• Andruty kakaowe, ekologiczne 8 sztuk (32 g) – Biominki

    SKŁADNIKI
    mąka PSZENNA*, miód wielokwiatowy* 5 %, kakao* 2 %, olej rzepakowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Ekologiczne andruty kakaowe mogą stanowić idealną przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1722 kJ / 407 kcal
    Tłuszcz – 3,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,4 g
    Węglowodany – 77 g
    w tym cukry – 7,6 g
    Błonnik – 2,2 g
    Białko – 13 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    4,20 
  • Andruty miodowe, ekologiczne 8 sztuk (32g) – Biominki

    SKŁADNIKI
    mąka PSZENNA*, miód wielokwiatowy* 5 %, olej rzepakowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Ekologiczne andruty miodowe mogą stanowić idealną przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1722 kJ/407kcal
    Tłuszcz – 3,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,4 g
    Węglowodany – 77 g
    w tym cukry – 7,6 g
    Błonnik – 2,2 g
    Białko – 13 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    4,20 
  • PCHEŁKI CZEKOLADOWE EKOLOGICZNE, BEZGLUTENOWE 100G – BIOMINKI

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, pełne MLEKO w proszku*, masa kakaowa*, skrobia ryżowa*, substancja zagęszczająca: guma arabska*, barwniki (koncentrat ze spiruliny*, jabłka*, marchwi*, rzodkiewki* i czarnej porzeczki*), substancja glazurująca: wosk carnauba*, wanilia w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 39 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2153 kJ/514 kcal
    Tłuszcz 26 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g
    Węglowodany 65 g
    w tym cukry 63 g
    Błonnik 1,6 g
    Białko 4,3 g
    Sól 0,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    21,20