443 kcal
Tłuszcz – 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 14 g
Węglowodany – 51 g
w tym cukry – 47 g
Błonnik – 6,0 g
Białko – 5,0 g
Sól – 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
12,00 zł
BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G COCOA
SKŁADNIKI
banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy nasycone: 14 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 47 g
Błonnik: 6 g
Białko: 5 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
8,90 zł
DAKTYLE W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI
SKŁADNIKI
daktyle* 50 %, czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %.OPIS
Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1782 kJ/426 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 50 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
13,20 zł
DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
czekolada* (50 %) (surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. .OPIS
Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1926 kJ/462 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
Węglowodany 47 g
w tym cukry 45 g
Błonnik 10 g
Białko 5,0 g
Sól 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
zboża zawierające GULTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
26,40 zł
DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 250 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
czekolada* (50 %) (surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. .OPIS
Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1926 kJ/462 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
Węglowodany 47 g
w tym cukry 45 g
Błonnik 10 g
Białko 5,0 g
Sól 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
zboża zawierające GULTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
12,60 zł
FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA
SKŁADNIKI
czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 65 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 44 g
Błonnik: 10 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
13,90 zł
IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA
SKŁADNIKI
imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1775 kJ/422 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy nasycone: 10 g
Węglowodany: 68 g
w tym cukry: 68 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 2,3 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
8,90 zł
IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 50G – DOTI
SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.OPIS
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1807 kJ/ 432 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 2,9 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
17,80 zł
MALINY LIOFILIZOWANE W CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWE BIO 50 g – ME GUSTO (SUPER FUDGIO)
SKŁADNIKI
czekolada (86,4 %) [cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku* (ryż*, błonnik OWSIANY bezglutenowy*, olej słonecznikowy*, sól), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], malina liofilizowana* (10 %), tłuszcz kakaowy*, substancja glazurująca: guma arabska*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
W czekoladzie: masa kakaowa min. 50 %.OPIS
Maliny liofilizowane w czekoladzie. Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2226 kJ / 534 kcal
Tłuszcz: 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 39 g
Błonnik: 7,9 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,07 g
Potas: 410 mg (21 % RWS**)
Fosfor: 175 mg (25 % RWS**)
Magnez: 94 mg (25 % RWS**)
Żelazo: 6,0 mg (43 % RWS**)RWS – referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY.ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
14,50 zł
MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA
SKŁADNIKI
polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 36 %.OPIS
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2648 kJ/640 kcal
Tłuszcz: 55 g
w tym kwasy nasycone: 23 g
Węglowodany: 19 g
w tym cukry: 19 g
Błonnik: 10 g
Białko: 12 g
Sól: 0,14 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
14,50 zł
MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g – COCOA
SKŁADNIKI
polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 36 %OPIS
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2590 kJ/696 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 13 g
Sól: 0,16 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
14,50 zł
MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z SOLĄ BIO 70 g – COCOA
SKŁADNIKI
polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, sól himalajska <1 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 %.OPIS
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
MIGDAŁY, biała polewa, sól himalajska tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2669 kJ/645 kcal
Tłuszcz: 54 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 20 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 15 g
Sól: 0,37 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
9,90 zł
MIGDAŁY W CZEKOLADZIE DESEROWEJ EKOLOGICZNE, BEZGLUTENOWE 50G – DOTI
SKŁADNIKI
czekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %.OPIS
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2368 kJ/571 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 9,5 g
Białko: 9,8 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
25,30 zł
MIGDAŁY W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I CYNAMONIE BIO 150 g – TERRASANA
SKŁADNIKI
czekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), MIGDAŁY* (25%) (MIGDAŁY*, olej słonecznikowy*), cynamon* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska*. (*certyfikowany składnik ekokogiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna – 2328 kJ/560 kcal
Tłuszcz – 38,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 15,9 g
Węglowodany – 42,0 g
w tym cukry – 41,2 g
Błonnik – 5,2 g
Białko – 8,5 g
Sól – 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. -
13,90 zł
MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMILK (OBLEWANE CZEKOLADĄ Z NIEPRAŻONYCH ZIAREN KAKAOWCA) EKOLOGICZNE 70G – COCOA
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 47 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2435 kJ/587 kcal
Tłuszcz: 45 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 30 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 10,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
38,90 zł
MORELE W CZEKOLADZIE MIGDAŁOWEJ BIO 200 g – COCOA
SKŁADNIKI
czekolada* 55 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakaowca*, MIGDAŁY* 12 %, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), morele* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa min. 52 %.OPIS
Morele oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca. Produkt odpowiedni dla wegan.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1792 kJ/430 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 40 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.